Повезане вести
Лидера Синдиката лекара Србије саслушала полиција
Слободна Европа 26.02.2021
Председник Синдиката лекара и фармацеута Србије (СЛФС) и члан Скупштине слободне Србије Раде Панић изјавио је да је полицији доставио доказе за своје тврдње да се број новооболелих и умрлих од корона вируса у Србији крије. На… »
Раде Панић: Полицији сам доставио доказе да су се крили бројеви о зараженима и умрлим
Бета видео 26.02.2021
БЕОГРАД - Председник Синдиката лекара и фармацеута Србије (СЛФС) и члан Скупштине слободне Србије Раде Панић изјавио је данас да је полицији доставио доказе за своје тврдње да се број новооболелих и умрлих од корона вируса у… »
Раде Панић: Полицији сам предао 150 потврда о смрти за новембар и децембар 2020.
Бета видео 26.02.2021
БЕОГРАД - Председник Синдиката лекара и фармацеута Србије (СЛФС) и члан Скупштине слободне Србије Раде Панић је навео да је полицији предао 150 потврда о смрти за новембар и децембар 2020. године у Краљеву, за које време је… »
Панић: Предао сам доказе да крију број оболелих и умрлих
Нова 26.02.2021
Председник Синдиката лекара и фармацеута Србије и члан Скупштине слободне Србије др Раде Панић изјавио је данас да је пошто су га звали из СБПОК-а по налогу државног тужилаштва у два разговора која су трајала између три и четири… »
Раде Панић: Полицији сам доставио доказе да су се крили бројеви о зараженима и умрлим
Данас 26.02.2021
Председник Синдиката лекара и фармацеута Србије (СЛФС) и члан Скупштине слободне Србије Раде Панић изјавио је данас да је полицији доставио доказе за своје тврдње да се број новооболелих и умрлих од корона вируса у Србији крије… »
Панић: Предао сам доказе СБПОК-у да се крије број оболелих и умрлих
Н1 Инфо 26.02.2021
Председник Синдиката лекара и фармацеута Србије и члан Скупштине слободне Србије др Раде Панић изјавио је данас да је пошто су га звали из СБПОК-а по налогу државног тужилаштва у два разговора која су трајала између три и четири… »
Вести дана »
Јутарња магла и слаб мраз, током дана сунчано, највиша дневна температура 16 степени
РТС пре 58 минутајош 4 повезане
Шездесет трећи дан санкција! Три могућа сценарија за НИС: "Србија би платила руски део власништва"
Блиц пре 58 минутајош 1 повезана
Свечано уручење Нобелових награда – високе званице, мени у тајности до почетка банкета
РТС пре 58 минутајош 1 повезана