Povezane vesti

Sve više građana za vakcinaciju, petina bira vakcinu

Radio 021 25.02.2021
Procenat građana koji bi se vakcinisali raste u odnosu na prethodni period, a broj ispitanika koji su protiv vakcinacije pao je na 24 procenta, rezultati su novog istraživanja agencije Faktor plus. Četvrtina građana ističe da bi se vakcinisalo bilo… »

Sve više građana za vakcinaciju, 24 odosto i dalje protiv

IndeksOnline 25.02.2021
BEOGRAD – Procenat građana koji bi se vakcinisali raste u odnosu na prethodni period, a procenat ispitanika koji su protiv vakcinacije pao je na 24 procenta, rezultati su novog istraživanja agencije “Faktor plus”. Dnevnik “Blic” prenosi da… »

Sve više građana za vakcinaciju, četvrtini svejedno koji proizvođač

Dnevnik 25.02.2021
BEOGRAD: Procenat građana koji bi se vakcinisali raste u odnosu na prethodni period, a procenat ispitanika koji su protiv vakcinacije pao je na 24 procenta, rezultati su novog istraživanja agencije "Faktor plus". Dnevnik "Blic" prenosi da četvrtina… »

Sve više građana za vakcinaciju

Nova 25.02.2021
Procenat građana koji bi se vakcinisali raste u odnosu na prethodni period, a procenat ispitanika koji su protiv vakcinacije pao je na 24 procenta, rezultati su novog istraživanja agencije "Faktor plus". Dnevnik “Blic” prenosi da četvrtina građana… »

Sve više građana za vakcinaciju, 21 posto bira vakcinu

RTV 25.02.2021
BEOGRAD - Procenat građana koji bi se vakcinisali raste u odnosu na prethodni period, a procenat ispitanika koji su protiv vakcinacije pao je na 24 procenta, rezultati su novog istraživanja agencije "Faktor plus". Dnevnik "Blic" prenosi da četvrtina… »

Vesti dana »