Povezane vesti

Policija pretresa restoran „Kasina” u centru Beograda

Politika 26.02.2021
Jake policijske snage blokirale su oko podneva restoran „Kasina” u centru Beograda gde pretresaju lokal u potrazi za dokazima u okviru istrage protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka. Pripadnici policije sa fantomkama i naoružani dugim… »

Terazije pod opsadom; Policija upala i češljala "Kasinu", a onda iznela crnu kesu FOTO

B92 26.02.2021
Beograd -- Nakon pretresa poznatog kluba "Kasina" na Terazijama u samom centru Beograda, policija je iznela crnu kesu sa kutijom, prenose beogradski mediji. Sa njima je krenuo i jedan od zaposlenih u "Kasinu". Policija je oko podneva naoružana dugim… »

Vođa navijačke grupe „Alkatraz” uhapšen zbog držanja pištolja

Politika 26.02.2021
Jedan od vođa Partizanove navijačke grupe „Alkatraz” Damjan Šobić (38) uhapšen je noćas pošto je policija u stanu koji koristi u beogradskoj opštini Palilula pronašla pištolj i 13 komada municije. Beogradska policija u saopštenju precizira… »

Pretres restorana Kasina u centru Beograda u okviru istrage o Belivuku

N1 Info 26.02.2021
Jake policijske snage blokirale su oko podneva restoran Kasina u centru Beograda gde, po navodima medija, pretresaju lokal u potrazi za dokazima u okviru istrage protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka. Maskirani pripadnici policije… »

Policija satima ispred "štek stana" u luksuznom naselju: Iz garaže izvezeni BMW, "audi" i "škoda" uhapšenog vođe…

Blic 26.02.2021
Beogradska policija satima je vršila pretres prostorija koje je koristio jedan od vođa navijačke grupe "Alkatraz" Damjan Šobić (38) koji je uhapšen sinoć u štek stanu u luksuznom naselju u Beogradu! Kako nezvanično saznajemo, inspektori su nakon… »

Velika policijska akcija u centru Beograda: U toku je pretres kluba "Kasina" na Terazijama koji je obezbeđivala grupa Velje…

Blic 26.02.2021
U toku je pretres poznatog kluba "Kasina" na Terazijama u samom centru Beograda, saznaje "Blic". Policija satima pretresa prostorije ovog kluba, a dovedeni su i policijski psi. Kako saznajemo, policija je blokirala i prolaz do "Kasine" i brojne ekipe su u… »

Vozila sa blinkerima, haos u Beogradu - uhapšen još jedan vođa "Alkatraza" VIDEO/FOTO

B92 26.02.2021
Pripadnici MUP Srbije uhapsili su, u nastavku borbe protiv kriminala, još jednog vođu navijača Partizana. Kako prenose mediji, u pitanju je vođa grupe "Alkatraz" D.Š. (38). Kako nezvanično saznaju mediji, inspektori PS Čukarica su uspeli da… »

U toku policijski pretres restorana Kasina u centru Beograda

Novi magazin 26.02.2021
Jake policijske snage blokirale su oko podneva restoran Kasina u centru Beograda gde po navodima medija, pretresaju lokal u potrazi za dokazima u okviru istrage protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka. Maskirani pripadnici policije naoružani… »

Nesvakidašnja scena u centru Beograda: Ljudi šetaju dok naoružana policija interveniše /foto/

Sputnik 26.02.2021
Policija pretresa poznati restoran „Kasina“ na Terazijama u samom centru Beograda, koji je obezbeđivala grupa nedavno uhapšenog Veljka Belivuka, poznatog kao Velja Nevolja. Intervencija policije naoružane dugim cevima traje dok je centar grada… »

Policija u "šteku" vođe alkatraza! Ušli u garažu luksuznog Central Gardena, a tamo šok - blindirani vozni park (foto)

Mondo 26.02.2021
Policija vrši pretres stana u luksuznom kompleksu "Central Garden" na opštini Palilula. Policija vrši pretres stana u luksuznom kompleksu "Central Garden" na opštini Palilula. Policija je sinoć uhapsila još jednog od vođa navijača Partizana, grupe… »

Policija pretresa klub “Kasina” u centru Beograda

Nova 26.02.2021
U toku je pretres poznatog kluba "Kasina" na Terazijama u samom centru Beograda. Kako “Blic” saznaje, policija je blokirala i prolaz do “Kasine” i brojne ekipe su u samom klubu i vrše pretres. U isto vreme policija nekoliko kilometara dalje u… »

"Novosti" na Terazijama: Evo šta se trenutno dešava ispred "Kasine" Aleksandra Kajmakovića (foto/video)

Večernje novosti 26.02.2021
U NASTAVKU borbe protiv organizovanog kriminala, pripadnici MUP danas su izvršili pretres poznatog prestoničkog lokala Kasina na Terazijama čiji je suvlasnik navodno Aleksandar Kajmaković, poznatiji kao Aca Bosanac. Policijske snage nalaze se u… »

Kurir ispred štek-stana na paliluli: Policija iz garaže izvozi automobile uhapšenog vođe Alkatraza, jedan ima i blinkere…

Kurir 26.02.2021
NA. BEOGRAD - Beogradska policija je operativnim radom, u okviru borbe protiv kriminala koju pripadnici MUP vode mesecima, uhapsila još jednog od vođa navijača Partizana i to grupe Alkataraz D. Š. (38). Kako nezvanično saznajemo, inspektori su nakon… »

Policajac obukao specijalno odelo: Silazi u garažu vođe Alkatraza - počinje pretres, izvoze se automobili bez tablica…

Večernje novosti 26.02.2021
BEOGRADSKA policija je operativnim radom, u okviru borbe protiv kriminala koju pripadnici MUP vode mesecima, uhapsila još jednog od vođa navijača Partizana i to grupe "Alkataraz" Damjana Š. (38). Policijske snage trenutno su ispred zgrade u kojoj se… »

Neredi na utakmicama, oružje, bekstvo iz Srbije: Ko je vođa navijača "Alkatraza" koji je sinoć uhapšen naoružan u "štek"…

Blic 26.02.2021
Damjan Šobić (38) vođa je navijačke grupe "Alkatraz" koji je sinoć uhapšen u štek stanu u centru Beograda. Šobiću je policija sinoć upala u stan u kom se skrivao i čija vrata nije hteo da im otvori. Policija je razvalila vrata i upala unutra i… »

VIDEO Uhapšen vođa Alkatraza D. Š. (38), našli mu oružje

Nova 26.02.2021
Jedan od vođa navijačke grupe "Alkatraz", uhapšen je u štek stanu u Beogradu. Inspektori su mu uz pomoć interventne jedinice upali u stan, jer , kako nezvanično saznajemo, nije hteo da im otvori vrata. U stanu su pronađeni oružje, municija… »

Velika akcija policije u Beogradu: Pao jedan od vođa navijačke grupe "Alkatraz"

Večernje novosti 26.02.2021
POLICIJA je operativnim radom u policijskoj akciji borbe protiv kriminala, koji pripadnici MUP-a vode mesecima, uhapsila još jednog od vođa navijača partizana i to grupe “Alkataraz” D. Š. (38). Kako nezvanično saznaju mediji, inspektori PS… »

"Novosti" na licu mesta: Ovo je štek-stan vođe navijačke grupe gde je pronađeno oružje i municija! (foto/video)

Večernje novosti 26.02.2021
BEOGRADSKA policija je operativnim radom, u okviru borbe protiv kriminala koju pripadnici MUP vode mesecima, uhapsila još jednog od vođa navijača Partizana i to grupe Alkataraz D. Š. (38). Policijske snage trenutno su ispred zgrade u kojoj se, prema… »

Ko je uhapšeni vođa Alkatraza: Na Kosovu se krio sa ubicama

Nova 26.02.2021
Damnjan Šobić (38), jedan od vođa navijačke grupe "Alkatraz", koji je uhapšen u štek-stanu u Beogradu, policiji je poznat od 2008. godine. Bio je blizak sa ubijenim Ljubomirom Markovićem Kićom. Uhapšen je 2017. godine na Dorćolu zbog nelegalnog… »

"Lezi dole, ne: Mrdaj!" Uhapšen jedan od vođa navijača grupe "Alkatraz", policija mu upala u štek-stan i pronašla oružje…

Blic 26.02.2021
Vođa navijača Partizanove grupe "Alkatraz" D. Š. (38) uhapšen je u Beogradu. Kako nezvanično saznaju mediji, inspektori PS Čukarica su nakon operativnog uspeli da lociraju štek-stan u centru Beograda, te su sinoć uz pomoć interventne jedinice… »

Lezi dole, policija! Uhapšen jedan od vođa navijača Partizana, pogledajte spektakularnu akciju upada u "štek"! (video)

Mondo 26.02.2021
Policija operativnim radom u policijskoj akciji borbe protiv kriminala, koji pripadnici MUP-a vode mesecima, uhapsila je još jednog od vođa navijača Partizana i to grupe "Alkataraz" D. Š. (38). Policija operativnim radom u policijskoj akciji borbe… »

Uhapšen vođa navijačke grupe Alkatraz

Radio 021 26.02.2021
Policija u Beogradu uhapsila je D.Š. (38), koji je, prema policijskim podacima, jedan od vodja navijačke grupe Partizana pod nazivom Alkatraz. Kako je javila televizija Pink, prilikom pretresa stana u kom je uhapšen pronadjeni su pištolj bez dozvole i… »

Lezi dole, lezi dole! Kao u akcionom filmu: BG policija uhapsila jednog od vođa Alkatraza, pogledajte akciju u štek-stanu!

Kurir 26.02.2021
BEOGRAD - Beogradska policija je operativnim radom, u okviru borbe protiv kriminala koju pripadnici MUP vode mesecima, uhapsila još jednog od vođa navijača Partizana i to grupe Alkataraz D. Š. (38). Kako nezvanično saznajemo inspektori PS Čukarica… »

Uhapšen vođa (38) navijača Partizana: Policija u Beogradu upala u stan i pronašla štek s oružjem

Telegraf 26.02.2021
Uhapšeni je poznat policiji od ranije. Policija operativnim radom u policijskoj akciji borbe protiv kriminala, koji pripadnici MUP-a vode mesecima, uhapsila je još jednog od vođa navijača Partizana i to grupe "Alkataraz" D. Š. (38). Kako nezvanično… »

Vesti dana »