Povezane vesti

Damjanu Šobiću određen pritvor

Politika 27.02.2021
Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana jednom od vođa Partizanove navijačke grupe „Alkatraz” Damjanu Šobiću (38) osumnjičenom za nedozvoljeno držanje oružja. Pritvor mu je određen na predlog tužilaštva zbog opasnosti… »

Damjanu Šobiću određen pritvor

Dnevnik 27.02.2021
BEOGRAD: Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana jednom od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Damjanu Šobiću (38) osumnjičenom za nedozvoljeno držanje oružja. Pritvor mu je određen na predlog tužilaštva zbog… »

Vođa "Alkatraza" se žalio da mu nije dobro u pritvoru; "pao" zbog oružja FOTO

B92 27.02.2021
Jedan od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Damjan Šobić (38) rekao je danas tužilaštvu da se ne oseća dobro. On je rekao da nije u stanju da iznese svoju odbranu povodom oružja koje je pronađeno u stanu na Paliluli koji koristi, pa je… »

Odloženo saslušanje jednog od vođa "Alkatraza" koji je juče uhapšen

RTS 27.02.2021
Jedan od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" D. Š. (38) rekao je Tužilaštvu da se ne oseća dobro i da nije u stanju da iznese svoju odbranu povodom oružja koje je pronađeno u stanu na Paliluli koji koristi, pa je njegovo saslušanje… »

Vođi "Alkatraza" određen pritvor: Prethodno izbegao saslušanje - postoji opasnost da ponovi delo!

Mondo 27.02.2021
Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana jednom od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" D.Š. (38) osumnjičenom za nedozvoljeno držanje oružja. Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana jednom od… »

Jednom od vođa "Alkatraza" određen pritvor

RTS 27.02.2021
Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana jednom od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" D. Š. (38) osumnjičenom za nedozvoljeno držanje oružja. Pritvor mu je određen na predlog tužilaštva zbog oapsnosti da će u kratkom… »

Vođi navijača “Alkatraz” određen pritvor do 30 dana

Nova 27.02.2021
Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana jednom od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" ,Damjanu Šobiću, (38) osumnjičenom za nedozvoljeno držanje oružja. Pritvor mu je određen na predlog tužilaštva zbog opasnosti… »

Sudija doneo odluku: Određen pritvor vođi Alkatraza!

Večernje novosti 27.02.2021
DAMJANU Š, jednom od vođa navijača Partizana i to grupe “Alkatraz” određen je pritvor do 30 dana, zbog opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo. Šobić je prethodno izbegao saslušanje u Prvom osnovnom javnom… »

Pritvor Šobiću, saslušanje u daljem toku postupka

RTV 27.02.2021
BEOGRAD - Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana jednom od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Damjanu Šobiću (38) osumnjičenom za nedozvoljeno držanje oružja. Pritvor mu je određen na predlog tužilaštva zbog… »

Uhapšeni vođa "Alkatraza" rekao da mu nije dobro i da ne može da iznese odbranu za oružje koje je pronađeno u njegovom…

Blic 27.02.2021
Uhapšeni vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Damjan Šobić (38) rekao je danas tužilaštvu da se ne oseća dobro i da nije u stanju da iznese svoju odbranu povodom oružja koje je pronađeno u stanu na Paliluli koji koristi, pa je njegovo… »

Vođi alkatraza određen pritvor do 30 dana: Damjan Šobić osumnjičen za nedozvoljeno držanje oružja, prethodno izbegao…

Kurir 27.02.2021
Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana jednom od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Damjanu Šobiću (38) osumnjičenom za nedozvoljeno držanje oružja. Pritvor mu je određen na predlog tužilaštva zbog opasnosti da… »

Vođa Alkatraza odlaže iznošenje odbrane: Tvrdi da se ne oseća psihički dobro, najavio šta sledi

Večernje novosti 27.02.2021
DAMJAN Š, jedan od vođa navijača Partizana i to grupe “Alkataraz”, izjavio je dana u Prvom osnovnom tužilaštvu da se trenutno ne oseća psihički dobro i da nije u stanju danas da iznese svoju odbranu, te je njegovo saslušanje odloženo. On je… »

Vođa Alkatraza priveden U tužilaštvo: Saslušanje odloženo, Damjan Šobić se žalio da mu je loše

Kurir 27.02.2021
Jedan od vođa Alkatraza Damjan Šobic priveden je danas na saslušanje u Prvo osnovno tužilaštvo. Osumnjičeni je izjavio da se trenutno ne oseća psihički dobro i da nije u stanju da danas iznese odbranu već da će je izneti kasnije u daljoj fazi… »

Vođa “Alkatraza” na saslušanju: Žalio se da mu nije dobro

Nova 27.02.2021
Damjan Šobić, jedan od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz", priveden je danas na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Osumnjičeni je navodno istakao da se ne oseća psihički dobro i da nije u stanju da danas iznese… »

Uhapšeni vođa "Alkatraza" zaćutao pred Tužilaštvom: Rekao da se ne oseća dobro

Telegraf 27.02.2021
Privođen je i ranije zbog učešća u navijačkim neredima. Jedan od vođa Partizanove navijačke grupe " Alkatraz" Damjan Š. (38) rekao je danas tužilaštvu da se ne oseća dobro i da nije u stanju da iznese svoju odbranu povodom oružja koje je… »

Vesti dana »