Повезане вести
Ово није као са золом, ово је озбиљна веза! Миљана Кулић за црним столом сасула Данијелу све у лице: Није га штедела! (видео)…
Курир 25.02.2021
Наредно питање је постављено Миљани Кулић, а онда је искористила прилику и сасула Данијелу све у лице. - То није копија, али имају неке сличности и нисам изглед упоредио - рекао је Стефан. - Те ствари неће повредити мене, и… »
Данијел ипак брани Сању: Миљана бесна, решила да га раскринка: "Она му је болна тачка, мене не штити и ово је болесно!"
Блиц 25.02.2021
Након жестоких свађа, Миљана Кулић и Данијел Вишић су решили да измире несугласце, али како делује, то им не полази за руком. Наиме, док су сви били окупљени у Белој кући постављено је питање за Данијела које гласи: "Браниш… »
Миљана и Данијел у жестоком окршају због сање! Он одбрусио бившој девојци: Нећу да дозволим да је она пљује! Бранићу је…
Курир 25.02.2021
Наредно питање, постављено је за Данијела Вишића: "Браниш Сању када је Миљана помене негативно, а пратиш је и на Инстаграму, да ли се теби она свиђа, а Миљану си само завлачио да би имао боље услове?" - Ми једемо све на… »
Кристијан анализирао мистериозан однос Теодоре и Чорбе: Фрапирао излагањем Мају, а онда је Томовић додатно зачинио све…
Курир 25.02.2021
Кристијан Голубовић је устао и изнео своје мишљење о односу Теодоре И Милана Јанковића Чорбе. Наредно питање гледалаца било је за Стефана Карића: - Кажеш да не би ушао у причу са Јованом, да си знао да је узела нешто од… »
Вести дана »

Протест родитеља у Миријеву, у више градова окупљања у знак подршке студенту Богдану Јовичићу: У Новом Саду блокиран Варадински мост
Блиц пре 6 сатијош 2 повезане

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 6 сатијош 1 повезана