Повезане вести
Огласио се отац несталог фитнес тренера Јова Кецмана: Не верујем да је мој син био криминалац! Породица очајна
Курир 28.02.2021
- Ја и даље не знам ништа конкретно, нисам у стању да говорим... Овим речима кратко, једва чујно, прокоментарисао је за Курир нестанак сина, отац фитнес тренера Јова Кецмана (51), коме се траг изгубио пре 5 месеци. Иначе сумња… »
"Немам снаге ни да: Говорим..." Отац Јова Кецмана у шоку чека потврду да ли су у викендици Веље Невоље пронађени остаци…
Блиц 27.02.2021
У шоку сам, немам снаге да говорим - рекао је кратко Миле Кецман, отац фитнес тренера Јова Кецмана (51) за ког се сумња да га је убила криминална група коју је предводио Вељко Беливук звани Веља Невоља. Према незваничним… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане

Почиње нови круг наградне игре "Узми рачун и победи": Прво извлачење 20. септембра
Блиц пре 3 минутајош 1 повезана

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 47 минутајош 1 повезана

Делегација Националне гарде Охаја у посети Ратном ваздухопловству Србије
Данас пре 7 сатијош 1 повезана