Повезане вести

Нисам себи купила гаће, можда сам у минусу! Певачица проговорила о послу у који је уложила, па открила да се тиме бави из…

Нисам себи купила гаће, можда сам у минусу! Певачица проговорила о послу у који је уложила, па открила да се тиме бави из…

Курир 27.02.2021
Певача Лана Јурчевић, у жижу интересовања доспела је када је случајно забележила земљотрес који је погодио Загреб, сада је поново привукла пажњу јавности у региону. Певачица се обратила јавности на Инстаграму и открила зашто… »
Нисам купила ни гаће, можда сам и у минусу: Певачица проговорила о послу и новцу и изненадила све! Коментари пљуште!

Нисам купила ни гаће, можда сам и у минусу: Певачица проговорила о послу и новцу и изненадила све! Коментари пљуште!

Мондо 27.02.2021
Искрено говорила о новом бизнису, па изненадила поруком. Искрено говорила о новом бизнису, па изненадила поруком. Певача Лана Јурчевић, која је недавно у жижу јавности доспела када је случајно забележила земљотрес који је… »
"Од зараде нисам купила ни гаће" Певачица о приватном послу: "Не знам колико имам на рачуну, можда сам и у минусу"

"Од зараде нисам купила ни гаће" Певачица о приватном послу: "Не знам колико имам на рачуну, можда сам и у минусу"

Блиц 27.02.2021
Хрватска певачица Лана Јурчевић поред музичке каријере већ годинама се бави и приватним бизнисом. Она, наиме, има свој козметички бренд, а како сада каже овим послом се бави из чисте љубави, те уопште не размишља о заради, већ… »

Вести дана »