Povezane vesti
Dođem na nastup, a gazda kaže "šalio sam se": Pevač o prevarantima - "Na tuđoj si teritoriji, kažeš hvala i odeš"
Mondo 27.02.2021
Pevač Bane Mojićević otkriva šta mu se dešavalo tokom karijere. Pevač Bane Mojićević otkriva šta mu se dešavalo tokom karijere Pevač Bane Mojićević otkrio je najneprijatniju situaciju koja mu se desila tokom nastupa. Mojićević je opisao situaciju koju je… »
"Odem na nastup, a oni mi kažu da su se Šalili" Pevač progovorio o poniženjima, a evo da li je nakon razvoda spreman za novu…
Blic 27.02.2021
Pevač Bane Mojićević kaže da mu jako nedostaju nastupi kojih trenutno nema zbog korona virusa, ali se prisetio i neprijatnih situacija koje su mu se dešavale dok je nastupao po kafanama i klubovima. - Kada sam češće radio nastupe u klubovima i lokalima… »
Odem na nastup, a gazde klubova mi kažu da su se Šalili! Bane Mojićević progovorio o ponižavanjima, pa spomenuo i ljubavni…
Kurir 27.02.2021
Pevač Bane Mojićević istakao je da mu veoma nedostaju nastupi koji su sada otkazani zbog situacije sa korona virusom, te se prisetio perioda kada je pevao u klubovima i kafanama. Naime, on je tom prilikom priznaju i da se dešavaju neprijatne situacije sa… »
Vesti dana »

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Patrijarh Porfirije: Presuda Dodiku dovodi u pitanje opstanak srpskog naroda u BiH
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Demonstranti iz Novog Pazara blokirali magistralni put ka Crnoj Gori: U Beogradu došli ispred kuće premijera Ðure Macuta (foto,video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 1 satjoš 1 povezana

"Ostajemo uz republiku srpsku": Macut: Presuda Dodiku je protiv čitavog srpskog naroda
Blic pre 3 satajoš 1 povezana