Povezane vesti

Spektakularno privođenje građanina Kajmakovića

Politika 26.02.2021
Još jedan navodni dokaz iz istrage protiv Veljka Belivuka, poznatog kao Velja Nevolja, tabloidi su pustili u etar. Pojedini mediji pre tri dana bombastično su objavili informaciju da je poznati beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković (46) zvani Aca… »

Pretresi u centru Beograda – do koga su odveli tokovi novca Belivukove grupe

N1 Info 26.02.2021
I danas pretresi objekata u Beogradu, u kojima su članovi kriminalne grupe Veljka Belivuka radili kao obezbeđenje. Nakon splava Fristajeler, koji je policija pretresala prethodna dva dana, policija je upala danas i u restoran "Kasina" u centru Beograda… »

Završen pretres Kajmakovićevog lokala na Terazijama

RTV 26.02.2021
BEOGRAD - U popodnevnim časovima, nakon tri sata pretresa, policija je napustila restoran i klub "Kasina" na Terazijama, čiji je vlasnik poznati beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković, zvani Aca Bosanac. Mediji su preneli da je Iz lokala izneta… »

Završen pretres Kajmakovićevog lokala na Terazijama

Dnevnik 26.02.2021
BEOGRAD: U popodnevnim časovima, nakon tri sata pretresa, policija je napustila restoran i klub "Kasina" na Terazijama, čiji je vlasnik poznati beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković, zvani Aca Bosanac. Mediji su preneli da je Iz lokala izneta… »

Završen pretres kasine: Iz lokala izneta velika crna kesa, menadžer otišao sa policijom

Večernje novosti 26.02.2021
U POPODNEVNIM časovima, nakon tri sata pretresa, policija je napustila restoran i klub "Kasina" na Terazijama, čiji je vlasnik poznati beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković, zvani Aca Bosanac. Mediji su preneli da je iz lokala izneta jedna velika… »

Jake policijske snage blokirale deo Terazija, pretresen klub “Kasina”

RTS 26.02.2021
Policija je pretresla restoran i klub "Kasina" na Terazijama, čiji je vlasnik, kako prenose mediji, poznati beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković, zvani Aca Bosanac. Policija je blokirala prolaz do "Kasine", dok su brojne ekipe u samom lokalu… »

Policija iznela crnu kesu i odvela jednog muškarca: Pripadnici MUP-a završili pretres "Kasine" na Terazijama!

Mondo 26.02.2021
Srpska policija je u nastavku borbe protiv organizovanog kriminala izvršila pretres poznatog prestoničkog lokala "Kasina" na Terazijama čiji je suvlasnik navodno Aleksandar Kajmaković, poznatiji kao Aca Bosanac, koji se dovodi u vezu sa grupom Velje… »

Opsadno stanje u "kasini": Nakon nekoliko sati pretresa policija iz kluba iznela crnu kesu, u pratnji inspektora odveden jedan…

Blic 26.02.2021
Policija je iz kluba "Kasina" na Terazijama u samom centru Beograda, nakon nekoliko sati pretresa, u crnoj kesi iznela kutiju, a policijskim kolima krenuo je i jedan od zaposlenih u klubu! Policija je oko podne danas sa fantomkama i naoružana dugim… »

Posle više od 3 sata završen pretres lokala ACE BOSANCA: Iz Kasine izneta crna kesa, u autu sa inspektorima i menadžer foto…

Kurir 26.02.2021
BEOGRAD - U nastavku borbe protiv organizovanog kriminala, pripadnici MUP danas su izvršili pretres poznatog prestoničkog lokala Kasina na Terazijama čiji je suvlasnik Aleksandar Kajmaković, poznatiji kao Aca Bosanac. Na Terazijama je inače opsadno… »

Policijski pretres restorana Kasina u centru Beograda

Danas 26.02.2021
Jake policijske snage blokirale su oko podneva restoran Kasina u centru Beograda gde po navodima medija, pretresaju lokal u potrazi za dokazima u okviru istrage protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka. Maskirani pripadnici policije naoružani… »

Akcija policije: Pretresa se lokal na Terazijama

Dnevnik 26.02.2021
BEOGRAD: U toku je pretres restorana i kluba "Kasina" na Terazijama, čiji je vlasnik poznati beogradski ugostitelj Aleksandar Kajmaković, zvani Aca Bosanac. Policija je blokirala prolaz do “Kasine”, dok brojne ekipe u samom lokalu vrše pretres… »

Policija UŠLA u ČUVENU "KASINU" ACE BOSANCA: Jake policijske snage na Terazijama! (FOTO/VIDEO)

Mondo 26.02.2021
Policijska vozila na Terazijama. Policijska vozila na Terazijama. U nastavku borbe protiv organizovanog kriminala, pripadnici MUP vrše pretres poznatog prestoničkog lokala Kasina na Terazijama čiji je suvlasnik navodno Aleksandar Kajmaković, poznatiji… »

Pogledajte kako policija pretresa poznati beogradski lokal: Specijalci sa psima i dugim cevima na Terazijama!

Mondo 26.02.2021
U toku je pregled poznatog beogradskog kluba "Kazina" u vlasništvu Ace Bosanca. U toku je pregled poznatog beogradskog kluba "Kazina" u vlasništvu Ace Bosanca. Srpska policija je u nastavku borbe protiv organizovanog kriminala vrši pretres poznatog… »

Policija češlja kasinu ace bosanca: Jake policijske snage na Terazijama

Večernje novosti 26.02.2021
U NASTAVKU borbe protiv organizovanog kriminala, pripadnici MUP danas su izvršili pretres poznatog prestoničkog lokala Kasina na Terazijama čiji je suvlasnik navodno Aleksandar Kajmaković, poznatiji kao Aca Bosanac. Podsetimo, on je u utorak priveden… »

Policijski psi dovedeni u "kasinu": Pretres kluba Aleksandra Kajmakovića i dalje traje (foto/video)

Večernje novosti 26.02.2021
U NASTAVKU borbe protiv organizovanog kriminala, pripadnici MUP danas vrše pretres poznatog prestoničkog lokala "Kasina" na Terazijama čiji je suvlasnik navodno Aleksandar Kajmaković, poznatiji kao Aca Bosanac. Kako sa terena javlja reporter "Novosti"… »

Duge cevi ispred lokala Ace Bosanca na Terazijama

Nova 26.02.2021
Na desetine pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova ušlo je danas u klub "Kasina" na Terazijama kako bi pretresli klub u vlasnišvu Aleksandra Kajmakovića, poznatog kao Aca Bosanac. Kako javlja naša reporterka sa lica mesta, policija je došla sa… »

Vesti dana »