Povezane vesti
Milica Pavlović OTKRILA nadimak koji je Popović hteo da joj nadene!
Svet & Skandal 26.02.2021
Popularna pevačica Milica Pavlović otkrila je da je na početku karijere, u „Zvezdama granda” direktor Saša Popović heto da joj uz ime doda nadimak. Milici se to nije nikakao dopalo, pa je plakala i uralala kako ne bi dobila nadimak. Saša Popović imao je… »
"Saša Popović je hteo da mi da nadimak zbog kog sam urlala i plakala" Milica Pavlović prvi put o detalju sa početka karijere…
Blic 26.02.2021
Popularna pevačica Milica Pavlović muzičku karijeru počela je u "Zvezdama Granda", a sada je otkrila detalj sa početka karijere koji mnogi nisu znali. Naime, Saša Popović imao je predlog da se Milica na sceni ne predstavlja samo pod svojim imenom i… »
Saša Popović je hteo da mi da nadimak zbog kojeg sam urlala i plakala! Milica Pavlović otkrila nepoznate detalje takmičenja u…
Kurir 26.02.2021
Pevačica Milica Pavlović svoju muzičku karijeru započela je u takmičenju "Zvezde Granda", i već deset godina je na estradnom nebu. Iako je svi znamo po imenu i prezimenu, malo je poznato da je na početku svoje karijere u "Zvezdama Granda" dobila… »
Vesti dana »
Kinesko ministarstvo: Kina nastavlja komunikaciju sa SAD o poseti Trampa
Euronews pre 41 minutajoš 16 povezanih
Ko je Majkl B. Džordan zbog kog se ceo Holivud smeje Timotiju Šalameu: proglašen za najzgodnijeg glumca, ljubio modela
Mondo pre 10 minutajoš 61 povezana
Gvinet Paltrou bez gaćica na dodeli Oskara? Došla sa novim licem nakon 11 godina pa potrčala, umalo sve "ispalo"
Mondo pre 15 minutajoš 15 povezanih