Povezane vesti
Istraživači sa Univerziteta u Novom Sadu među najcitiranijim naučnicima sveta
NoviSad.com 24.02.2021
Novi Sad - Na nedavno objavljenoj listi prvih dva odsto najcitiranijih naučnika u svetu prema citiranosti u 2019. godini, koja je rezultat najnovijeg istraživanja Univerziteta Stenford (SAD), nalaze se 63 naučnika iz Republike Srbije, među kojima je… »
Deset naučnika sa novosadskog univerziteta na listi najcitiranijih u svetu u 2019. godini
Moj Novi Sad 24.02.2021
Na nedavno objavljenoj listi prvih dva odsto najcitiranijih naučnika u svetu prema citiranosti u 2019. godini, koja je rezultat najnovijeg istraživanja Univerziteta Stenford iz Sjedinjenih Američkih Država, objavljenog krajem 2020. godine, nalaze se 63… »
10 naučnika sa Univerziteta u Novom Sadu na listi najcitiranijih naučnika sveta u 2019.godini
RTV 24.02.2021
NOVI SAD - Na nedavno objavljenoj listi prvih 2% najcitiranijih naučnika u svetu prema citiranosti u 2019. godini, koja je rezultat najnovijeg istraživanja Univerziteta Stenford (Stenford University), Sjedinjene Američke Države, objavljenog krajem 2020… »
Vesti dana »

Tramp najavio sastanak sa Putinom radi poziva na okončanje rata u Ukrajini: Cilj je utvrditi okvir mirovnog sporazuma
Euronews pre 30 minutajoš 66 povezanih

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
BBC News pre 25 minutajoš 31 povezana

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
N1 Info pre 4 satijoš 19 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori: Čanj, Bijelo Polje, Podgorica, Nikšić i pomoć Srbije
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 70 povezanih

Institut "Simo Milošević" iz minusa u plus: Neto dobit 4 miliona evra u prvom polugodištu
Blic pre 4 satijoš 27 povezanih