Povezane vesti
Dođem na nastup, a gazda kaže "šalio sam se": Pevač o prevarantima - "Na tuđoj si teritoriji, kažeš hvala i odeš"
Mondo 27.02.2021
Pevač Bane Mojićević otkriva šta mu se dešavalo tokom karijere. Pevač Bane Mojićević otkriva šta mu se dešavalo tokom karijere Pevač Bane Mojićević otkrio je najneprijatniju situaciju koja mu se desila tokom nastupa. Mojićević je opisao situaciju koju je… »
"Odem na nastup, a oni mi kažu da su se Šalili" Pevač progovorio o poniženjima, a evo da li je nakon razvoda spreman za novu…
Blic 27.02.2021
Pevač Bane Mojićević kaže da mu jako nedostaju nastupi kojih trenutno nema zbog korona virusa, ali se prisetio i neprijatnih situacija koje su mu se dešavale dok je nastupao po kafanama i klubovima. - Kada sam češće radio nastupe u klubovima i lokalima… »
Odem na nastup, a gazde klubova mi kažu da su se Šalili! Bane Mojićević progovorio o ponižavanjima, pa spomenuo i ljubavni…
Kurir 27.02.2021
Pevač Bane Mojićević istakao je da mu veoma nedostaju nastupi koji su sada otkazani zbog situacije sa korona virusom, te se prisetio perioda kada je pevao u klubovima i kafanama. Naime, on je tom prilikom priznaju i da se dešavaju neprijatne situacije sa… »
Vesti dana »
Jokić ponovo gospodari parketom: Mašina iz Sombora rešila Sakramento dabl-dablom!
Hot sport pre 25 minutajoš 29 povezanih
Iz minusa u prolećnu temperaturu za svega par sati Temperaturni šokovi u Srbiji, a ono što dolazi će malo koga obradovati
Alo pre 1 satjoš 12 povezanih
Učenici dve niške gimnazije bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Nedeljnik pre 26 minutajoš 8 povezanih
Poginulo svih 20 vojnika i članova posade turskog vojnog teretnog aviona koji se srušio u Gruziji
Beta pre 51 minutajoš 9 povezanih
Danas nastavak sednice o izboru članova Saveta REM-a u Skupštini Srbije
Nova pre 1 satjoš 8 povezanih