Povezane vesti
Infektolog Delić: Neprihvatljivo kašnjenje mera i pravljenje kompromisa zdravlja i ekonomije
Radio 021 25.02.2021
Infektolog Dragan Delić izjavio je da ponovo imamo neblagovremeno donošenje mera protiv korone i pokušaj da se balansira između ekomonije i zdravlja ljudi. "Očigledno je da se i dalje pravi kompromis između ekonomije i zdravlja, a to je za mene kao… »
Infektolog: Mere ponovo neblagovremene, u Hipokratovoj zakletvi nema kafića
N1 Info 25.02.2021
Infektolog Dragan Delić izjavio je da ponovo imamo neblagovremeno donošenje mera protiv koronavirusa i pokušaj da se balansira između ekomonije i zdravlja ljudi. „Očigledno je da se i dalje pravi kompromis između ekonomije i zdravlja, a to je za mene kao… »
“U Hipokratovoj zakletvi nema ni kafića, ni kladionica”
Nova 25.02.2021
Infektolog Dragan Delić izjavio je da ponovo imamo neblagovremeno donošenje mera protiv korone i pokušaj da se balansira između ekomonije i zdravlja ljudi. “Očigledno je da se i dalje pravi kompromis između ekonomije i zdravlja, a to je za mene kao… »
Vesti dana »
Žreb za AO: Nole u delu sa Sinerom, Olga sa Venus, Đere sa Stenom
Sport klub pre 11 minutajoš 4 povezane
Završen protest u Čačku, svi osumnjičeni da su gađali grudvama Anu Bekutu pušteni da se brane sa slobode
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Zelenski uvodi vanredno stanje! Hitno se oglasio dramatičnom porukom: "Posledice su ozbiljne"
Blic pre 10 satijoš 2 povezane
Navijači pružili podršku igračima posle Olimpijakosa, Džabari Parker se obrukao (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 3 povezane