Povezane vesti
Lidera Sindikata lekara Srbije saslušala policija
Slobodna Evropa 26.02.2021
Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije (SLFS) i član Skupštine slobodne Srbije Rade Panić izjavio je da je policiji dostavio dokaze za svoje tvrdnje da se broj novoobolelih i umrlih od korona virusa u Srbiji krije. Na konferenciji za novinare… »
Rade Panić: Policiji sam dostavio dokaze da su se krili brojevi o zaraženima i umrlim
Beta video 26.02.2021
BEOGRAD - Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije (SLFS) i član Skupštine slobodne Srbije Rade Panić izjavio je danas da je policiji dostavio dokaze za svoje tvrdnje da se broj novoobolelih i umrlih od korona virusa u Srbiji krije.… »
Rade Panić: Policiji sam predao 150 potvrda o smrti za novembar i decembar 2020.
Beta video 26.02.2021
BEOGRAD - Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije (SLFS) i član Skupštine slobodne Srbije Rade Panić je naveo da je policiji predao 150 potvrda o smrti za novembar i decembar 2020. godine u Kraljevu, za koje vreme je, kako tvrdi, Zavod za javno… »
Panić: Predao sam dokaze da kriju broj obolelih i umrlih
Nova 26.02.2021
Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije i član Skupštine slobodne Srbije dr Rade Panić izjavio je danas da je pošto su ga zvali iz SBPOK-a po nalogu državnog tužilaštva u dva razgovora koja su trajala između tri i četiri sata ispričao sve što zna… »
Rade Panić: Policiji sam dostavio dokaze da su se krili brojevi o zaraženima i umrlim
Danas 26.02.2021
Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije (SLFS) i član Skupštine slobodne Srbije Rade Panić izjavio je danas da je policiji dostavio dokaze za svoje tvrdnje da se broj novoobolelih i umrlih od korona virusa u Srbiji krije. Na konferenciji za… »
Panić: Predao sam dokaze SBPOK-u da se krije broj obolelih i umrlih
N1 Info 26.02.2021
Predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije i član Skupštine slobodne Srbije dr Rade Panić izjavio je danas da je pošto su ga zvali iz SBPOK-a po nalogu državnog tužilaštva u dva razgovora koja su trajala između tri i četiri sata ispričao sve što zna… »
Vesti dana »
Ponovo mećava na Zlatiboru, temperatura u minusu: Zabrana za šlepere i dalje traje, putarima posao otežava vetar - ovo su slike sa lica mesta (FOTO)
RINA pre 56 minutajoš 45 povezanih
Podneto gotovo 600.000 prijava za upis bespravno sagrađenih objekata
RTV pre 16 minutajoš 23 povezane
Iran upozorio Vašington da će uzvratiti na svaki napad, masovni protesti se nastavljaju
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 14 povezanih
Hamadove dve vezane pobede za glavni žreb – sledi susret sa srpskim Amerikancem
Sputnik pre 6 minutajoš 17 povezanih
Srbija sutra u derbiju protiv aktuelnog evropskog prvaka Strahinja Rašović: "Protiv Španaca – u meso!"
Dnevnik pre 36 minutajoš 18 povezanih