Povezane vesti

Vučić: Sa Srbima o situaciji na KiM, projektima, novčanoj pomoći…

Dnevnik 26.02.2021
KURŠUMLIJA: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upoznao je danas predstavnike Srba sa Kosova i Metohije sa situacijom pred dolazak specijalnog predstavnika EU za dijalog Miroslava Lajčaka, ali i najavio da će Srbija značajno novčano pomoći srpskom… »

"Molim građane da čuvaju svoja ognjišta": Vučić se zahvalio Srbima sa Kosmeta

Večernje novosti 26.02.2021
ŽELIM još jednom da se zahvalim našem narodu na Kosovu i Metohiji, koji je pokazao ozbiljnost, disciplinovanost i sve ono što nas Srbe nije baš uvek krasilo, jer ljudi su dobro razumeli koliko je to važno za opstanak našeg naroda - saopštio je… »

Vučić: Pomoć za građane Kosova i Metohije – nezaposlenima 200, deci po 100 evra

RTS 26.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će posebnu finansijsku pomoć dobiti građani koji žive na Kosovu i Metohiji – nezaposleni po 200 evra, a zaposleni i svako dete po 100 evra. Aleksandar Vučić je predstavnike Srba sa Kosova i Metohije… »

Vučić: Država će uložiti mnogo novca u projekte na Kosovu

Beta video 26.02.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je predstavnike Srba sa Kosova i Metohije upoznao sa situacijom pred dolazak specijalnog izaslanika EU Miroslava Lajčaka i razgovora u Briselu ali da je bilo reči i o bezbednosnim… »

Vučić: Veće plate deo problema; deo Srba iz regiona ići će više ka Srbiji

B92 26.02.2021
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ponosan na to što je prosečna plata u Srbiji 562 evra, ali da to nije realno - "realno je 535-540 evra". "Ako merite decembarske plate, za 70 evra je viša nego u Bosni i Hercegovini, pre… »

Vučić na sastanku sa Srbima sa Kosova obećao javne investicije i novčanu pomoć

N1 Info 26.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je predstavnike Srba sa Kosova upoznao sa situacijom pred dolazak specijalnog izaslanika EU Miroslava Lajčaka i razgovora u Briselu ali da je bilo reči i o bezbednosnim problemima na Kosovu i konkretnim… »

Srbija u ekonomskom usponu i preporodu

RTV 26.02.2021
KURŠUMLIJA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je Srbija u svakom pogledu u ekonomskom usponu i preporodu, a po njegovoj oceni to će stvorititi i problem, jer, kako kaže, što Srbija bude više napradovala, deo srpskog… »

Vučić: Pomoć za građane Kosova - nezaposlenima 200 evra, zaposlenima i deci po 100

Radio 021 26.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će Srbija značajno novčano pomoći srpskom narodu na KiM i nastaviti da ulaže u važne projekte. On je najavio da će posebnu finansijsku pomoć dobili svi građani koji žive na Kosovu i to… »

Vučić u Kuršumliji: Srbija će biti šokirana onim što će da sazna i vidi! Jedini sam u Predsedništvu koji nema antitela

Kurir 26.02.2021
* Za svako dete na KiM biće obezbeđeno po 100€ * Moguće odlaganje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost. KURŠUMLIJA - Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas u Kuršumliji sa političkim i institucionalnim predstavnicima Srba sa Kosova i… »

Vučić: Nezaposlenima na Kosovu dajemo po 200 evra

Nova 26.02.2021
"Dogovorio sam se sa ministrom finansija da svaki nezaposleni na KiM dobije 200 evra kao pomoć i svako dete po 100 evra", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare održanoj u Kuršumliji. “Danas je Srbija u svakom… »

Pomoć za građane KiM Predsednik Vučić: Nezaposleni će dobiti po 200, deci po100 € (video)

Kurir 26.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će posebnu finansijsku pomoć dobili svi građani koji žive na Kosmetu, i to nezaposleni po 200 evra, dok će svi ostali kao i svako dete dobiti po 100 evra. - Dogovor je sa Kancelarijom za KiM da posebnu… »

Predsednik Srpske liste: Pupčanu vrpcu između Srbije i Srba niko ne može da preseče

Kurir 26.02.2021
Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je danas da kvazipolitičari na Kosovu i Metohoji i oni koji ih podržavaju iz Beograda na poslednjim izborima u južnoj pokrajini nisu uspeli da razbiju jedinstvo srpskog naroda na KiM. Rakić je u… »

Vučić u Kuršumliji najavio investicije i novčanu pomoć za sve koji žive na Kosmetu

Južne vesti 26.02.2021
Kakva je situacija pred najavljenu posetu Miroslava Lajčaka predstavnika EU za dijalog sa Kosovo i Metohijom, koji su dalji koraci i kakve će mere preduzeti država u nastavku razgovora u Briselu, upoznao je na sastanku u Kuršumliji predstavnike Srba… »

Završen sastanak sa Srbima sa KiM: Vučić najavio velike projekte (video)

Večernje novosti 26.02.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić danas se u Kuršumliji sastao sa političkim i institucionalnim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije. Foto: Фото: Д.З. POGLEDAJ GALERIJU Foto: Фото: Д.Зечевић POGLEDAJ GALERIJU 12:39 RAZGOVORI… »

Veliki projekti na KiM - Vučić najavio: Gradi se KBC u Gračanici i novi put od Jarinja do Kosovske Mitrovice

Večernje novosti 26.02.2021
PREDSEDNIK Aleksandar Vučić najavio je danas da će biti realizovan projekat obnove KBC Kosovska Mitrovica, da će graditi novi KBC Gračanica, kao i da će biti urađen magistralni put od Jarinja do Kosovske Mitrovice. -Razgovarali smo o projektima, i… »

"Biće kao pista urađen" Vučić najavio nova ulaganja na Kosovu: Kreće izgradnja puteva i bolnica

Srbija danas 26.02.2021
Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas da će biti realizovan projekat obnove KBC Kosovska Mitrovica, da će graditi novi KBC Gračanica, kao i da će biti urađen magistralni put od Jarinja do Kosovske Mitrovice. - Razgovarali smo o projektima, i… »

Vučić: Pomoć za građane Kosova i Metohije - nezaposlenima 200, deci po 100 evra

RTV 26.02.2021
KURŠUMLIJA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upoznao je danas predstavnike Srba sa Kosova i Metohije sa situacijom pred dolazak specijalnog predstavnika EU za dijalog Miroslava Lajčaka, ali i najavio da će Srbija značajno novčano pomoći srpskom… »

Vučić: Država će uložiti mnogo novca u projekte na Kosovu

Novi magazin 26.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je predstavnike Srba sa Kosova i Metohije upoznao sa situacijom pred dolazak specijalnog izaslanika EU Miroslava Lajčaka i razgovora u Briselu ali da je bilo reči i o bezbednosnim problemima na… »

Vučić sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije

RTS 26.02.2021
U kasarni "Toplički ustanak" u Kuršumliji održava se sastanak predsednika Aleksandra Vučića sa političkim i institucionalnim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije. Tema sastanka su problemi i situacija na Kosovu i Metohiji nakon održanih izbora… »

Vučić najavio velike stvari na Kosovu i Metohiji

Vesti online 26.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da je u Kuršumliji sa Srbima, između ostalog, razgovarao i konkretnim projetima koji će se realizovati na Kosovu. “Možemo da kažemo šta ćemo veoma vredno da radimo i šta je to što će biti… »

"Međusobno priznanje? Moramo drugačije da odgovorimo"

B92 26.02.2021
Predsednik Odbora za KiM Milovan Drecun kaže da je optimizam Miroslava Lajčaka o napretku razgovra Beograda i Prištine zasnovan na pogrešnim činjenicama. Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće sa sa predstavnicima Srba sa KiM u… »

Drecun: Lajčak gurnuo u stranu ZSO, pojavljuje se priča o non pejperu po ko zna koji put

RTS 26.02.2021
Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun rekao je za RTS da je optimizam Miroslava Lajčaka o napretku razgovra Beograda i Prištine zasnovan na pogrešnim činjenicama i pogrešnom shvatanju stvari. Predsednik Srbije Aleksandar… »

Drecun: Optimizam Lajčaka zasnovan na pogrešnom shvatanju stvari

Danas 26.02.2021
Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun rekao je danas za RTS da je optimizam posrednika Evropske unije Miroslava Lajčaka o napretku razgovora Beograda i Prištine zasnovan na pogrešnim činjenicama i pogrešnom shvatanju… »

Vesti dana »