Povezane vesti

Udžbenike srpskog, istorije i geografije pisaće država Srbija

Politika 27.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će početkom nedelje podneti inicijativu da samo država može da pravi udžbenike srpskog jezika, istorije i geografije. „Srpsku istoriju i geografiju pisaće samo država Srbija”; podvukao je… »

Vučić: Ne postoji non-paper u kome se od Srbije traži da prizna Kosovo

Slobodna Evropa 27.02.2021
Očekujem teške pritiske po pitanju Kosova, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić 27. februara za TV Prva, uoči predstojećeg nastavka dijaloga Beograda i Prištine u kome posreduje Evropska unija (EU). „Ujedinjavanje i objedinjavanje snaga… »

Vučić: Od Novog Sada do Beograda dabldeker vozovi, karta samo 1.000 dinara

Radio 021 27.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će karta za voz od Novog Sada do Beograda koštati 1.000 dinara. Gostujući na TV Prva, Vučić je naveo da će vozovi koji budu saobraćali između dva grada biti švajcarski Štadlerovi dabldekeri… »

„Šokantni dokazi“ o kriminalu će sačekati, šta je neobično u vezi sa pretresima?

N1 Info 27.02.2021
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je trebalo da se održi u petak, odložena je za sledeću nedelju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je tako odlučeno zbog toga što se čeka završetak veštačenja dokaza o kriminalnoj grupi… »

Vučić: Srbija, Evropa i ceo svet će biti šokirani detaljima istrage protiv organizovanog kriminala

RTV 27.02.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će građani Srbije, cela Evropa i ceo svet biti šokirani kada budu čuli detalje istrage protiv organizovane kriminalne bande. Vučić je za TV Prva, izjavio da je sednica Nacionalnog… »

Vučić: Predložiću da udžbenike piše država; Ružić podržao inicijativu

Radio 021 27.02.2021
Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je danas da podržava inicijativu po kojoj bi pripremu i štampu udžbenika za nastavne predmete od značaja za očuvanje nacionalne istorije i identiteta preuzela država. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Vučić: Svet će biti šokiran, sklanjaćete decu od TV!

Pravda 27.02.2021
Imamo formalne pravne probleme i čekamo veštačenja, da nam ne bi sutra neko rekao da to što smo pokazali građanima Srbije nije upotrebljivo. Pokazaćemo ljudima nešto što je blago rečeno jezivo i onda ćemo videti da li je to borba protiv… »

"Samo će država moći da piše udžbenike srpskog jezika, geografije i istorije" VIDEO

B92 27.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će podneti inicijativu da samo država može da piše udžbenike iz srpskog jezika, geografije i istorije. On je objasnio da se odlučio za tu inicijativu zbog toga što, kako kaže, o Jasenovcu i drugim… »

Branko Ružić: Podržavam Vučićevu inicijativu

B92 27.02.2021
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je danas da podržava inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Podsetimo, Vučić je rekao da će inicirati da pripremu i štampu udžbenika za nastavne predmete od značaja… »

"Izbori će biti sledeće godine; biće ogromnih promena u SNS" VIDEO

B92 27.02.2021
Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić rekao je da je na sastanku stranke bio "neprijatan i čak nepristojan", jer želi da vidi od saradnika da rade. Kako je kazao gostujući na televiziji Prva, u svakoj stranci imate ljude koji se ponašaju bahato… »

Vučić: Predložiću da udžbenike iz srpskog, istorije i geografije piše država

Danas 27.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će u ponedeljak podneti zvaničnu inicijativu Vladi Srbije da udžbenike iz srpskog jezika, istorije i geografije može da napravi samo država. Takođe… »

Razmotriće se da pomoć dobiju i nezaposleni u centralnoj Srbiji, a ne samo na Kosovu

Radio 021 27.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će se, zbog pitanja zašto se daje novac nezaposlenima na Kosovu, razmotriti da takav vid podrške dobiju i nezaposleni u centralnoj Srbiji. Najavio je da će uslediti treći paket podrške… »

Ružić: Podržavam inicijativu predsednika Vučića u vezi sa udžbenicima

RTS 27.02.2021
Prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je da podržava inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da pripremu i štampu udžbenika za nastavne predmete od značaja za očuvanje nacionalne… »

Ružić podržao Vučićevu inicijativu oko udžbenika

Nova 27.02.2021
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izjavio je danas da podržava inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da pripremu i štampu udžbenika za nastavne predmete od značaja za očuvanje nacionalne istorije i identiteta… »

Državne institucije sastavljaju udžbenike istorije, geografije i srpskog jezika

RTV 27.02.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će početkom nedelje podneti inicijativu da samo država može da sastavlja udžbenike srpskog jezika, istorije i geografije. "Srpsku istoriju i geografiju pisaće samo država Srbija"… »

Vučić: Građani Srbije, Evropa i svet biće šokirani detaljima istrage protiv organizovanog kriminala

RTS 27.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će građani Srbije, cela Evropa i ceo svet biti šokirani kada budu čuli detalje istrage protiv organizovane kriminalne bande. Vučić je, gostujući na TV Prva, kazao da je sednica Nacionalnog saveta… »

Ružić podržao inicijativu da samo država objavljuje udžbenike istorije

Novi magazin 27.02.2021
Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je danas da podržava inicijativu po kojoj bi pripremu i štampu udžbenika za nastavne predmete od značaja za očuvanje nacionalne istorije i identiteta preuzela država. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Vučić za TV Prva: Neće biti šokirana Srbija, već Evropa i svet; Pokazaćemo ljudima nešto što je jezivo VIDEO

B92 27.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da će građanima "pokazati nešto što je blago rečeno jezivo". On je za TV Prva govorio o najnovijim podacima u borbi protiv mafije u Srbiji. Vučić je rekao da je otkazao sednicu Saveta za… »

"Značajan film - naša deca pojma nemaju o Jasenovcu" VIDEO

B92 27.02.2021
Film "Dara iz Jasenovca" je važan za naš narod i decu, jer nam deca ne znaju gotovo ništa o Jasenovcu, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je kazao za televiziju Prva da političke reakcije o filmu samo potvrđuju da mnogi u regionu i… »

Ružić podržao inicijativu da samo država objavljuje udžbenike istorije

Danas 27.02.2021
Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je danas da podržava inicijativu po kojoj bi pripremu i štampu udžbenika za nastavne predmete od značaja za očuvanje nacionalne istorije i identiteta preuzela država. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Srpsku istoriju i geografiju pisaće samo država Srbija: Ružić podržao Vučićevu inicijativu o školskim udžbenicima

Kurir 27.02.2021
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Branko Ružić podržao je danas inicijativu predsednika Aleksandra Vučića da država preuzme pripremu i štampu udžbenika za nastavne predmete od značaja za očuvanje nacionalne istorije i… »

Ružić podržao Vučićev predlog da država objavljuje udžbenike od posebnog značaja

N1 Info 27.02.2021
Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je da podržava inicijativu po kojoj bi pripremu i štampu udžbenika za nastavne predmete od značaja za očuvanje nacionalne istorije i identiteta preuzela država. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je… »

Ružić podržao Vučićevu inicijativu: Školske udžbenike da štampa država

Večernje novosti 27.02.2021
MINISTAR prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Branko Ružić podržao je danas inicijativu predsednika Aleksandra Vučića da država preuzme pripremu i štampu udžbenika za nastavne predmete od značaja za očuvanje nacionalne istorije i… »

Da li će država štampati udžbenike iz srpskog, istorije i geografije? Ovo je stav Ministarstva

Telegraf 27.02.2021
Predsednik Srbije rekao je da će naredne nedelje podneti zvaničnu inicijativu Vladi Srbije, da samo država može da napravi udžbnike iz srpskog jezika, istorije i geografije. Prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja… »

"Karta od Beograda do Novog Sada koštaće 1.000 dinara"

B92 27.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će za manje od godinu dana od Beograda do Novog Sada moći da se stigne za dvadeset i nešto minuta vozom. Dodao je da će karta koštati oko 1000 dinara. Srbija će za tu prugu kupiti najlepše i… »

"Uvek imate ljude koji se na vlasti ponašaju bahato": Vučić najavio velike promene u SNS na skupštini stranke, a evo šta…

Blic 27.02.2021
"Ogromnih promena biće na skupštini SNS na jesen, samo da vidimo kakva će da bude situacija sa korona virusom", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom gostovanja na TV Prva. Upitan o promenama u stranci, nedavno održanom glavnom odboru i… »

Vučić: Pomoć za nezaposlene i u centralnoj Srbiji, uvećanje plata do kraja godine

RTS 27.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će tokom godine biti još jednokratnih novčanih davanja, a pred kraj godine uslediće i nova povećanja plata. Najavio je da će 7. marta biti predstavljena velika nemačka investicija u Novom… »

Pomoć za nezaposlene u centralnoj Srbiji, do kraja godine povećanje plata

RTV 27.02.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će i nezaposleni u centralnoj Srbiji dobiti pomoć, koja je najavljena za Srbe na Kosovu i Metohiji. On je za TV Prva izjavio da je dobio mnogo pitanja zašto pomoć samo nezaposlenima na KiM… »

Vučić: Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost odložena zbog veštačenja dokaza o Belivukovoj grupi

Beta 27.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je sednica Saveta za nacionalnu bezbednost odložena zbog veštačenja dokaza o kriminalnoj grupi Veljka Belivuka, kako se ne bi ugrozio dokazni postupak, i najavio njeno održavanje najkasnije u… »

Vučić: Najkasnije u četvrtak videćete ko se zaklinjao na vernost ubicama

Danas 27.02.2021
Predsednik Srbije u uživo programu na TV Prva Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da su sednica Saveta za nacionalnu bezbednost i njegovo obraćanje o organizovanom kriminalu otkazani zbog formalno pravnih problema, ali da će… »

Vučić: Neće biti šokirana Srbija, već Evropa i svet; Pokazaćemo ljudima nešto što je jezivo

Prva 27.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ovog jutra bio je gost Prve TV. Govorio je o najnovijim podacima u borbi protiv mafije u Srbiji, epidemiološkoj situaciji, nabavci vakcina protiv korona virusa, kao i drugim aktuelnim političkim i društvenim… »

Vučić: Podneću inicijativu Vladi da samo država može da štampa užbenike iz srpskog jezika, istorije i geografije

Blic 27.02.2021
- Podneću inicijativu Vladi Srbije da samo država može da napravi užbenike iz srpskog jezika, istorije i geografije - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom gostovanja na TV Prva. On je rekao da poštuje tržišnu utakmicu, ali da se "ne… »

Vučić se priprema za gostovanje na TV Prva: "Najviše volim da radim vikendom" FOTO

B92 27.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu fotografiju poslednjih priprema pred gostovanje u Jutarnjem programu na TV Prva. "Ne znam kako vi, dragi građani, ali najviše volim da radim vikendom. Gužva i pritisak su manji i uvek… »

Vučić: Pokušavaju da me psihološki destabilizuju

Dnevnik 27.02.2021
BEOGRAD: Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da se Srbija nikada neće odreći svog državnog i nacionalnog identiteta i da danas sve "službe" vide da od Srbije više nije lako otimati, kao što se to bilo ranije. Građani, kaže, prepoznaju… »

"Dok sam živ neću da prihvatim da nedelja bude neradna"

B92 27.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo se osvrnuo na pitanje neradne nedelje. Kako je poručio za TV Prva, "dok je živ neće da prihvati da nedelja bude neradna." "Evo, ja ću sutra da radim, ko si bre ti da mi zabraniš da radim", oštro je… »

Vučić u jutarnjem Zašto sam otkazao sednicu Saveta? Čekamo dodatno veštačenje, narod će u četvrtak tek biti šokiran

Kurir 27.02.2021
Čekamo dodatno veštačenje, otkazao sam zbog formalno-pravnih stvari a kad budemo saopštili ljudi će biti više nego šokirani, reći ćemo prvo ljudima da sklone decu, da to ne gledaju - rekao je predsednik dodavši da će se videti ko se zaklinjao… »

Sklonićete decu kada budemo pokazali sve detalje: Vučić o šokantnim otkrićima o kriminalu - umešane i strane službe?!

Mondo 27.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uživo na TV Prva o hapšenjima, obračunu s mafijom i otkazivanju sednice Saveta za nacionalnu bezbednost. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uživo na TV Prva o hapšenjima, obračunu s mafijom i otkazivanju… »

Vučić najavio veliku promenu u udžbenicima iz 3 važna predmeta: Ne mogu naša deca samo 10 minuta da slušaju o Jasenovcu!

Mondo 27.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je u Jutarnjem programu na TV Prva o školskim udžbenicima, i najavio inicijativu da se pojedini pišu samo u Srbiji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je u Jutarnjem programu na TV Prva o školskim… »

Vučić o incidentu koji svi pamte sa TV Sećate se onog što je vikao Vučiću, p... Pre mesec i po saznao sam ko ga je uveo u…

Kurir 27.02.2021
BEOGRAD - Sve što vam se onda činilo slučajno ili spontano nije bilo baš tako... Sećate se onog što je vikao Vučiću, p... E pa, ja sam pre mesec i po saznao ko ga je tu ubacio, pustio u studio - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Neće nam više Jasenovac biti 10 minuta časa Vučić: Država će od sada štampati udžbenike iz srpskog, geografije i…

Kurir 27.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da će država od sada štampati udžbenike iz srpskog, geografije i istorije. - Izneću predlog Vladi, veliku stvar, a to je da od sada država pravi udžbenike iz istorije, srpskog jezika i geografije… »

Lepe vesti! Predsednik Vučić najavio: Biće još jednokratnih novčanih davanja i porasta plata

Kurir 27.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će tokom godine biti još jednokratnih novčanih davanja, a pred kraj godine uslediće i nova povećanja plata. On je za TV Prva ponovio da je Srbija rekorder u Evropi po rastu, i da je u januaru… »

Velika investicija stiže u novi SAD: Vučić saopštio, uskoro potpisivanje ugovora sa japanskom kompanijom

Večernje novosti 27.02.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas novu investiciju iz Japana u Novom Sadu. On je kazao da će 7. marta biti predstavljena jedna velika nemačka investicija u Novom Sadu, a onda oko 7. ili 9. aprila biće potpisan ugovor sa velikom… »

Vučić otvoreno o svojoj stranci: Biće ogromnih promena u SNS, u svakom smislu

Kurir 27.02.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić najavio je da će na skupštini stanke, na jesen, biti ogromnih promena, u svakom smislu, dodajući da će se boriti da obezbedi većinu za ljude koji će doneti novu energiju, umesto rutine. Vučić je… »

Vučić na Prvoj: U četvrtak ćemo šokirati ceo svet

Večernje novosti 27.02.2021
PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji Jutro na Prvoj. 11:30 O "Dari iz Jasenovca" Vučić istakao značaj filma kandidata za oskara 2020. godine. – Kada smo donosili odluku o finansiranju tog filma, pričao sam sa Dodikom… »

Neće nam više Jasenovac biti 10 minuta časa: Vučić podnosi zahtev da država od sada štampa udžbenike

Večernje novosti 27.02.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostovao je danas na TV Prva, i otkrio je da će država od sada štampati udžbenike iz srpskog, geografije i istorije. - Izneću predlog Vladi, veliku stvar, a to je da od sada država pravi udžbenike iz istorije… »

Vučić o značaju "dare iz Jasenovca": Najavio nove projekte o stradanju Srba - "Naša deca pojma o tome nisu imala"

Večernje novosti 27.02.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je, gostujući na TV Prva, prokomentarisao značaj i ulogu filma "Dara iz Jasenovca", koji je snimljen po autentičnim svedočenjima logoraša iz ustaškog logora Jasenovac. - Kada smo donosili odluku o finansiranju… »

Vučić: Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost odložena zbog veštačenja dokaza

N1 Info 27.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je sednica Saveta za nacionalnu bezbednost odložena zbog veštačenja dokaza o kriminalnoj grupi Veljka Belivuka, kako se ne bi ugrozio dokazni postupak, i najavio njeno održavanje najkasnije u… »

Vučić: Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost odložena zbog veštačenja dokaza o Belivukovoj grupi

Novi magazin 27.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je sednica Saveta za nacionalnu bezbednost odložena zbog veštačenja dokaza o kriminalnoj grupi Veljka Belivuka, kako se ne bi ugrozio dokazni postupak, i najavio njeno održavanje najkasnije u… »

Vučić o istrazi protiv Velje Nevolje: Pokazaćemo građanima Srbije nešto zaista jezivo, čekamo dodatna veštačenja

Blic 27.02.2021
Za nekoliko dana ćemo građanima Srbije pokazati nešto što je zaista jezivo. Čekamo dodatna veštačenja da ne bi neko sutra rekao da to ne može da se koristi u dokaznom postupku - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučića na televiziji "Prva"… »

Aleksandar Vučić na TV Prva: „Ljudi će sklanjati decu od televizora kada budemo prikazali zločine kriminalaca“!

U centar 27.02.2021
Imamo formalne pravne probleme i čekamo veštačenja, da nam ne bi sutra neko rekao da to što smo pokazali građanima Srbije nije upotrebljivo. Pokazaćemo ljudima nešto što je blago rečeno jezivo i onda ćemo pokazati ljudima da li je to borba… »

Zašto je Vučić otkazao sednicu Saveta za bezbednost

Nova 27.02.2021
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost je otkazana jer imamo dodatne formalno pravne probleme i čekamo veštačenje, da nam ne bi neko sutra rekao da to što smo pokazali građanima ne može da se koristi u dokaznom postupku. Onda ćemo reći ljudima o… »

Videli ste snajpere i pištolje a to nije ništa Vučić o Veljinoj grupi! Ljudi da sklone decu kad u četvrtak budemo sve…

Kurir 27.02.2021
Za nekoliko dana ćemo građanima Srbije pokazati nešto što je zaista jezivo. Čekamo dodatna veštačenja da ne bi neko sutra rekao da to ne može da se koristi u dokaznom postupku - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je na televiziji… »

Kad objavimo sve, ljudi će morati da sklanjaju decu: Vučić o beskompromisnoj borbi protiv kriminala - detalji iz istrage su…

Večernje novosti 27.02.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostuje od 10 časova na TV Prva, gde je otkrio zašto je otkazana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je trebala da bude održana juče. - Čekamo dodatna veštačenja i da se sprovedu postupci Tužilaštva… »

Istražićemo umešanost stranih službi: Predsednik Vučić najavio nova saslušanja - obračunaćemo se sa mafijom najjače…

Večernje novosti 27.02.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostuje od 10 časova na TV Prva, gde je otkrio zašto je otkazana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je trebala da bude održana juče. - Vreme je da se država obračuna sa mafijom najjače što može. Sve… »

Vučić: Najviše volim da radim vikendom, uz čaj od kamilice

Nova 27.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagram profilu "Budućnostsrbijeav" fotografiju poslednjih priprema pred gostovanje u Jutarnjem programu na TV Prva, a kako je istakao, najviše voli da radi vikendom. “Ne znam kako vi, dragi… »

Vučić: Najviše volim da radim vikendom (FOTO)

Vesti online 27.02.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagram profilu Budućnostsrbijeav fotografiju poslednjih priprema pred gostovanje u Jutarnjem programu na TV Prva. “Ne znam kako vi, dragi građani, ali najviše volim da radim vikendom. Gužva… »

Vučić: Najviše volim da radim vikendom

Dnevnik 27.02.2021
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagram profilu Budućnostsrbijeav fotografiju poslednjih priprema pred gostovanje u Jutarnjem programu na TV Prva. "Ne znam kako vi, dragi građani, ali najviše volim da radim vikendom… »

Predsednik Srbije seo da popije čaj pa otkrio: Najviše volim da radim vikendom! (foto)

Kurir 27.02.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagram profilu Budućnostsrbijeav fotografiju na kojoj se vidi kako uz čaj od kamilice pregleda dokumenta pred današnje TV gostovanje uživo u 10 časova. View this post on Instagram… »

Dobar dan Srbijo! Poslednje pripreme predsednika Vučića za intervju, otkrio šta mu daje dodatnu snagu (foto)

Večernje novosti 27.02.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je na instagram profilu "budućnost Srbije" fotografiju poslednjih priprema pred gostovanje u Jutarnjem programu na TV Prva. - Ne znam kako vi, dragi građani, ali najviše volim da radim vikendom. Gužva i… »

Vučić gost jutarnjeg programa: Predsednik sutra na Prvoj televiziji

Večernje novosti 26.02.2021
PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić biće gost emisije Jutro na Prvoj. Gostovanje predsednika zakazano je za subotu u 10 sati. Podsetimo, danas je odložena Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, te se pretpostavlja da će ovo da bude jedna… »

Vesti dana »