Povezane vesti
Bekuta nije bila tolika zvezda kad je bila vitka! Goca Lazarević bez dlake na jeziku o surovosti estrade i koleginici!
Kurir 27.02.2021
Goca Lazarević prokomentarisala je svoje koleginice sa estrade, ali i koliko javna scena može biti surova kada je u pitanju fizički izgled. Pevačica je nedavno otkrila da je nabacila koje kilo, ali da je ipak zadovoljna kako izgleda. "Kad malo stavim… »
Folkerka se ugojila, pa priznala kako se sad oseća: "Kad se setim da sam cepala slike jer nisam lepo ispala"
Blic 27.02.2021
Pevačica Goca Lazarević nedavno je izjavila da se malo ugojila, ali kaže da ipak nije nezadovoljna svojim izgledom. - Kad malo stavim prst na čelo, zadovoljna sam. Kad se setim da sam kao mlada cepala slike jer nisam lepo ispala sad mi je krivo, jer… »
Vesti dana »

Nišlije u beogradskom maršu drugi dan, na protest u Beogradu peške krenuli i studenti iz Zapadne Srbije
RTS pre 15 minutajoš 19 povezanih

Tramp: Upravo smo okončali suspenziju deljenja obaveštajnih podataka sa Ukrajinom
RTV pre 1 satjoš 18 povezanih

Sindikat: Podnete krivične prijave protiv ministarke prosvete i finansijskih savetnika
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih