Povezane vesti

Nakon razvoda, sprema nešto veliko! Elena Karić šeta po oranici na Kosmaju, nasred zemljišta nacrtan veliki krug, pokazala…

Kurir 25.02.2021
Dizajnerka enterijera Elena Karić se nedavno razvela, a sada je na svom Instagram profilu pokazala da sprema nešto veliko na imanju na Kosmaju, tačnije dizajnerka sadi voćnak. Naime, Elena je podelila fotografije i video zapise sa oranice, a kako… »

Otkriveno ko je nova devojka Jugoslava Karića: Svi bruje o Milici Todorović, a u pitanju je bivša misica

Blic 25.02.2021
Nakon razvoda od Elene Karić, biznismen Jugoslav Karić, prvi put je viđen u ženskom društvu, i to sa pevačicom Milicom Todorović, te su podigla prava bura. Naime, njih dvoje su uhvaćeni zajedno dok su razgledali stanove po Senjaku, a pevačica je… »

Hrvatska MISICA JE NOVA KARIĆEVA DEVOJKA? Svi bruje o vezi sa Milicom Todorović, a biznismen šeta ovu lepoticu

Mondo 25.02.2021
Da li je ona osvojila njegovo srce? Da li je ona osvojila njegovo srce? Pevačica Milica Todorović i biznismen Jugoslav Karić snimljeni su zajedno u Beogradu, nakon čega su krenula nagađanja da je bivši suprug Elene Karić nakon razvoda utehu… »

Otkriveno ko je nova devojka jugoslava karića?! Dok svi bruje o Milici Todorović, biznismen prošetao bivšu misicu Hrvatske…

Kurir 25.02.2021
Biznismen Jugoslav Karić, nakon razvoda od Elene Karić prvi put je viđen u ženskom društvu, i to sa pevačicom Milicom Todorović. Naime, njih dvoje su uhvaćeni zajedno dok su razgledali stanove po Senjakum a pevačica je objasnila da je njihov… »

Oglasio se i Jugoslav Karić: Posle snimaka sa Milicom Todorović: "Evo zašto smo se videli"

Blic 25.02.2021
Milica Todorović i Jugoslav Karić snimljeni su zajedno, a nakon pevačice, sada se ovim povodom oglasio i biznismen. Milicu i Jugoslava snimila je ekipa emisije "Paparaco lov", a nakon što su ručali u jednom restoranu, Karić je pevačicu odvezao… »

Oglasila se Milica Todorović nakon što je uhvaćena u društvu Jugoslava Karića, ovo je prava istina o njihovom odnosu!

Vesti online 25.02.2021
Milica Todorović se oglasila nakon što je snimljena u društvu biznismena Jugoslava Karića, što je podiglo veliku prašinu u javnosti. Milica je, kako je snimila ekipa emisije “Paparaco lov”, bila na ručku sa Jugoslavom, zatim su otišli zajedno… »

Milica Todorović OTKRILA u kakvom je odnosu sa Jugoslavom Karićem!

Svet & Skandal 25.02.2021
Domaći mediji su počeli da spekulišu, da li je Milica Todorović možda u vezi sa sveže razvedenim Jugoslavom Karićem, pošto su njih dvoje usnimile paparaco kamere. Ubrzo nakon što se snimak pojavio sve usijalo od priča o navodnoj vezi, međutim… »

Nakon Milice Todorović, oglasio se i Jugoslav Karić! Biznismen konačno otkrio u kakvim je odnosima sa pevačicom!

Kurir 25.02.2021
Pevačica Milica Todorović i biznismen Jugoslav Karić uživali su zajedno u jednom beogradskom restoranu, a potom su zajedno otišli njegovim automobilom. Milica je za Kurir objasnila da su se njih dvoje sastali poslovno, a sada se oglasio i Jugoslav. -… »

Ima neka tajna veza? Šok! Milica Todorović i Jugoslav Karić uhvaćeni zajedno

Blic 25.02.2021
Pevačica Milica Todorović i biznismen Jugoslav Karić uhvaćeni su zajedno u srpskoj prestonici, a evidentno je da su i te kako bliski. Kako je snimila ekipa emisije "Paparaco lov", Milica i Jugoslav su uživali u jednom beogradskom restoranu, a potom… »

Milica Todorović za Kurir posle poljubaca s Karićem: Jugoslav me vodio u neke stanove na Senjaku!

Kurir 25.02.2021
Pevačica Milica Todorović oglasila se za Kurir pošto je snimljena kako vreme provodi sa Jugoslavom Karićem i kako je pao poljubac u kolima i tvrdi da su se njih dvoje sastali poslovno. "Taj dan sa provela s prijateljima. Prvo sa kumom Stevom, a potom… »

"Pokazivao mi je stanove na Senjaku": Milica Todorović se oglasila nakon što je snimljena sa Jugoslavom Karićem

Blic 25.02.2021
Milica Todorović oglasila se nakon što je snimljena u društvu biznismena Jugoslava Karića, što je podiglo veliku prašinu u javnosti. Milica je, kako je snimila ekipa emisije "Paparaco lov", bila na ručku sa Jugoslavom, zatim su otišli zajedno iz… »

Fotke koje su zapalile Srbiju: Pevačica uhvaćena s Karićem - oglasila se i otkrila istinu o poljupcu!

Mondo 25.02.2021
Stavila tačku na nagađanja! Stavila tačku na nagađanja! Pevačica Milica Todorović i biznismen Jugoslav Karić snimljeni su zajedno u Beogradu, nakon čega su krenula nagađanja da je bivši suprug Elene Karić nakon razvoda utehu pronašao u… »

Prodao imanje đokovićima i SAD se provodi sa pevačicom: Jugoslav Karić uhvaćen kako ljubi Milicu Todorović

Kurir 25.02.2021
Pevačica Milica Todorović i biznismen Jugoslav Karić uhvaćeni su zajedno u srpskoj prestonici, a evidentno je da su i te kako bliski. Milica i Jugoslav su uživali u jednom beogradskom restoranu, a potom su zajedno otišli. On ju je odvezao do stana… »

Prodao imanje đokovićima, pa otišao s pevačicom na ručak: Jugoslav Karić uhvaćen sa Milicom Todorović - pao poljubac?!

Mondo 25.02.2021
Pevačica Milica Todorović snimljena na ručku s prijateljima i bivšim mužem Elene Karić. Pevačica Milica Todorović snimljena na ručku s prijateljima i bivšim mužem Elene Karić Pevačica Milica Todorović i biznismen Jugoslav Karić snimljeni su… »

Vesti dana »