Povezane vesti

Vučić obećao podršku Srbima sa Kosova

Vučić obećao podršku Srbima sa Kosova

Glas Amerike 26.02.2021
KURŠUMLIJA — Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio finansijsku podršku za Srbe koji žive na Kosovu. Nakon razgovora sa predstavnicima Srba sa Kosova u Kuršumliji, gradu na jugu Srbije, Vučić je obećao i ulaganja u brojne infastrukturne… »
Vučić sa predstavnicima Srba sa: KiM Gradićemo novi KBC u Gračanici, nezaposlenima pomoć od 200, a svako dete dobiće po…

Vučić sa predstavnicima Srba sa: KiM Gradićemo novi KBC u Gračanici, nezaposlenima pomoć od 200, a svako dete dobiće po…

Blic 26.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Kuršumliji sa političkim i institucionalnim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije. - Hoću da se zahvalim našem narodu na KiM koji je pokazao ozbiljnost. Više od 43.000 glasova dobila je Srpska… »
Vučić saopštio: Svim nezaposlenim Srbima na Kosovu i Metohiji po 200 evra

Vučić saopštio: Svim nezaposlenim Srbima na Kosovu i Metohiji po 200 evra

Večernje novosti 26.02.2021
PREDSEDNIK Aleksandar Vučić sastao se danas u Kuršumliji sa političkim i institucionalnim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije, sa kojima će razmotriti aktuelnu političku situaciju na Kosmetu. - Dogovarao sam se sa ministrom finansija da svaki… »
"Oduševljen sam": Vučić na putu ka Kuršumliji, gde se sastaje sa predstavnicima Srba sa KiM

"Oduševljen sam": Vučić na putu ka Kuršumliji, gde se sastaje sa predstavnicima Srba sa KiM

Blic 26.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je danas sa pratiocima na Instagramu oduševljenje lepotama Srbije. To je objavljeno na instagram profilu "budućnostsrbijeav", uz fotografiju predsednika iz helikoptera, na putu ka Kuršumliji, gde će se… »
Predsednik danas u Kuršumliji: Vučić se sastaje sa predstavnicima Srba sa Kosovu i Metohiji

Predsednik danas u Kuršumliji: Vučić se sastaje sa predstavnicima Srba sa Kosovu i Metohiji

Večernje novosti 26.02.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa političkim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije. Sastanak će biti održan u 11.00 u kasarni "Toplički ustanak" u Kuršumliji, saopšteno je iz Službe za saradnju s medijima predsednika… »

Vesti dana »