Povezane vesti
"Spakovala sam 15 kofera za jednu noć": Mirka Vasiljević o selidbi i Vujadinovom iznenadnom pozivu
Večernje novosti 25.02.2021
GLUMICA Mirka Vasiljević nedavno se vratila u Srbiju i sa decom čeka preseljenje u LJubljanu, gde je njen nevenčani suprug Vujadin Savić potpisao novi ugovor. Kako Mirka kaže, porodica, koja je do nedavno živela na Kipru, sada će do maja boraviti u… »
Mirka Vasiljević otvoreno o novom životnom poglavlju!
Vesti online 25.02.2021
Glumica Mirka Vasiljević će do maja meseca biti u Beogradu, a nakon toga sa decom i Vujadinom Savićem odlazi u Ljubljanu. Mirka je na početku otkrila kakva je sa ljudima kad je razočaraju. – Nekako jako sam ponosna što je moj krug ljudi isti i broj ljudi… »
"U 8: uveče mi je rekao da krenem da se pakujem, nisam znala šta ću" Mirka o novom životnom poglavlju i odnosu sa Vujadinom
Blic 25.02.2021
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić nedavno su sa decom sa Kipra došli u Beograd, gde će boraviti do maja, a onda se sele u Ljubljanu, gde fudbaler ima novi profesionalni angažman. - Ja se osećam kao da sam u Diznilendu. Došla sam sa Kipra gde smo izlazili… »
Vesti dana »
Zaposleni u Zavodu za zaštitu spomenika kulture: Iz ministarstva pokušali upad na servere zbog Generalštaba
Nedeljnik pre 59 minutajoš 54 povezane
Korporativne kartice za pumpe NIS su funkcionalne, Gasprom tvrdi da nastavljaju proizvodnju
Forbes pre 34 minutajoš 48 povezanih
Rute: NATO suočen s trajnim opasnostima, podrška Ukrajini mora da ostane čvrsta
RTV pre 1 satjoš 42 povezane
Usvojen budžet i još 57 tačaka dnevnog reda: Gas i nafta, Antonijević, udžbenici - šta je sve usvojeno
NIN pre 2 satajoš 54 povezane
Evropski savet i EP postigli dogovor o postepenom ukidanju uvoza ruskog gasa do 2027. godine
RTS pre 19 minutajoš 33 povezane