Povezane vesti

Mjanmar: Vojna hunta smenila ambasadora u UN, nastavljeni protesti i masovna hapšenja

Slobodna Evropa 27.02.2021
Ambasador Mjanmara pri Ujedinjenim nacijama smenjen je nakon što se usprotivio vojnim vlastima u svojoj zemlji, dok je u Mjanmaru danas na protestima privedeno više desetina ljudi. Govoreći u ime svrgnute vlade Aung San Suu Kyi, ambasador Kyaw Moe… »

"Izdao je državu"

B92 27.02.2021
Ambasador Mjanmara u Ujedinjenim nacijama Kjo Moe Tun je opozvan, saopštila je državna televizija Mjanmara. On je opozvan samo dan nakon što je apelovao na UN da upotrebe "sve raspoložive mere" da ponište vojni puč od 1. februara u kojem je svrgnuta… »

Mjanmar: Uhapšeno na stotine demonstranata

RTV 27.02.2021
JANGON - Policija Mjanmara je danas uhapsila na stotine demonstranata u najvećoj akciji sprovedenoj od početka protesta građana protiv vojnog puča 1. februara, u kojem je svrgnuta vlada premijerke Aung San Su Ći, saopštila je Asocijacija političkih… »

Na protestima u Mjanmaru ubijena žena, uhapšeno na stotine demonstranata

RTS 27.02.2021
Policija je i intervenisala protiv demonstranata na ulicama brojnih gradova Mjanmara, a jedna žena je smrtno stradala u gradu Monvaja, objavili su lokalni mediji nakon što je izaslanik UN u toj zemlji pozvao svetsku organizaciju da primeni "sva… »

Na stotine uhapšenih u mjanmaru: Demonstrante u prenatrpanim autobusima odvoze u zatvore

Kurir 27.02.2021
Policija Mjanmara je danas uhapsila na stotine demonstranata u najvećoj akciji sprovedenoj od početka protesta građana protiv puča 1. februara, u kojem je svrgnuta vlada premijerke Aung San Su Ći, saopštila je Asocijacija političkih zatvorenika… »

Policija uhapsila na stotine demonstranata: Najveća akcija od početka protesta u Mjanmaru, građane u autobusima vozili u…

Večernje novosti 27.02.2021
POLICIJA Mjanmara je danas uhapsila na stotine demonstranata u najvećoj akciji sprovedenoj od početka protesta građana protiv vojnog puča 1. februara, u kojem je svrgnuta vlada premijerke Aung San Su Chi, saopštila je Asocijacija političkih… »

Žestok obračun policije sa demonstrantima u Mjanmaru, uhapšene stotine

Glas Amerike 27.02.2021
JANGON, MJANMAR — Policija u Mjanmaru zaoštrila je u subotu obračun sa učesnicima protesta protiv vojne uprave. U gradovima širom zemllje, uhapšene su stotine demonstranata, dok je jedna žena povređena, prenele su organizacije za zaštitu… »

Protesti u Mjanmaru ne prestaju; Policija dejstvuje, žena ubijena

B92 27.02.2021
Policija je i danas intervenisala protiv demonstranata na ulicama brojnih gradova Mjanmara, a jedna žena je smrtno stradala u gradu Monvaja. Prethodno je izaslanik UN u toj zemlji pozvao svetsku organizaciju da primeni "sva neophodna sredstva" i zaustavi… »

Nema mira u mjanmaru: Policija ispalila gumene metke na demonstrante, jedna žena stradala (foto)

Kurir 27.02.2021
Policija je i danas intervenisala protiv demonstranata na ulicama brojnih gradova Mjanmara, a jedna žena je smrtno stradala u gradu Monvaja, objavili su lokalni mediji nakon što je izaslanik UN u toj zemlji pozvao svetsku organizaciju da primeni "sva… »

Vesti dana »