Povezane vesti

Vremenska prognoza - 26. februar

RTS 25.02.2021
Sunčano i toplo. Temperatura iznad proseka za ovo doba godine od 16 do 21 stepeni. Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave (Izvor: RHMZ) 26.02.2021. Petak Sunčano i natprosečno toplo, samo ujutro u nižim predelima i duž… »

Danas sunčano i toplo, u subotu pad temperature

Politika 25.02.2021
U Srbiji će danas biti sunčano i natprosečno toplo, uz slab vetar promenljivog smera, a samo ujutro u nižim predelima i duž rečnih dolina, mestimično će biti magle, koja će se ponegde zadržati i pre podne. Jutarnja temperatura biće od minus dva… »

Februarsko proleće: Petak sunčan i topao, do 20 stepeni!

Kurir 25.02.2021
BEOGRAD - Sutra će biti sunčano i natprosečno toplo, samo ujutro u nižim predelima i duž rečnih dolina mestimično magla ili niska oblačnost. Vetar slab, promenljiv, uveče severni i severozapadni i u pojačanju. Najniža temperatura od -3 do 8… »

Petak sunčan i topao do 20 stepeni

Dnevnik 25.02.2021
BEOGRAD: Sutra će biti sunčano i natprosečno toplo, samo ujutro u nižim predelima i duž rečnih dolina mestimično magla ili niska oblačnost. Vetar slab, promenljiv, uveče severni i severozapadni i u pojačanju. Najniža temperatura od -3 do 8… »

Sutra 18 stepeni

Radio 021 25.02.2021
U Novom Sadu u petak jutro sveže, u delovima grada sa maglom. Tokom dana biće sunčano i veoma toplo za ovo doba godine. Vetar slab, promenljivog pravca, posle podne i uveče u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna… »

I sutra veoma toplo, do 21 stepen

Novi magazin 25.02.2021
U Srbiji će sutra biti sunčano i toplo, sa dnevnom temperaturom preko 20 stepeni Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. U Beogradu će biti sunčano i natprosečno toplo, samo ujutru je na periferiji moguća magla. Najniža… »

U Srbiji sutra sunčano i veoma toplo

Danas 25.02.2021
U Srbiji će sutra biti sunčano i toplo, sa dnevnom temperaturom preko 20 stepeni Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Samo ujutru su u nižim predelima i duž rečnih dolina mogući magla ili niska oblačnost. Duvaće slab i… »

Proleće u februaru: Očekuje nas sunčan dan, temperatura i do 20 stepeni

Blic 25.02.2021
U Srbiji će danas biti sunčano i natprosečno toplo, uz slab vetar promenljivog smera, a samo ujutro u nižim predelima i duž rečnih dolina, mestimično će biti magle, koja će se ponegde zadržati i pre podne. Najviša temperatura od 15 do 20… »

U Srbiji danas natprosečno toplo, do 20 stepeni

Novi magazin 25.02.2021
U Srbiji danas sunčano i natprosečno toplo uz slab vetar promenljivog smera, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Tokom jutra u nižim predelima i duž rečnih dolina mestimično magla. Jutarnja temperatura od minus dva do sedam… »

Sneg?

B92 25.02.2021
Beograd -- U Srbiji će biti sunčano i natprosečno toplo, uz slab vetar promenljivog smera, a samo ujutro u nižim predelima i duž rečnih dolina, mestimično će biti magle. Jutarnja temperatura biće od minus dva do sedam, najviša od 15 do 20… »

U Srbiji danas natprosečno toplo za ovo doba godine, temperatura i do 20 stepeni

N1 Info 25.02.2021
U Srbiji danas sunčano i natprosečno toplo uz slab vetar promenljivog smera, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Tokom jutra u nižim predelima i duž rečnih dolina mestimično magla. Jutarnja temperatura od minus dva do sedam… »

Sunčano, natprosečno toplo, u subotu pad temperature

Glas Zapadne Srbije 25.02.2021
U Srbiji sunčano i natprosečno toplo, uz slab vetar promenljivog smera, a samo ujutro u nižim predelima i duž rečnih dolina mestimično će biti magle, koja će se ponegde zadržati i pre podne. Jutarnja temperatura biće od minus dva do sedam… »

Proleće u februaru: Danas do 20 stepeni

Nova 25.02.2021
U Srbiji će danas biti sunčano i natprosečno toplo, uz slab vetar promenljivog smera, a samo ujutro u nižim predelima i duž rečnih dolina, mestimično će biti magle koja će se ponegde zadržati i pre podne. Jutarnja temperatura biće od minus dva… »

Danas natprosečno toplo: U Srbiji prolećnih 20 stepeni, od vikenda stiže zahlađenje sa kišom i snegom

Kurir 25.02.2021
U Srbiji će danas biti sunčano i natprosečno toplo, uz slab vetar promenljivog smera, a samo ujutro u nižim predelima i duž rečnih dolina, mestimično će biti magle, koja će se ponegde zadržati i pre podne. Jutarnja temperatura biće od minus dva… »

Natprosečno topao dan u SRBIJI: Temperatura će ići i do 20 stepeni - pravo proleće!

Večernje novosti 25.02.2021
U SRBIJI će danas biti sunčano i natprosečno toplo, uz slab vetar promenljivog smera, a samo ujutro u nižim predelima i duž rečnih dolina, mestimično će biti magle, koja će se ponegde zadržati i pre podne. Jutarnja temperatura biće od minus dva… »

Sunčano, natprosečno toplo, u subotu pad temperature

RTV 25.02.2021
NOVI SAD - U Srbiji sunčano i natprosečno toplo, uz slab vetar promenljivog smera, a samo ujutro u nižim predelima i duž rečnih dolina, mestimično će biti magle, koja će se ponegde zadržati i pre podne. Jutarnja temperatura biće od minus dva do… »

Mediteranski vazduh donosi toplije dane, za vikend promena vremena

RTS 25.02.2021
Naredna dva dana preovlađivaće vedro i ponovo će biti toplije, pod uticajem mediteranskog vazduha. Jutarnja temperatura od 2 do 7, najviša dnevna od 15 do 20 stepeni. Sunčano i natprosečno toplo, samo ujutru u nižim predelima i duž rečnih dolina… »

Iskoristite prolećno vreme do vikenda: Od subote opet zahlađenje, padaće kiša, a na planinama sneg

Mondo 25.02.2021
U četvrtak ujutru ponegde magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Vetar slab, ujutru promenljiv, a tokom dana istočni i jugoistočni. U četvrtak ujutru ponegde magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba… »

Ujutru magla, tokom dana sunčano i toplo

Dnevnik 25.02.2021
​​​​​​​NOVI SAD: Ujutru je moguća magla, a tokom dana sunčano i toplo za ovo doba godine. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3, a maksimalna 17 stepeni. VOJVODINA: Ujutru ponegde magla, a… »

U Srbiji danas do 20 stepeni

Danas 25.02.2021
U Srbiji danas sunčano i natprosečno toplo uz slab vetar promenljivog smera, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Tokom jutra u nižim predelima i duž rečnih dolina mestimično magla. Jutarnja temperatura od minus dva do sedam… »

Vesti dana »

Vlada usvojila: 3.000 za vakcinisane

B92 pre 2 satajoš 45 povezanih

Počela isplata po 30 evra penzionerima

N1 Info pre 8 satijoš 42 povezane

Rusija registrovala vakcinu Sputnjik Lajt

Al Jazeera pre 6 satijoš 30 povezanih

Denver uz osmeh o rekordu: ‘Zakucavao sam kao tigar!’

Hot sport pre 5 satijoš 30 povezanih