Повезане вести

Лидера Синдиката лекара Србије саслушала полиција

Лидера Синдиката лекара Србије саслушала полиција

Слободна Европа 26.02.2021
Председник Синдиката лекара и фармацеута Србије (СЛФС) и члан Скупштине слободне Србије Раде Панић изјавио је да је полицији доставио доказе за своје тврдње да се број новооболелих и умрлих од корона вируса у Србији крије. На… »
Раде Панић: Полицији сам доставио доказе да су се крили бројеви о зараженима и умрлим

Раде Панић: Полицији сам доставио доказе да су се крили бројеви о зараженима и умрлим

Бета видео 26.02.2021
БЕОГРАД - Председник Синдиката лекара и фармацеута Србије (СЛФС) и члан Скупштине слободне Србије Раде Панић изјавио је данас да је полицији доставио доказе за своје тврдње да се број новооболелих и умрлих од корона вируса у… »
Раде Панић: Полицији сам предао 150 потврда о смрти за новембар и децембар 2020.

Раде Панић: Полицији сам предао 150 потврда о смрти за новембар и децембар 2020.

Бета видео 26.02.2021
БЕОГРАД - Председник Синдиката лекара и фармацеута Србије (СЛФС) и члан Скупштине слободне Србије Раде Панић је навео да је полицији предао 150 потврда о смрти за новембар и децембар 2020. године у Краљеву, за које време је… »
Панић: Предао сам доказе да крију број оболелих и умрлих

Панић: Предао сам доказе да крију број оболелих и умрлих

Нова 26.02.2021
Председник Синдиката лекара и фармацеута Србије и члан Скупштине слободне Србије др Раде Панић изјавио је данас да је пошто су га звали из СБПОК-а по налогу државног тужилаштва у два разговора која су трајала између три и четири… »

Данас 26.02.2021
Председник Синдиката лекара и фармацеута Србије (СЛФС) и члан Скупштине слободне Србије Раде Панић изјавио је данас да је полицији доставио доказе за своје тврдње да се број новооболелих и умрлих од корона вируса у Србији крије… »
Панић: Предао сам доказе СБПОК-у да се крије број оболелих и умрлих

Панић: Предао сам доказе СБПОК-у да се крије број оболелих и умрлих

Н1 Инфо 26.02.2021
Председник Синдиката лекара и фармацеута Србије и члан Скупштине слободне Србије др Раде Панић изјавио је данас да је пошто су га звали из СБПОК-а по налогу државног тужилаштва у два разговора која су трајала између три и четири… »

Вести дана »