Povezane vesti
Infektolog Delić: Neprihvatljivo kašnjenje mera i pravljenje kompromisa zdravlja i ekonomije
Radio 021 25.02.2021
Infektolog Dragan Delić izjavio je da ponovo imamo neblagovremeno donošenje mera protiv korone i pokušaj da se balansira između ekomonije i zdravlja ljudi. "Očigledno je da se i dalje pravi kompromis između ekonomije i zdravlja, a to je za mene kao… »
Infektolog: Mere ponovo neblagovremene, u Hipokratovoj zakletvi nema kafića
N1 Info 25.02.2021
Infektolog Dragan Delić izjavio je da ponovo imamo neblagovremeno donošenje mera protiv koronavirusa i pokušaj da se balansira između ekomonije i zdravlja ljudi. „Očigledno je da se i dalje pravi kompromis između ekonomije i zdravlja, a to je za mene kao… »
“U Hipokratovoj zakletvi nema ni kafića, ni kladionica”
Nova 25.02.2021
Infektolog Dragan Delić izjavio je da ponovo imamo neblagovremeno donošenje mera protiv korone i pokušaj da se balansira između ekomonije i zdravlja ljudi. “Očigledno je da se i dalje pravi kompromis između ekonomije i zdravlja, a to je za mene kao… »
Vesti dana »
Novakov žreb kaže - na Sinera u polufinalu! Olga na legendu na startu!
Sportske.net pre 1 satjoš 24 povezane
Kriza u Iranu: Iransko pravosuđe demantuje, Erfan Soltani nije osuđen na smrt
Euronews pre 30 minutajoš 16 povezanih
Prognoza vremena za četvrtak, 15. januar 2026. godine: Ujutro mraz i magla, tokom dana toplije uz sunčane intervale
Glas juga pre 1 satjoš 16 povezanih
Jeziva nesreća kod Bubanj potoka: U sudaru četiri vozila poginuo muškarac, žena prevezena u Urgentni
Kurir pre 30 minutajoš 22 povezane