Повезане вести
Марија Рамадановски добија понуде са свих страна, а оно што је рекла о оцу растужиће све!
Вести онлине 26.02.2021
Ћерка преминулог певача, Џеја Рамадановског, Марија Рамадановски не мири се са губитком оца. Иако планира да крене његовим стопама када је музика у питању, она истиче да је све на дугом штапу и да песама још нема. – Ништа још… »
"Била сам опседнута оцем,: али ја не знам пола његовог живота": Џејева ћерка поред певачке каријере добија још понуда…
Блиц 26.02.2021
Ћерка легендарног Џеја Рамадановског, Марија Рамадановски, одлучила је да отпочне музичку каријеру, а открива и да, поред тога, добија много понуда да се сними филм о њеном оцу. - Ништа још не знам. Ако Бог да, правићемо и… »
Вести дана »

Огласила се Управа након навода да је студент пребачен у болницу: "И даље је у затвору где штрајкује глађу"
НИН пре 13 минутајош 41 повезана

Полиција открила и ухапсила четворо због крађа телевизора и алата у Барајеву, украдени предмети биће враћени власницима
Еуроневс пре 1 сатјош 44 повезане

Погледајте како Србин пуца на полицију у Бечу: Убио жену, ранио ћерку, отворио ватру на полицију када су дошли да га хапсе, па се убио у „мерцедесу“ ВИДЕО
Нова пре 2 сатајош 25 повезаних

"Припремите се за хладне ноћи": Марко Чубрило упозорава на промену времена
Мондо пре 2 сатајош 34 повезане