Povezane vesti
Jerkov: DS su pojele sujete, ne osećam odgovornost, nisam izneverila građane
Beta 25.02.2021
Osnivačica Akademije za razvoj demokratije, nekadašnja članica Demokratske stranke (DS), iz koje je isključena, Aleksandra Jerkov izjavila je da su DS "pojele sujete, lični sukobi, neka lična istorija i besmisleni razlozi onih koji su je vodili i onih… »
Jerkov: DS su pojele sujete, etiketirana sam kao plaćenik koji razbija opoziciju
N1 Info 25.02.2021
Osnivačica Akademije za razvoj demokratije, nekadašnja članica Demokratske stranke, iz koje je isključena, Aleksandra Jerkov izjavila je da su DS "pojele sujete, lični sukobi, neka lična istorija i besmisleni razlozi onih koji su je vodili i onih koji su… »
Jerkov: Upozoravala sam šta će uništiti DS
Nova 25.02.2021
Osnivačica Akademije za razvoj demokratije, nekadašnja članica Demokratske stranke (DS), iz koje je isključena, Aleksandra Jerkov izjavila je da su DS "pojele sujete, lični sukobi, neka lična istorija i besmisleni razlozi onih koji su je vodili i onih… »
Vesti dana »
Evo koliko su Srbi u oktobru imali u novčaniku: Prosečna bruto zarada 153.153 dinara, a medijalna neto 86.695 dinara
Dnevnik pre 2 satajoš 47 povezanih
Automobilom sleteo sa puta Teška nesreća na putu za Ribarsku Banju: Put zavejan snegom, vozači oprez! (foto)
Blic pre 3 satajoš 47 povezanih
Penjaroja: Veoma sam srećan i uzbuđen što sam došao u veliki klub kakav je Partizan
RTV pre 2 satajoš 37 povezanih
Vučić: Novi savski most će biti otvoren do kraja marta 2027. godine
Bloomberg Adria pre 8 satijoš 34 povezane