Povezane vesti
Folirantu, nema šta da ME braniš jer si ME ti unakazio! Miljana nasrnula na Zolu zbog Danijela, očitala mu bukvicu kao…
Kurir 25.02.2021
Nakon priče sa Danijelom Višićem, Miljana Kulić je potražila Lazara Čolića Zolu, kako bi mu očitala lekciju za sinoćne komentarisanje u emisiji, a zamerila mu je i što je jutros pitao Višića da li se lepo naspavao. - Slušaj me ovako, nemaš… »
Pomirili se Miljana i Danijel: Kulićeva mu skočila u zagrljaj i počela da ga ljubi: "Niko me nije ovako povredio"
Blic 25.02.2021
Nakon žestokih svađa, Miljana Kulić i Danijel Višić, su se pomirili, te se on javno izvinio kontroverznoj učesnici rijalitija što joj je vređao porodicu. - Danijele, niko me nikada nije ovako povredio kao ni moju porodicu. Zola ovo što me je… »
Vesti dana »
(Mapa): Studenti iz Beograda stigli u Novi Sad: Zajedno sa velikim brojem građana došli ispred železničke stanice, položili vence za žrtve tragedije (foto, video)
Blic pre 21 minutajoš 19 povezanih
VJT u Novom Sadu: Postupak protiv 13 okrivljenih je u fazi potvrđivanja optužnice od strane suda
Euronews pre 3 satajoš 39 povezanih
KRIK o SNS u Novom Sadu: Kako je tekla borba oko novca i naklonosti Andreja Vučića, i kakve veze sa tim ima Miloš Vučević?
Danas pre 12 satijoš 7 povezanih
Nema podataka o rezultatima bojkota pet velikih trgovinskih lanaca u Srbiji
Radio sto plus pre 1 satjoš 28 povezanih
Iz bezbednosnih razloga Gradsko veće donelo odluku da se ne održi svečana akademija povodom 1. februara Dana grada
RTV pre 10 satijoš 37 povezanih