Povezane vesti

Bajden najavio: Ponedeljak

B92 27.02.2021
Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas da će njegova administracija objaviti saopštenje o Saudijskoj Arabiji u ponedeljak. Saopštenje dolazi nakon američkog obaveštajnog izveštaja kojim je utvrđeno da je prestolonaslednik Mohamed bin Salman… »

Bajden: Saopštenje o Saudijskoj Arabiji u ponedeljak

RTV 27.02.2021
VAŠINGTON - Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas da će njegova administracija objaviti saopštenje o Saudijskoj Arabiji u ponedeljak, nakon američkog obaveštajnog izveštaja kojim je utvrđeno da je prestolonaslednik Mohamed bin Salman… »

Saudijska Arabija odbacila izveštaj CIA o ubistvu novinara

Vesti online 27.02.2021
Vlada Saudijske Arabije odbacila je izveštaje američke obaveštajne službe o umešanosti rukovodstva kraljevine u ubistvo novinara Džamala Hašogija, prenosi državna agencija SPA pozivajući se na informacije Ministarstva spoljnih poslova. „Vlada… »

CIA skinula oznaku tajnosti: Ovo menja odnos Amerike prema Saudijskoj Arabiji

Pravda 27.02.2021
Saudijski prestolonaslednik Muhamed bin Salman odobrio je zarobljavanje ili pogubljenje novinara i disidenta Džamala Kašogija, navodi se u proceni američkih obaveštajnih službi, sa koje je skinuta oznaka tajnosti. U izveštaju objavljenom na internet… »

Veliki zaokret američke spoljne politike: Bajden najavio preispitivanje odnosa sa "krvavim princom"

Večernje novosti 27.02.2021
AMERIČKI predsednik DŽo Bajden izjavio je u petak da će „značajne promene“ u politici između Sjedinjenih Država i Saudijske Arabije biti najavljene „danas i u ponedeljak“. Bajdenova izjava došla je posle objavljivanja obaveštajnog… »

Saudijska Arabija demantuje izveštaj CIA-e: Princ Mohamed nije odobrio ubistvo Kašogija

Večernje novosti 26.02.2021
SAUDIJSKA Arabija je večeras demantovala izveštaj koji su objavile Sjedinjene Američke Države o tome da je saudijski princ Mohamed bin Salman odobio ubistvo novinara Vašington posta DŽamala Kašogija (1958-2018). Demanti je objavila novinska… »

Izveštaj SAD ukazuje da je saudijski prestolonaslednik odobrio ubistvo novinara Kašogija

Danas 26.02.2021
Saudijski prestolonaslednih Mohamed ben Salman „odobrio“ je ubistvo saudijskog novinara Džamala Kašogija 2018. godine, pokazuje danas objavljen izveštaj američke obaveštajne službe sa koga je skinuta oznaka tajnosti. „Došli smo do zaključka… »

Isplivali tajni izveštaji: Bahati saudijski princ naredio ubistvo novinara Kašogija

Blic 26.02.2021
Prema izveštaju američke obaveštajne agencije o ubistvu Džamala Kašogija, saudijski princ Mohamed bin Salman odobrio je akciju da se zarobi ili ubije saudijski novinar. Prema izveštaju, ovakav zaključak je donet na osnovu procene da princ ima svu… »

Džamal Kašogi, Saudijska Arabija i Amerika: Princ Mohamed bin Salman odobrio ubistvo novinara

Danas 26.02.2021
Američke obaveštajne službe tvrde da je saudijski princ Muhamed bin Salman odobrio ubistvo novinara Džamala Kašogija 2018. godine. U izveštaju sa kojeg je administracija predsednika Džoa Bajdena skinula oznaku tajnosti navodi se da je princ odobrio… »

Vesti dana »