Povezane vesti
Otkrivena tajna pesme "Ne lomite mi bagrenje": Najdirljivije Đoletove stihove inspirisale priče Srba s Kosova (video)
Mondo 27.02.2021
Prijatelj i dugogodišnji prijatelj muzičara koji nas je, nažalost, napustio, otkrio kako je nastala legendarna numera. Prijatelj i dugogodišnji prijatelj muzičara koji nas je, nažalost, napustio, otkrio kako je nastala legendarna numera U moru… »
Tek SAD smo saznali kako je nastao balaševićev hit Ne lomite mi bagrenje: Stihove najdirljivije balade posvetio Srbima na…
Kurir 27.02.2021
Kantautor Đorđe Balašević preminuo je 19. februara u 67. godini, a iza sebe je ostavio suprugu Oliveru, ćerke Jovanu i Jelnu i sina Aleksu, ali i mnogobrojne hitove. Jedna od njegovih najpoznatijih pesma je "Ne lomite mi bagrenje", čiji citati… »
Vesti dana »
Vesiću i Šurlanu određen pritvor do 30 dana, za Jelenu Tanasković i Anitu Dimoski kućni pritvor tri meseca
RTS pre 2 satajoš 48 povezanih
Otac i sin van životne opasnosti - napadač imao dozvolu za pištolj iz kojeg je pucao na komšije u Mramorku
RTS pre 8 minutajoš 23 povezane
Napad na Bejrut – 11 stradalih, 33 povređenih; Pentagon: Osigurati bezbednost mirovnjaka UN-a u Libanu
RTS pre 26 minutajoš 19 povezanih
Novi protest sutra kod Železničke stanice u Novom Sadu: „Farbaćemo Bulevar oslobođenja u crveno“
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih