Povezane vesti

Stigao odgovor: Ono iza Lajčaka je...VIDEO

B92 25.02.2021
Brisel -- Nakon napada kosovskih medija na specijalnog izaslanika EU Miroslava Lajčaka zbog mape koja se nalazi na zidu iza njega dok daje intervju, reagovala i EU. Naime, kako je rekao portparol Evroske unije Peter Stano, mapa u kancelariji specijalnog… »

Brisel se hitno oglasio zbog lajčakove karte Srbije Diplomata uzburkao duhove mapom na kojoj nema ni traga od lažne države…

Kurir 25.02.2021
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak dao je intervju za portal EWB, a javnost je uzburkala mapa koja se nalazila na zidu iza njega. Srbija je na mapi prikazana sa Kosovom i Metohijom, nema ni administrativne linije… »

EU odbrusila albanskim medijima: Izmišljate lažne priče o mapi

Vesti online 25.02.2021
Portparol EU Peter Stano poručio je danas da svima predlaže da se usredsrede na stvarna pitanja koja pomažu unapređivanju dijaloga o normalizaciji, umesto da pokušavaju da izmišljaju lažne priče. Stano je ovako prokomentarisao objavu izvršnog… »

Prištinski mediji: Lajčak se slikao ispred mape bez administrativne linije; Stano: Lažne tvrdnje

RTV 25.02.2021
PRIŠTINA - Prištinski mediji preneli su da je specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak nedavno dao intervju za jedan portal dok se iza njega nalazila mapa Srbije sa Kosovom. Portal Ekonomija online prenosi da se ne zna da… »

Na Lajčakovom zidu Kosovo je Srbija i zbog toga dobija packe! Oglasio se i portparol EU

Blic 25.02.2021
Specijalni izaslanik Evropske Unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak dao je nedavno intervju za jedan portal, ali javnost nisu izburkale njegove reči već - mapa koja je u tom momentu bila iza njega. Naime, na njoj je Srbija sa Kosovom… »

Šta je to kamera snimila iza Lajčaka? FOTO/VIDEO

B92 25.02.2021
Brisel -- Tokom intervjua koji je Miroslav Lajčak dao iz Brisela, kamera je u pozadini zabeležila mapu na kojoj je Kosovo prikazano kao sastavni deo Srbije. Kako prenosi prištinska štampa, specijalni izaslanik EU za dijalog Đšosova i Srbije govorio… »

Lajčak drži na zidu mapu celovite Srbije: Kamera otkrila detalj u kancelariji izaslanika za dijalog nema lažne države…

Kurir 25.02.2021
Tokom intervjua koji je specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Кosova i Srbije Miroslav Lajčak dao iz Brisela za portal "Evropski Zapadni Balkan" kamera je u pozadini zabeležila mapu na kojoj je Kosovo prikazano kao sastavni deo Srbije i bez… »

Kosovo je Srbija i za lajčaka! Albanci će pobesneti zbog ovoga, pogledajte šta se nalazi u njegovom kabinetu

Večernje novosti 24.02.2021
TOKOM intervjua koji je specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Prištine i Beograda Miroslav Lajčak dao iz Brisela za portal „Evropski Zapadni Balkan“ (EWB), kamera je u pozadini zabeležila mapu na kojoj je Kosovo prikazano kao sastavni deo… »

Vesti dana »