Povezane vesti

Policija se povukla iz Tuzi, ugostiteljski objekti nastavili sa radom

Slobodna Evropa 25.02.2021
Crnogorska policija se u četvrtak (25. Februar), kasno popodne povukla iz opštine Tuzi, kao i okupljeni građani. Saobraćaj je normalizovan a ugostiteljski objekti nastavili su sa radom. Tri osobe uhapšene su u Tuzima, zbog sumnje da su počinili… »

Ključa u Crnoj Gori, Albanci se mobilišu! Bukti pobuna u Tuzima, očekuje se dolazak Krivokapića i Abazovića (foto/video)

Srbija danas 25.02.2021
Prava drama odigrava se u crnogorskoj opštini Tuzi. Lokalno albansko rukovodstvo bojkotuje odluku vlade da se u okviru mera borbe protiv virusa korona zatvore ugostiteljski objekti, zbog čega je intervenisala policija. U znak podrške građanima… »

Kraj drame u opštini Tuzi: Građani se povukli, Krivokapić se oglasio

Telegraf 25.02.2021
Policija je jutros došla u Tuzi kako bi zatvorila ugostiteljske objekte koji su otvoreni po odluci predsednika opštine Nika Đeljošaja, uprkos merama nadležnih organa. Satima je danas bilo napeto u opštini Tuzi u Crnoj Gori, gde je policija jutros… »

Đeljošaj popustio? Zvanično stigle mere za Tuzi, važe do 10. marta

Kurir 25.02.2021
Predsednik opštine Tuzi Nik Đeljošaj saopštio je večeras da su epidemiološke mere, koje je Vlada Crne Gore donela u sredu, zvanično stigle u tu opštinu. "Mere koje je donela Vlada Crne Gore 24. februara, a prema kojima se zatvaraju ugostiteljski… »

CG: Tri osobe uhapšene, krivična prijava protiv Gjeloshaja

Al Jazeera 25.02.2021
Građani podgoričke opštine Tuzi, u kojoj žive pretežno Albanci, blokirali su međunarodni put iz protesta zbog epidemioloških mjera. Tri osobe uhapšene su nakon jutrošnje kontrole tri ugostiteljska objekta u Tuzima zbog sumnje da su počinile… »

Krivična prijava protiv predsednika opštine Tuzi zbog pozivanja na otpor

Sputnik 25.02.2021
U Tuzima su uhapšene tri osobe zbog sumnje da su počinile krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, a podnete su i krivične prijave protiv predsednika te opštine Nika Đeljošaja i još dve osobe… »

Epilog protesta u Tuzima: Uhapšeno troje, prijave protiv Đelošaja, Čunmuljaja i komunalnog policajca

Kurir 25.02.2021
Tri osobe uhapšene su nakon jutrošnje kontrole tri ugostiteljska objekta u Tuzima, zbog sumnje da su počinili krivično delo - nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, saopštio je državni tužilac i portparol… »

Hapšenja u Tuzima zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima

Alo 25.02.2021
Građani podgoričke opštine Tuzi, u kojoj žive većinski Albanci, predvođeni predsednikom Nikom Ðeljošajem blokirali su ranije danas međunarodni put. Tri osobe uhapšene su nakon jutrošnje kontrole zbog sumnje da su počinile krivično delo… »

Hapšenje u Tuzima zbog kršenja mera: Izdat i nalog za podizanje krivične prijave protiv Nika Đeljošaja

Večernje novosti 25.02.2021
ZBOG sumnje da su počinili krivično delo - nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, tri osobe su uhapšene u tri ugostiteljska objekta u Tuzima, saopštio je državni tužilac i portparol Osnovnog državnog… »

Zdravstveni problem u Tuzima prevode u politički

Politika 25.02.2021
Predsednik vlade Zdravko Krivokapić optužio je predsednika Opštine Tuzi Nika Đeljošaja da je današnjim protestom želeo da zdravstveni problem prevede u politički i da je zato odlučio da ne ode u tu opštinu. „Ova vlada neće dozvoliti nikome da… »

Krivokapić o provokaciji u Tuzima: Đeljošaj protestom od zdravstvenog pravi politički problem!

Kurir 25.02.2021
Predsednik vlade Zdravko Krivokapić optužio je predsednika Opštine Tuzi Nika Đeljošaja da je današnjim protestom želeo da zdravstveni problem prevede u politički i da je zato odlučio da ne ode u tu opštinu. "Ova vlada neće dozvoliti nikome da… »

Okončan protest u Tuzima: Lokali i dalje rade, Krivokapić neće „hajdučiju“

N1 Info 25.02.2021
Svi ugostiteljski lokali u Tuzima su jutros otvoreni, uprkos merama crnogorskog Ministarstva zdravlja za suzbijanje koronavirusa. Nakon višesatne blokade uspostavljen je normalan saobraćaj. Predsednik opštine Tuzi Nik Đeljošaj rekao je će se… »

„Vlada neće dozvoliti hajdučiju“: Krivokapić o dešavanjima u opštini Tuzi /video/

Sputnik 25.02.2021
Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić poručio je, povodom dešavanja u opštini Tuzi, da Vlada neće dozvoliti nikome da sprovodi hajdučiju jer niko ne može biti jači od države. Krivokapić je rekao da je odlučio da ne ide u Tuzi ne zbog toga što… »

Završena drama u Tuzima: Policija se povukla, građani se razišli, kafane i dalje rade /video, foto/

Sputnik 25.02.2021
Prava drama odigrala se u crnogorskoj opštini Tuzi. Albanci iz te opštine bojkotuju epidemiološke mere vlade o zatvaranju lokala, zbog čega je intervenisala policija, a građani na čelu sa predsednikom opštine Nikom Đeljošajem blokirali su ulice… »

Premijer se hitno obratio javnosti: Nikome nećemo dozvoliti hajdučiju (VIDEO)

Vesti online 25.02.2021
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da “ono što se dešavalo danas u Tuzima ne služi na čast nikome”. – Nove epidemiološke mere imaju za cilj da zaštite građane Tuzi jer time pokazujemo da nam je zdravlje građana iznad svega –… »

Okončan protest zbog mera u tuzima: Građani se mirno razišli, policija se povukla

Kurir 25.02.2021
Nakon što je predsednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj saopštio da je dobio informaciju da će odluka o obaveznom zatvaranju ugostiteljskih objekata u toj opštini biti promenjena, građani su se razišli, a policija povukla. Očekivalo se da će u Tuzi… »

Napeto u tuzima - Đeljošaj: Krivokapić neće doći (video)

Večernje novosti 25.02.2021
PREMIJER Zdravko Krivokapić neće doći na razgovore sa predsednikom opštine Nikom Đeljošajem. - Čuo sam se sa predsednikom Vlade Krivokapićem koji mi je rekao da neće doći, i potom prekinuo vezu. Ništa mi dodatno nije kazao. Mi smo tu. Čekali… »

Pobuna u Tuzima: Đelošaj odbija da zatvori kafiće, Abazovića i Krivokapića pozdraviće albanskim i zastavama tzv. Kosova…

Kurir 25.02.2021
Svi ugostiteljski lokali u Tuzima su jutros otvoreni uprkos merama crnogorskog Ministarstva zdravlja za suzbijanje korona virusa. Okupljeni građani koje prevodi predsednik opštine Nik Đelošaj ne dozvoljavaju policiji da priđe i da ih zatvori… »

Tuzi na nogama zbog pobune: Blokiran put ka Albaniji, kamioni i šleperi zaustavljeni, policija automobile vraća prema…

Kurir 25.02.2021
Nakon što je predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj sinoć najavio da će ugostiteljski objekti u tom gradu biti otvoreni uprkos merama koje su im određene, jutros je došla policija i pokušala da zatvori lokale. Đeljošaj je nakon toga sa… »

Policija blokira puteve, vozila se zaustavljaju, a Krivokapić i Abazović kleče pred Albancima i mole: Dođite na pregovore…

Alo 25.02.2021
Policija je blokirala put od Podgorice ka Tuzima, što je stvorilo velike kolone vozila, a iz kabineta potpredednika vlade predsedniku te podgoričke opštine, koju naseljavaju većinom Albanci, Niku Ðeljošaju upućen je poziv na dijalog. Nova… »

Ilir Čapuni stigao na protest u Tuzi: Niko građane ne sme da diskriminiše! Milačić traži procesuiranje Nika Đeljošaja

Kurir 25.02.2021
U Tuzima na protest protvi epidemioloških mera pojavila se i grupa građana iz Ulcinja među kojima je bio i Ilir Čapuni predsednik Skupštine opštine Ulcinj. Predsednik opštine Čapuni je za “Vijesti” objasnio da se građani Tuzi i Malesije ne… »

Drama u Crnoj Gori: Albanci bojkotuju mere, policija stigla u Tuzi, blokirani putevi /video/

Sputnik 25.02.2021
Prava drama odigrava se u crnogorskoj opštini Tuzi. Lokalno albansko rukovodstvo bojkotuje odluku vlade da se u okviru mera borbe protiv virusa korona zatvore ugostiteljski objekti, zbog čega je intervenisala policija. Nik Đeljošaj, predsednik… »

Besni na krivokapića i abazovića: Tenzije u Tuzima - policija zatvara ugostiteljske objekte, Đeljošaj preti otporom naroda

Večernje novosti 25.02.2021
PRIPADNICI policije jutros su stigli u Tuzi kako bi zatvorili ugostiteljske objekte koji su jutros otvroreni uprkos merama koje je donelo Ministarstvo zdravlja. Predsednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj smatra da se radi o političkoj odluci Vlade i "osveti… »

Građani u Tuzima ne dozvoljavaju policiji da zatvori lokale

Novi magazin 25.02.2021
Svi ugostiteljski lokali u Tuzima su jutros otvoreni uprkos merama crnogorskog Ministarstva zdravlja za suzbijanje koronavirusa. "Pozvaću građane da pruže otpor ovom dešavanju. Blokiraćemo međunarodni put. Ovo je odmazda premijera Zdravka… »

Đeljošaj odbija da primeni mere: Objavio da će sutra u opštini Tuzi raditi ugostiteljsi objekti

Večernje novosti 24.02.2021
PREDSEDNIK Opštine Tuzi Nik Đeljošaj najavio je da će sutra svi ugostiteljski objekti u toj opštini raditi od 07 do 18 sati. - Premijer nije došao na sastanak i time je pokazao koliko poštuje ovaj narod i ovu opštinu, ali neka preuzme odgovornost… »

Vesti dana »