Povezane vesti

Misterija jutrošnje TRAGEDIJE NA VIDIKOVCU, otkud ona tu: Zna joj se ime i da je imala samo 20 godina, a nije živela tu…

Kurir 25.02.2021
BEOGRAD - Tragedija na Vidikovcu jutros je uznemirila žitelje solitera u ulici Patrijarha Joanikija koji su pronašli telo 20-godišnje Tare K. podno zgrade u ovom mirnom beogradskom naselju. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, zasad nije poznato… »

Uživo jeziv prizor na vidikovcu: Devojka (20) pronađena mrtva na ulici (Kurir televizija)

Kurir 25.02.2021
BEOGRAD - U ulici Patrijarha Joanikija u naselju Vidikovac u Rakovici jutros oko 7 sati devojka starosti oko 20 godina pronađena je mrtva. Najverovatnije je reč o padu s visine, prenose beogradski mediji. Po dolasku, ekipa Hitne pomoći mogla je… »

Telo devojke pronađeno u Rakovici

B92 25.02.2021
Beograd -- U Ulici Patrijarha Joanikija u Rakovici jutros oko 7 sati devojka starosti oko 20 godina pronađena je mrtva, prenose beogradski mediji. Najverovatnije se radi o padu sa visine. Po dolasku, ekipa Hitne pomoći mogla je, nažalost, samo da… »

Prvi snimci s mesta tragedije na Vidikovcu: Devojka pala s požarnih stepenica, telo pronašle komšije (Kurir TV)

Kurir 25.02.2021
BEOGRAD - Jeziv prizor zatekao je jutros stanare solitera na Vidikovcu koji su pronašli telo devojke koja je najverovatnije pala s požarnih stepenica, ali istraga će utvrditi šta se i kako zaista dogodilo. Kako Kurir saznaje na mestu tragedije… »

Prve fotografije sa mesta užasa: Ovde je pronađeno telo devojke - komšije ništa nisu znale (foto/video)

Večernje novosti 25.02.2021
JEZIV prizor zatekao je jutros stanare solitera na Vidikovcu koji su pronašli telo devojke koja je najverovatnije pala s požarnih stepenica, ali istraga će utvrditi šta se i kako zaista dogodilo. Kako su nam komšije rekle, niko ništa nije čuo ni… »

Horor u Rakovici: Devojka (20) pronađena mrtva na ulici

Blic 25.02.2021
Devojka stara oko 20 godina pronađena je mrtva jutros oko 7 sati u Ulici patrijarha Joanikija u Rakovici. Kako saznajemo, komšije su telo devojke pronašle rano jutros u lokvi krvi. Prema prvim informacijama sumnja se da je devojka pala sa velike visine… »

Misteriozna smrt devojke (20) na Vidikovcu: Stanari solitera je pronašli u lokvi krvi ispred ulaza (foto)

Mondo 25.02.2021
Telo su jutros zatekle komšije i odmah pozvale policiju i Hitnu pomoć, ali sirotoj devojci nije bilo spasa. Telo su jutros zatekle komšije i odmah pozvale policiju i Hitnu pomoć, ali sirotoj devojci nije bilo spasa. Jeziv prizor zatekao je jutros… »

Novi detalji užasa na Vidikovcu: Devojka pala s požarnih stepenica, telo pronašle komšije

Večernje novosti 25.02.2021
JEZIV prizor zatekao je jutros stanare solitera na Vidikovcu koji su pronašli telo devojke koja je najverovatnije pala s požarnih stepenica, ali istraga će utvrditi šta se i kako zaista dogodilo. Stanari kažu da ne znaju je li devojka uopšte iz… »

Detalji tragedije u Rakovici gde je devojka (20) pronađena mrtva: Pala sa požarnih stepenica?

Telegraf 25.02.2021
Zasad nije poznato ni sa kog je sprata pala. Jeziv prizor zatekao je jutros stanare solitera na Vidikovcu, koji su pronašli telo devojke koja je, najverovatnije, pala s požarnih stepenica, ali istraga će utvrditi šta se i kako zaista dogodilo. Kako se… »

Devojka nađena mrtva na ulici u Rakovici

RTV 25.02.2021
BEOGRAD - U ulici Patrijarha Joanikija u Rakovici jutros oko 7 sati devojka starosti oko 20 godina pronađena je mrtva, prenose mediji. Navodi se da je najverovatnije reč o padu sa visine. Ekipa Hitne pomoći je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt.… »

Devojka pronađena mrtva na ulici

Vesti online 25.02.2021
U Ulici Patrijarha Joanikija u Rakovici jutros oko 7 sati devojka starosti oko 20 godina pronađena je mrtva. Najverovatnije se radi o padu sa visine. Po dolasku, ekipa Hitne pomoći mogla je, nažalost, samo da konstatuje smrt.… »

Devojka od 20 godina ležala mrtva na Ulici! Našli je jutros oko 7 u Rakovici

Mondo 25.02.2021
Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt. U Ulici Patrijarha Joanikija u Rakovici jutros oko 7 sati devojka starosti oko 20 godina pronađena je mrtva. Najverovatnije se radi o padu sa visine. Po… »

Pronađena mrtva devojka (20) na ulici u Rakovici

Nova 25.02.2021
Jutros oko 7 časova u ulici Patrijarha Joanikija u Rakovici, pronađeno je telo devojke (20). Kako se nezvanično navodi, najverovatnije je reč o padu sa visine. Ekipa Hitne pomoći je na licu mesta konstatovala smrt. Istraga je u toku. ***… »

Užas u Rakovici: Devojka (20) pronađena mrtva na ulici

Večernje novosti 25.02.2021
U ULICI Patrijarha Joanikija u Rakovici jutros oko 7 sati devojka starosti oko 20 godina pronađena je mrtva. Najverovatnije se radi o padu sa visine. Po dolasku, ekipa Hitne pomoći mogla je, nažalost, samo da konstatuje smrt. (Objektiv)… »

Vesti dana »