Povezane vesti
Oglasio se otac nestalog fitnes trenera Jova Kecmana: Ne verujem da je moj sin bio kriminalac! Porodica očajna
Kurir 28.02.2021
- Ja i dalje ne znam ništa konkretno, nisam u stanju da govorim... Ovim rečima kratko, jedva čujno, prokomentarisao je za Kurir nestanak sina, otac fitnes trenera Jova Kecmana (51), kome se trag izgubio pre 5 meseci. Inače sumnja se da je Kecmana otela i… »
"Nemam snage ni da: Govorim..." Otac Jova Kecmana u šoku čeka potvrdu da li su u vikendici Velje Nevolje pronađeni ostaci…
Blic 27.02.2021
U šoku sam, nemam snage da govorim - rekao je kratko Mile Kecman, otac fitnes trenera Jova Kecmana (51) za kog se sumnja da ga je ubila kriminalna grupa koju je predvodio Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja. Prema nezvaničnim informacijama, policija u… »
Vesti dana »
Dan uz sunce i oblake: Temperatura do 22 stepena, nove padavine sredinom nedelje
Euronews pre 7 minutajoš 11 povezanih
MUP: Od danas do 31. maja pojačana kotrola saobraćaja za vozače dvotočkaša i pešake
RTV pre 58 minutajoš 7 povezanih
Nastavlja se intenzivna policijska potraga za ubicom dostavljača hrane u Hrvatskoj
Danas pre 7 satijoš 6 povezanih
Vučić danas na Svetskom urbanom forumu u Bakuu, učestvuju predstavnici 180 zemalja
RTS pre 1 satjoš 3 povezane