Povezane vesti

Tajni susret u Trstu: Đilas na sastanku sa bivšim šefom BIA i bivšim direktorom Presa

Tajni susret u Trstu: Đilas na sastanku sa bivšim šefom BIA i bivšim direktorom Presa

Kurir 26.02.2021
Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas sastao se u Trstu sa bivšim šefom BIA Sašom Vukadinovićem, političkim direktorom SSP i nekadašnjim direktorom Presa Vukom Vučurevićem. To pokazuju fotografije do kojih je Kurir došao, a šta je… »
Đilas za Nova.rs: Vučić beži od suda, jer zna da laže

Đilas za Nova.rs: Vučić beži od suda, jer zna da laže

Nova 26.02.2021
"Samo u toku jedne godine, Vučić je samo na RTS-u 49 puta pomenuo moje ime i slagao. Tužio sam ga za tvrdnje da sam ukrao 619 miliona evra. Pet puta se nije pojavio na sudu, jer zna da laže i da će sud svojom presudom to potvrditi", rekao je za… »
Izbegao suđenje: "Vučić je dokazana kukavica!"

Izbegao suđenje: "Vučić je dokazana kukavica!"

Pravda 26.02.2021
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas objavio je na svom tviter nalogu da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "dokazana kukavica", jer je peti put izbegao suđenje sa njim. Hrabar je samo kad je sam na TV, kad nema ko da mu odgovori. Tada… »
Đilas: Vučić je dokazana kukavica, peti put izbegava suđenje

Đilas: Vučić je dokazana kukavica, peti put izbegava suđenje

N1 Info 26.02.2021
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas objavio je na svom Tviter nalogu da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "dokazana kukavica", jer je peti put izbegao suđenje sa njim. „Hrabar je samo kad je sam na TV, kad nema ko da mu odgovori… »
Malović odgovorila Đilasu: Dok po Trstu šopinguješ od para koje si pokrao od građana, sledeći put slaži kako si prao…

Malović odgovorila Đilasu: Dok po Trstu šopinguješ od para koje si pokrao od građana, sledeći put slaži kako si prao…

Večernje novosti 26.02.2021
ŠEF Informativne službe i članica Predsedništva SNS Vladanka Malović oštro je reagovala na tvrdnje Dragana Đilasa da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pobegao od suđenja sa njim. - Junačino, dok po Trstu šopinguješ od para koje si pokrao… »

Vesti dana »