Повезане вести
Дођем на наступ, а газда каже "шалио сам се": Певач о преварантима - "На туђој си територији, кажеш хвала и одеш"
Мондо 27.02.2021
Певач Бане Мојићевић открива шта му се дешавало током каријере. Певач Бане Мојићевић открива шта му се дешавало током каријере Певач Бане Мојићевић открио је најнепријатнију ситуацију која му се десила током наступа. Мојићевић је… »
"Одем на наступ, а они ми кажу да су се Шалили" Певач проговорио о понижењима, а ево да ли је након развода спреман за нову…
Блиц 27.02.2021
Певач Бане Мојићевић каже да му јако недостају наступи којих тренутно нема због корона вируса, али се присетио и непријатних ситуација које су му се дешавале док је наступао по кафанама и клубовима. - Када сам чешће радио наступе… »
Одем на наступ, а газде клубова ми кажу да су се Шалили! Бане Мојићевић проговорио о понижавањима, па споменуо и љубавни…
Курир 27.02.2021
Певач Бане Мојићевић истакао је да му веома недостају наступи који су сада отказани због ситуације са корона вирусом, те се присетио периода када је певао у клубовима и кафанама. Наиме, он је том приликом признају и да се… »
Вести дана »

Протест и шетња запослених у култури у Београду: "Просечна зарада 76.000, а за државу смо невидљиви"
Н1 Инфо пре 41 минутајош 14 повезаних

Време сутра: Облачно са кишом, поподне разведравање, температура до 17 степени
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 14 повезаних

Смањен број бодова за упис на буџет за наредну академску годину
Нишке вести пре 16 минутајош 16 повезаних