Povezane vesti
Tek SAD smo saznali kako je nastao balaševićev hit Ne lomite mi bagrenje: Stihove najdirljivije balade posvetio Srbima na…
Kurir 27.02.2021
Kantautor Đorđe Balašević preminuo je 19. februara u 67. godini, a iza sebe je ostavio suprugu Oliveru, ćerke Jovanu i Jelnu i sina Aleksu, ali i mnogobrojne hitove. Jedna od njegovih najpoznatijih pesma je "Ne lomite mi bagrenje", čiji citati diraju u… »
Otkrivena tajna pesme "Ne lomite mi bagrenje": Najdirljivije Đoletove stihove inspirisale priče Srba s Kosova (video)
Mondo 27.02.2021
Prijatelj i dugogodišnji prijatelj muzičara koji nas je, nažalost, napustio, otkrio kako je nastala legendarna numera. Prijatelj i dugogodišnji prijatelj muzičara koji nas je, nažalost, napustio, otkrio kako je nastala legendarna numera U moru pesama… »
Vesti dana »
VJT naložio oduzimanje snimaka sa Rektorata i Filozofskog fakulteta
Beta pre 51 minutajoš 82 povezane
Delegacija EU: Pozdravljamo visoku izlaznost i aktivno učešće građana na izborima
RTV pre 1 satjoš 29 povezanih
Novaković nakon odlaska sa čela Skupštine Niša: „Presudu nisam dobio, cilj je da me izbace iz politike“
Glas juga pre 41 minutajoš 45 povezanih
"Svi vi koji nemate gorivo zbog Moreuza, idite tamo i preuzmite ga sami" Besni Tramp poslao oštru poruku Evropljanima, jednu državu posebno potkačio!
Kurir pre 41 minutajoš 32 povezane
Jorgensen: Vlade članica EU da se pripreme za poremećaje na energetskim tržištima
Blic pre 36 minutajoš 52 povezane