Povezane vesti

Mapa tzv. Kosova bez Srbije postavljena ispred kancelarije EU; "Kosovo je nezavisno" FOTO

B92 26.02.2021
Socijaldemokratska partija Kosova održala je simboličnu akciju ispred kancelarije EU u Prištini. Postavila je mapu na kojoj tzv. Kosovo nije deo Srbije, prenosi Kosovo onlajn. Frašer Krasnići iz ove stranke rekao je da je “Kosovo nezavisna država… »

Tviter goreo zbog mape i Kosova u Lajčakovoj kancelariji, šta poručuju iz EU

N1 Info 26.02.2021
Afera o mapi Kosovu, u čijem centru je specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak, potresla je Brisel i region. Tviter je goreo jedan dan. Pojedince sa tog društvenog medija ali i pojedine zvaničnike Kosova uzbudila je… »

Novi skandal u Prištini! Drže "lekcije" Lajčaku - Albanci ispred kancelarije EU postavili sramnu mapu (foto)

Srbija danas 26.02.2021
Nova provokacija dolazi iz lažne države. Socijaldemokratska partija Kosova (SDPK) postavila je danas ispred kancelarije Evropske unije (EU) u Prištini mapu tzv. Kosova bez Srbije, kao odgovor na geografsku kartu koja se nalazi u kancelariji specijalnog… »

SDPK postavila mapu Kosova bez Srbije ispred Kancelarije EU u Prištini

Novi magazin 26.02.2021
Socijaldemokratska partija Kosova (SDPK) postavila je danas ispred kancelarije Evropske unije (EU) u Prištini mapu Kosova bez Srbije, kao odgovor na geografsku kartu koja se nalazi u kancelariji specijalnog izaslanika EU za dijalog Kosovo Srbija… »

Skandal u Prištini: Albanci došli ispred kancelarije EU i postavili sramnu mapu (foto)

Večernje novosti 26.02.2021
Socijaldemokratska partija Kosova (SDPK) postavila je danas ispred kancelarije Evropske unije (EU) u Prištini mapu tzv. Kosova bez Srbije, kao odgovor na geografsku kartu koja se nalazi u kancelariji specijalnog izaslanika EU za dijalog Beograda i… »

Lajčak: Mapa pogrešno protumačena, postoji linija koja razdvaja Kosovo od Srbije

EurActiv 26.02.2021
Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je da su mapu u njegovom kabinetu pogrešno protumačili oni koji tvrde da je na njoj Kosovo prikazano kao deo Srbije. "Kako je mapa u mojoj kancelariji na zamućenoj slici… »

Pritisak na Srbiju: Tri sile udružuju snage, imaju jasan cilj (video)

Večernje novosti 26.02.2021
SPECIJALNI izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak objavio je mapu iz svoje kancelarije, na kojoj se vidi administrativna linija između centralne Srbije i Kosova i Metohije. Lajčak se oglasio nakon što su prištinski mediji… »

Reakcija na lajčakovu mapu: Osmani: Kosovo će uvek biti nezavisno i nedeljivo

Blic 26.02.2021
Vršilac dužnosti predsednika privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani oglasila se povodom mape u kancelariji specijalnog izaslanika EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka tvrdeći da će tzv. Kosovo uvek biti "nezavisno… »

Lajčak: Mapa pogrešno protumačena, postoji linija koja razdvaja Kosovo od Srbije

Danas 25.02.2021
Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je večeras da su mapu u njegovom kabinetu pogrešno protumačili oni koji tvrde da je na njoj Kosovo prikazano kao deo Srbije. „Kako je mapa u mojoj kancelariji na… »

"Zvanična mapa EU za zapadni Balkan": Lajčak objavio kartu sa linijom koja razdvaja Kosovo od Srbije

Blic 25.02.2021
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak objavio je večeras na Tviteru mapu iz svoje kancelarije, na kojoj se vidi administrativna linija između centralne Srbije i tzv. Kosova. Lajčak se oglasio nakon što su prištinski… »

Šefica kosovske diplomatije traži od Lajčaka da koristi kartu na kojoj Kosovo nije deo Srbije

Danas 25.02.2021
Vršiteljka dužnosti ministra spoljnih poslova Kosova Meljiza Haradinaj-Stubla zatražila je od specijalnog predstavnika EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka da u svom kabinetu počne da koristi geografsku kartu na kojoj je Kosovo… »

Vesti dana »