Povezane vesti

Episkop Teodosije upućen na bolničko lečenje zbog korone

Politika 27.02.2021
GRAČANICA - Episkop raško-prizrenski Teodosije danas je upućen na kliniučko lečenje zbog infekcije korona virusom, saopštila je Kancelarija episkopa raško-prizrenskog na svojoj internet stranici. Episkop raško-prizrenski je dobio danas lekarski… »

Vladika Teodosije pozitivan na koronu: Prebačen u KBC "Dragiša Mišović"

Srbija danas 27.02.2021
Vladika Teodosije ima povišenu temperaturu i blaže simptome. Episkop raško-prizrenski Teodosije primio je danas lekarski nalaz da je pozitivan na koronavirus, saopštila je Eparhija. Vladika Teodosije ima povišenu temperaturu i blaže simptome, ali je… »

Episkop Teodosije upućen na bolničko lečenje zbog korone

RTV 27.02.2021
KOSOVSKA MITROVICA, - Episkop raško-prizrenski Teodosije danas je upućen na kliničko lečenje zbog infekcije korona virusom, saopštila je Kancelarija episkopa raško-prizrenskog na svojoj internet stranici. Episkop raško-prizrenski je dobio danas… »

Episkop Teodosije primljen u bolnicu zbog koronavirusa

B92 27.02.2021
Episkop raško-prizrenski Teodosije danas je upućen na kliničko lečenje zbog infekcije koronavirusom. Episkop raško-prizrenski je dobio danas lekarski nalaz da je pozitivan na korona virus. On ima povišenu temperaturu i blaže simptome, ali je… »

Vladika Teodosije ima koronu, prebačen u KBC "Dragiša Mišović": Oglasila se Eparhija, evo u kakvom je stanju!

Mondo 27.02.2021
Episkop raško-prizrenski Teodosije dobio je danas lekarski nalaz da je pozitivan na korona virus, saopštila je Eparhija raško-prizrenska. Episkop raško-prizrenski Teodosije dobio je danas lekarski nalaz da je pozitivan na korona virus, saopštila je… »

Vladika Teodosije hitno hospitalizovan zbog korone: Eparhija raško-prizrenska pozvala vernike da se mole za ozdravljenje…

Kurir 27.02.2021
Episkop raško-prizrenski Teodosije danas je upućen na kliničko lečenje zbog infekcije korona virusom. Kancelarija episkopa raško-prizrenskog saopštila je da je vladika Teodosije prethodno dobio lekarski nalaz da je pozitivan na korona virus. - Ima… »

Petković: Isplata pomoći Srbima na KiM verovatno u maju

RTS 27.02.2021
Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković kaže za RTS da će novčana pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji najverovatnije biti isplaćena u maju. Jedna petočlana porodica će dobiti između 500 do 700 evra u zavisnosti od toga da li neko u porodici radi… »

Petković: Isplata pomoći Srbima na Kosovu i Metohiji verovatno u maju

RTV 27.02.2021
BEOGRAD - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da će novčana pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji, koja je najavljena nakon jučerašnjeg sastanka predstavnika Srba iz pokrajine s predsednikom Aleksandrom… »

Više stotina evra po porodici: Isplata pomoći Srbima na KiM u maju?

B92 27.02.2021
Pomoć stiže i na Kosovo i Metohiju. Direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Petar Petković izjavio je danas da će novčana pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji, koja je najavljena nakon jučerašnjeg sastanka predstavnika Srba iz pokrajine s… »

Predsednik Vučić: Pomoć države dobiće i nezaposleni u centralnoj Srbiji

Večernje novosti 27.02.2021
PREDSEDNIK Aleksandar Vučić izjavio je danas da će i nezaposleni u centralnoj Srbiji dobiti pomoć, koja je najavljena za Srbe na Kosovu i Metohiji. Gostujući na Prvoj TV, Vučić je rekao da je dobio mnogo pitanja zašto pomoć samo nezaposlenima na… »

Direktor Kancelarije za KiM: Novčana pomoć Srbima verovatno u maju

Novi magazin 27.02.2021
Direktor Vladine kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković je izjavio da će novčana pomoć Srbima na Kosovu najverovatnije biti isplaćena u maju. On je za RTS naveo danas da bi petočlana porodica dobila izmedju 500 do 700 evra, u zavisnosti da… »

Vladika teodosije: Za ekonomski oporavak Kosova i Metohije

Pravda 27.02.2021
Eparhija raško-prizrenska SPC podržava inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, iznetu na sastanku s političkim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije, da država Srbija preduzme dodatne konkretne korake, kako bi pomogla opstanak Srba na… »

Direktor Kancelarije za KiM: Novčana pomoć Srbima verovatno u maju

Danas 27.02.2021
Direktor Vladine kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković je izjavio da će novčana pomoć Srbima na Kosovu najverovatnije biti isplaćena u maju. On je za RTS naveo danas da bi petočlana porodica dobila između 500 do 700 evra, u zavisnosti da… »

Kancelarija za KiM: Novčana pomoć Srbima na Kosovu najverovatnije u maju

N1 Info 27.02.2021
Direktor Vladine kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da će novčana pomoć Srbima na Kosovu najverovatnije biti isplaćena u maju. On je za RTS naveo danas da bi petočlana porodica dobila između 500 do 700 evra, u zavisnosti da… »

Podržali Vučićevu inicijativu: Eparhija raško-prizrenska o pomoći države opstanku srba na KiM

Večernje novosti 27.02.2021
EPARHIJA raško-prizrenska podržava inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, iznetu na sastanku s političkim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije, da država Srbija preduzme dodatne konkretne korake, kako bi pomogla opstanak Srba na… »

Direktor Kancelarije za KiM: Isplata pomoći Srbima na Kosovu i Metohiji verovatno u maju

Večernje novosti 27.02.2021
DIREKTOR Kancelarije Vlade Srbije za KiM Petar Petković izjavio je danas da će novčana pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji, koja je najavljena nakon jučerašnjeg sastanka predstavnika Srba iz pokrajine s predsednikom Aleksandrom Vučićem… »

Petković sve obelodanio: Poznato kad treba da bude isplaćena pomoć Srbima na Kosmetu

Srbija danas 27.02.2021
Procenjuje se da ima negde oko 13.000 nezaposlenih. Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković rekao je da će novčana pomoć Srbima na Kosovu najverovatnije biti isplaćena u maju i pojasnio da će jedna petočlana porodica dobiti između 500 do 700… »

Vladika Teodosije: Država jasno šalje poruku da čvrsto ostaje uz svoj narod na Kosovu i Metohiji

RTS 27.02.2021
Vladika raško-prizrenski Teodosije podržao je inicijativu predsednika Aleksandra Vučića da država u predstojećem periodu učini dodatne korake kako bi ohrabrila srpski narod da opstane i ostane na svojim vekovnim ognjištima, ocenivši posebno… »

Svim Srbima na Kosmetu novčana pomoć: Detalji razgovora Vučića sa političkim predstavnicima našeg naroda na KiM

Večernje novosti 27.02.2021
SVI građani Srbije koji žive na Kosovu i Metohiji dobiće finansijsku pomoć - nezaposleni po 200 evra, a svi ostali, uključujući i decu, po 100. To se odnosi na one koji stvarno žive u pokrajini, a ne na one koji su samo formalno tamo prijavljeni… »

Jednokratna pomoć za Srbe sa Kim: Siniša Mali- Našem narodu pružićemo posebnu finansijsku podršku

Večernje novosti 26.02.2021
MINISTAR finansija Siniša Mali saopštio je danas, posle posete Kuršumliji, da će Srbija pomoći srbima sa Kosova i Metohije. - Danas smo boravili u poseti Kuršumliji sa predsednikom Aleksandrom Vučićem @buducnostsrbijeav, gde smo razgovarali sa… »

Vesti dana »