Povezane vesti

Ponovo radi ulica Kralja Milana: Popravka se završava, večeras u 22 sata pušta se saobraćaj

Kurir 25.02.2021
Ulica Kralja Milana biće puštena u saobraćaj večeras oko 22 sata, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. "Radnici JKP Beograd put završili su asfaltiranje Ulice Kralja Milana posle havarije vodovodne cevi koja se dogodila pre… »

Završeni radovi: Ulica Kralja Milana biće puštena u saobraćaj večeras u 22 sata

Blic 25.02.2021
Ulica Kralja Milana biće puštena u saobraćaj večeras u 22 sata, najavio je zamenik gradonačlnika Beograda Goran Vesić. Ova ulica je bila zatvorena za saobraćaj, jer je u utorak kod Beograđanke pukla vodovodna cev. Cev je pukla u toku noći pa se… »

Završeni radovi u ulici Kralja Milana: Biće puštena u saobraćaj večeras u 22 sata

Večernje novosti 25.02.2021
ULICA Kralja Milana biće puštena u saobraćaj večeras u 22 sata, najavio je zamenik gradonačlnika Beograda Goran Vesić. Ova ulica je bila zatvorena za saobraćaj, jer je u utorak kod Beograđanke pukla vodovodna cev. Cev je pukla u toku noći pa se… »

Saobraćajni kolaps u Beogradu: U centru haos zbog radova u Kralja Milana, kolone vozila mile po mostovima (foto)

Kurir 25.02.2021
U centru Beograda saobraćajni kolaps! Ulica kralja Milana je zatvorena zbog radova, a saobraćaj je obustavljen i kroz Balkansku i Admirala Geprata. To je stvorilo velike gužve u okolnim ulicama. Podsetimo, u Ulici kralja Milana u toku su radovi zbog… »

Kolaps u Beogradu: Ulica kralja Milana i dalje zatvorena, vozila mile u centru grada, u Bulevaru despota Stefana otežan…

Večernje novosti 25.02.2021
NEMA kiše, niti drugih padavina, nije petak, ali ovog popodneva u Beogradu su nezapamćene saobraćajne gužve, posebno u centru grada, kao i na mostovima. Ulica kralja Milana i dalje je zatvorena za saobraćaj, zbog čega se zastoji stvaraju u okolnim… »

Saobraćajni čep u Beogradu usred radne nedelje: Zastoj u ovim delovima grada, desio se i jedan sudar

Telegraf 25.02.2021
Nepregledna kolona vozila i na mostovima. Nema kiše niti drugih padavina, nije petak, ali ovog popodneva u Beogradu su nezapamćene saobraćajne gužve, posebno u centru grada, kao i na mostovima. Ulica kralja Milana i dalje je zatvorena za saobraćaj… »

Nikad veća gužva u Beogradu! Automobili "mile", u centru grada haos (foto)

Srbija danas 25.02.2021
U centru Beograda je saobraćajni kolaps. Ulica kralja Milana je zatvorena zbog radova, a saobraćaj je obustavljen i kroz Balkansku i Admirala Geprata. To je stvorilo velike gužve u okolnim ulicama. Podsetimo, u Ulici kralja Milana u toku su radovi zbog… »

Totalni kolaps u Beogradu! Ulica kralja Milana i dalje neprohodna, "čepovi" u okolnim ulicama, vozila mile u centru grada…

Blic 25.02.2021
Nema kiše, niti drugih padavina, nije petak, ali ovog popodneva u Beogradu su nezapamćene saobraćajne gužve, posebno u centru grada, kao i na mostovima. Ulica kralja Milana i dalje je zatvorena za saobraćaj, zbog čega se zastoji stvaraju u okolnim… »

Vesti dana »