Povezane vesti
Jerkov: DS su pojele sujete, ne osećam odgovornost, nisam izneverila građane
Beta 25.02.2021
Osnivačica Akademije za razvoj demokratije, nekadašnja članica Demokratske stranke (DS), iz koje je isključena, Aleksandra Jerkov izjavila je da su DS "pojele sujete, lični sukobi, neka lična istorija i besmisleni razlozi onih koji su je vodili i onih… »
Jerkov: DS su pojele sujete, etiketirana sam kao plaćenik koji razbija opoziciju
N1 Info 25.02.2021
Osnivačica Akademije za razvoj demokratije, nekadašnja članica Demokratske stranke, iz koje je isključena, Aleksandra Jerkov izjavila je da su DS "pojele sujete, lični sukobi, neka lična istorija i besmisleni razlozi onih koji su je vodili i onih koji su… »
Jerkov: Upozoravala sam šta će uništiti DS
Nova 25.02.2021
Osnivačica Akademije za razvoj demokratije, nekadašnja članica Demokratske stranke (DS), iz koje je isključena, Aleksandra Jerkov izjavila je da su DS "pojele sujete, lični sukobi, neka lična istorija i besmisleni razlozi onih koji su je vodili i onih… »
Vesti dana »
Student Hodžić kaže da je udaren s leđa u potiljak u Novom Sadu, opisao šta se dogodilo - objavljen i snimak incidenta
Insajder pre 3 satajoš 1 povezana
"Sačuvaćemo Maticu srpsku!" Vučević o događajima ispred SNP u Novom Sadu: "Šačica ekstremista želi da određuje ko može, a ko ne može da dođe"
Blic pre 8 satijoš 6 povezanih
Pevačica prvi put u javnosti nakon razvoda Goga Gačić blista u crnom odelu, pokazala go stomak: Evo ko joj je velika podrška u ovim trenucima (video)
Blic pre 7 minutajoš 1 povezana
Novinar o napadu na studente: Čini mi se da su samo čekali priliku da ih napadnu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
U Grockoj uhapšen osumnjičeni za ubistvo MMA borca, za kojim se tragalo dve godine
Danas pre 6 satijoš 4 povezane