Povezane vesti
Otvaraju se bašte i teretane? Plenković najavio mogućnost popuštanja mera u Hrvatskoj
Blic 25.02.2021
Premijer Andrej Plenković najavio je danas mogućnost popuštanja epidemioloških mera od 1. marta, bar kada je reč o otvaranju terasa i bašta ugostiteljskih objekata i teretana. Precizirao je da će Nacionalni štab o tome govoriti sutra, ali je… »
Posle tri meseca u Hrvatskoj se otvaraju terase kafića i restorana
Danas 25.02.2021
Premijer Hrvatske Andrej Plenković najavio je blago popuštanje mera, pa će se posle tri meseca, od ponedeljka, otvoriti terase kafića i restorana, ali će unutrašnji deo tih objekata i dalje biti zatvoren. U sklopu novih blagih popuštanja, od 1… »
Popuštaju mere u Hrvatskoj: Otvaraju se bašte, teretane
Nova 25.02.2021
Hrvatski premijer Andrej Plenković najavio je da će, zbog poboljšane epidemiološke situacije u zemlji, doći do popuštanja nekih mera. “U odnosu na prošli četvrtak sada beležimo određeni porast. Još ne znam uzroke ovoga trenda: hladnoća… »
Vesti dana »

Milivojević: DS nije i neće učestvovati u pregovorima i predlogu prelazne Vlade koja uključuje vlast
Beta pre 8 satijoš 33 povezane

Kovačević: Dok sam dekan neću pozvati policiju da interveniše protiv studenata, niti ću pokretati disciplinske postupke
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih

Makedonska policija se ne šali: Pohapšeni svi gradonačelnici Kočana od 2009. do danas
Telegraf pre 3 satajoš 62 povezane

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 7 satijoš 21 povezana