Повезане вести
Милица Павловић ОТКРИЛА надимак који је Поповић хтео да јој надене!
Свет & Скандал 26.02.2021
Популарна певачица Милица Павловић открила је да је на почетку каријере, у „Звездама гранда” директор Саша Поповић хето да јој уз име дода надимак. Милици се то није никакао допало, па је плакала и уралала како не би добила… »
"Саша Поповић је хтео да ми да надимак због ког сам урлала и плакала" Милица Павловић први пут о детаљу са почетка каријере…
Блиц 26.02.2021
Популарна певачица Милица Павловић музичку каријеру почела је у "Звездама Гранда", а сада је открила детаљ са почетка каријере који многи нису знали. Наиме, Саша Поповић имао је предлог да се Милица на сцени не представља само… »
Саша Поповић је хтео да ми да надимак због којег сам урлала и плакала! Милица Павловић открила непознате детаље такмичења у…
Курир 26.02.2021
Певачица Милица Павловић своју музичку каријеру започела је у такмичењу "Звезде Гранда", и већ десет година је на естрадном небу. Иако је сви знамо по имену и презимену, мало је познато да је на почетку своје каријере у… »
Вести дана »

Протест пољопривредника: Трактори из Срема, Баната и Бачке се сливају ка Новом Саду
Данас пре 15 минутајош 7 повезаних

Помоћник министра одбране: Србија прва у региону по наоружању, биће 6.000 војника на паради
Бета пре 1 сатјош 12 повезаних

Правник Илић након анализе сузаваца коришћених у Новом Саду: МУП нема обавезу да атестира средства принуде
Радио 021 пре 4 сатијош 9 повезаних

Ванредни састанак у Дохи: Арапске и исламске државе траже одговор на израелски напад
Нова пре 15 минутајош 11 повезаних