Povezane vesti

Stigli rezutati obdukcije ubice iz Vranja: Sebi oduzeo život jednim metkom iz pištolja kojim je presudio Sari (27)

Stigli rezutati obdukcije ubice iz Vranja: Sebi oduzeo život jednim metkom iz pištolja kojim je presudio Sari (27)

Večernje novosti 25.02.2021
REZULTATI obdukcije tela Marjana Stamenkovića koji se ubio u toku policijske akcije još uvek nisu dostavljeni vranjskom Višem javnom tužilaštvu u Vranju, ali kako nezvanično saznajemo obdukcija je pokazala da je Marjan sebi oduzeo život jednim… »
Stigli rezultati obdukcije: Marjan se ubio u šupi metkom iz pištolja kojim je presudio i Sari (27) na pumpi

Stigli rezultati obdukcije: Marjan se ubio u šupi metkom iz pištolja kojim je presudio i Sari (27) na pumpi

Kurir 25.02.2021
Marjan Stamenković (47), koji je u subotu ubio Saru Asanović (27) na benzinskoj pumpi u Vranju, presudio je sebi jednim hicem u glavu, pokazuju rezultati obdukcije. Prema saznanjima iz izvora bliskih istrazi, Marjan je u sebe ispalio jedan metak u… »
SAD si mi dužan: Jezive poslednje reči Marjana koji je svirepo ubio devojku na pumpi u Vranju pozdravite mi brata

SAD si mi dužan: Jezive poslednje reči Marjana koji je svirepo ubio devojku na pumpi u Vranju pozdravite mi brata

Kurir 25.02.2021
Marjan Stamenković (47), nakon što je pobegao posle ubistva Sare Asanović (27), na nišanu je držao jednog od vodećih ljudi vranjske policije i ispalio je metak iznad njegove glave. Pre nego što je pucao sebi u glavu, poručio mu je da mu je dužan… »
SAD si mi dužan! Monstrum iz Vranja držao pištolj uperen u načelnika policije i izrekao svoje poslednje reči

SAD si mi dužan! Monstrum iz Vranja držao pištolj uperen u načelnika policije i izrekao svoje poslednje reči

Mondo 25.02.2021
Ceo vrh vranjske policije učestvovao je u akciji njegovog hapšenja tokom koje se jedan od načelnika našao na njegovom nišanu. Ceo vrh vranjske policije učestvovao je u akciji njegovog hapšenja tokom koje se jedan od načelnika našao na njegovom… »

Vesti dana »