Povezane vesti
Ćutala sam kako bih sačuvala nos i vilicu: Zvezda Juge tvrdi da je bivši tukao, a on poručio - Odvela je decu bez najave
Mondo 25.02.2021
"Kad sam dobila prvu modricu, trudila sam se da druge ne isprovociram". "Kad sam dobila prvu modricu, trudila sam se da druge ne isprovociram". Marina Perazić važila je za jednu od najzgodnijih pevačica bivše Juge, a njena veza sa muzičarem i bubnjarom… »
"Ćutala sam kako bih sačuvala zube, vilicu" Tvrdila je da je muž kući doveo drugu ženu, a on bez milosti: "Sada se sve čini…
Blic 25.02.2021
Marina Perazić bila je velika zvezda osamdesetih godina prošlog veka, a njena veza sa Ivanom Firčijem bila je predmet interesovanja javnosti naročito nakon rastanka kada su izneli sav prljav veš iz zajedničkog života. Iako imaju dve odrasle ćerke, oni… »
Vesti dana »

(Video,foto) pogledajte kako baraž raketa probija Gvozdenu kupolu - nastaje vatrena lopta! Zastrašujuće scene smrtonosne agresije, slike Tel aviva u plamenu
Kurir pre 48 minutajoš 37 povezanih

Putin u razgovoru sa Netanjahuom ponudio da Moskva posreduje između Irana i Izraela
IndeksOnline pre 59 minutajoš 15 povezanih

Macut: Plan da pijemni za fakultete bude krajem jula, do tada završetak zimskog semestra
N1 Info pre 3 satajoš 15 povezanih

Netanjahu poručio Irancima da se Izrael ne bori protiv njih već protiv vlasti
IndeksOnline pre 1 satjoš 52 povezane

Novi napad Izraela na Iran: Eksplozije odjeknule kod postrojenja za obogaćivanje uranijuma
N1 Info pre 3 satajoš 28 povezanih