Povezane vesti

Preminuo gradonačelnik Zagreba Milan Bandić

Slobodna Evropa 28.02.2021
Preminuo je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u 66. godini života nakon srčanog udara, javila je Hrvatska radiotelevizija (HRT). Bandiću je pozlilo oko ponoći. Brzo je došla hitna pomoć koja mu je pokušala pomoći, ali bezuspješno… »

Preminuo gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić

Telegraf 28.02.2021
Bandić je preminuo u 66. godini. Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić iznenada je u preminuo rano jutros u 66. godini od posledica srčanog udara. Bandiću je pozlilo kasno sinoć, Hitna pomoć prevezla ga je u bolnicu Sveti duh, gde je preminuo uprkos… »

Milanović i Plenković o Bandiću: Ostaće upamćen po svojim nastojanjima da čini dobro za Zagrepčane

Telegraf 28.02.2021
"Sa žaljenjem sam primio vest o iznenadnoj i preranoj smrti Milana Bandića, dugogodišnjeg zagrebačkog gradonačelnika i predsednika Stranke BM 365 - Stranke rada i solidarnosti" Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izrazio je danas saučešće… »

Bandićev prijatelj u šoku: Umro mi je u kući, šalili smo se, a onda se sve promenilo

Kurir 28.02.2021
Zagrebačkom gradonačelniku, Milanu Bandiću, pozlilo je u kući njegovog prijatelja Sergeja Ivanovića, posle čega je preminuo u bolnici, prenose hrvatski mediji. U bolnici je proglašen mrtvim nakon pokušaja reanimacije, a kao uzrok smrti su naveli… »

Preminuo Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba

Al Jazeera 28.02.2021
O detaljima, terminu pogreba, održavanju komemorativnog skupa, kao i ostalim informacijama, javnost će biti obaviještena naknadno. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić iznenada je u nedjelju rano ujutro preminuo u 66. godini života od posljedica… »

Preminuo zagrebački gradonačelnik Milan Bandić

Danas 28.02.2021
Od posledica srčanog udara Preminuo je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u 66. godini života nakon srčanog udara. Kako prenosi HRT, zagrebački gradonačelnik imao je niz zdravstvenih problema, a u utorak je trebalo ići na operaciju glasnih… »

Sanjao da bude gebels, vladao Zagrebom 20 godina! Gradonačelnik Milan Bandić ostaće upamćen po brojnim skandalima

Mondo 28.02.2021
U 66. godini preminuo je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. U 66. godini preminuo je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Milan Bandić rođen je 22. novembra 1955. godine u Grudama, a prema sopstvenom priznanju prekretnica u njegovom životu… »

Bandić će biti sahranjen u sredu: U Zagrebu otvorena knjiga žalosti, komemoracija u utorak

Kurir 28.02.2021
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, koji je danas umro u 66. godini, biće sahranjen u sredu, 3. marta, u podne na zagrebačkom groblju Mirogoj, saopšteno je danas u Zagrebu. Pres služba Grada Zagreba je najavila da će komemoracija biti u utorak u… »

Doktor koji je bio u bandićevom društvu: Bili smo na večeri, a onda se srušio, reanimirao sam ga! Bio je živ kad je došla…

Kurir 28.02.2021
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić je umro od srčanog udara nakon što mu je pozlilo dok je bio na večeri sa prijateljima, javljaju hrvatski mediji. Doktor Gzi Redžepi, koji je sinoć bio prisutan kada je Bandić doživeo infarkt i koji ga je… »

Pozlilo mu je tokom večere, samo se srušio sa stolice!

Alo 28.02.2021
„U dubokoj tuzi obaveštavamo naše sugrađane, saradnike, prijatelje, zagrebačku i hrvatsku javnost da je iznenada, danas, 28. februara u 66. godini, gradonačelnik grada Zagreba, gospodin Milan Bandić, umro od srčanog udara ", objavio je sinoć… »

Doktor koji je oživljavao Bandića: "Samo se srušio. Bio je još živ kad je stigla Hitna"

Telegraf 28.02.2021
"Jeli smo oko 20 sati uveče, popili kafu, sedeli smo, pričali i samo se srušio sa stolice", kazao je dr Redžepi. Lekar s Jordanovca bio je na večeri sa gradonačelnikom Zagreba Milanom Bandićem, kada je Bandiću pozlilo. On ga je oživljavao, a za… »

Preminuo gradonačelnik Zagreba Milan Bandić

RTS 28.02.2021
U 66. godini kasno noćas umro je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, potvrđeno je portalu Indeks. Milanu Bandiću je pozlilo kasno uveče i kolima Hitne pomoći je prevezen u bolnicu Sveti duh. Lekari su pokušali sa reanimacijom, ali bezuspešno… »

Preminuo gradonačelnik Zagreba Milan Bandić

Dnevnik 28.02.2021
ZAGREB: Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić iznenada je u preminuo rano jutros u 66. godini od posledica srčanog udara. Bandiću je pozlilo kasno sinoć, Hitna pomoć prevezla ga je u bolnicu Sveti duh, gde je preminuo uprkos naporima lekara da ga… »

Odlazak doživotnog gradonačelnika Zagreba: Ostao je prvi čovek hrvatske prestonice do smrti

Večernje novosti 28.02.2021
DVA i po meseca pred zagrebačke izbore iznenada je umro Milan Bandić, harizmatski prvi čovek glavnog grada Hrvatske. Pozlilo mu je u subotu uveče i negde oko ponoći njegova supruga pozvala je hitnu pomoć koja ga je odvela u bolnicu Sv. Duh, ali… »

Od tromba do srčanog udara: Bandić dugo imao problema sa zdravljem

Večernje novosti 28.02.2021
PRE dve godine Bandić je hospitalizovan usled plućne embolije nastale zbog tromba, a sve nakon trostrukog preloma potkolenice. Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić (66), koji je rano jutros preminuo od posledica srčanog udara, već duže vremena imao… »

Umro gradonačelnik Zagreba Milan Bandić

Novi magazin 28.02.2021
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić iznenada je rano jutros preminuo u 66. godini od posledica srčanog udara, saopštila je Služba za informisanje Grada Zagreba. O detaljima, terminu sahrane, komemoraciji i ostalim informacijama, javnost će biti… »

Do izbora u maju Zagreb vodi Bandićeva zamenica

Nova 28.02.2021
Gradom Zagrebom će do lokalnih izbora u maju ove godine upravljati Jelena Pavičić Vukičević (46), zamenica gradonačelnika Milana Bandića koji je preminuo rano jutros od srčanog udara. Iz Bandićeve Stranke rada i solidarnosti potvrđeno je da će… »

Ko je bio Milan Bandić: Sanjao da bude Gebels, vladao Zagrebom 20 godina! "Hrvat i katolik pre svega", koji je vređao žene…

Kurir 28.02.2021
Milan Bandić rođen je 22. novembra 1955. godine u Grudama, a prema sopstvenom priznanju prekretnica u njegovom životu bila je 1974. kada se preselio u Zagreb. U svojoj idealizovanoj biografiji iz 2009. govorio je o Zagrebu kao ostvarenju snova. Od tada… »

Preminuo gradonačelnik Zagreba Milan Bandić

Glas Amerike 28.02.2021
ZAGREB — Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić preminuo je u nedelju u 66. godini od posledica srčanog udara, saopšteno je iz uprave grada. "Živeo je za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mestu, za… »

Preminuo zagrebački gradonačelnik Milan Bandić

RTV Novi Pazar 28.02.2021
Preminuo je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u 66. godini života nakon srčanog udara. Kako prenosi HRT, zagrebački gradonačelnik imao je niz zdravstvenih problema, a u utorak je trebalo ići na operaciju glasnih žica. Gradom Zagrebom će do… »

Preminuo gradonačelnik Zagreba Milan Bandić

Politika 28.02.2021
ZAGREB - Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić iznenada je rano jutros preminuo u 66. godini od posledica srčanog udara, saopštila je Služba za informisanje Grada Zagreba. „Živeo je za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što… »

Srbi nose istinu iz traktora, Hrvati iz vukovarske kolone: Ovako je Bandić govorio! Imao ritual po kojem su ga znali svi

Mondo 28.02.2021
"Ne moramo biti prijatelji, ali možemo biti dobri susedi i da se veselimo uspehu jedni drugih". "Ne moramo biti prijatelji, ali možemo biti dobri susedi i da se veselimo uspehu jedni drugih". U 66. godini od posledivca srčanog udara preminuo je… »

Preminuo gradonačelnik Zagreba Milan Bandić

Luftika 28.02.2021
Preminuo je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u 66. godini života nakon srčanog udara. Kako prenosi HRT, zagrebački gradonačelnik imao je niz zdravstvenih problema, a u utorak je trebalo ići na operaciju glasnih žica. Godina koja je ubila… »

Ovako je govorio Milan Bandić: Srbi nose istinu iz traktora, Hrvati iz Vukovarske kolone!

Kurir 28.02.2021
U 66. godini od posledivca srčanog udara preminuo je zagrebački gradonačelnik. Milan Bandić se tokom 90-ih polako uspinjao na zagrebačkoj političkoj lestvici kao SDP-ov poslanik. Radio je ono što je malo ko hteo - vikendima je bio matičar i tako… »

Preminuo gradonačelnik Zagreba Milan Bandić

RTV 28.02.2021
ZAGREB - Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić iznenada je u preminuo rano jutros u 66. godini od posledica srčanog udara. Bandiću je pozlilo kasno sinoć, Hitna pomoć prevezla ga je u bolnicu Sveti duh, gde je preminuo uprkos naporima lekara da ga… »

Do izbora, Zagrebom će upravljati Bandićeva zamenica

Blic 28.02.2021
Gradom Zagrebom će do lokalnih izbora u maju ove godine upravljati Jelena Pavičić Vukičević (46), zamenica gradonačelnika Milana Bandića koji je preminuo rano jutros od posledica srčanog udara. Iz Bandićeve Stranke rada i solidarnosti potvrđeno… »

Preminuo Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba

B92 28.02.2021
U 66. godini života umro je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, prenose hrvatski mediji. Bandiću je, kako navode, pozlilo kasno uveče i hitna pomoć ga je prevezla u bolnicu Sveti Duh gde je bezuspešno pokušana reanimacija. Vest su potvrdili iz… »

Poznato ko će upravljati Zagrebom: Nakon smrti gradonačelnika Milana Bandića žena na čelu grada (foto)

Srbija danas 28.02.2021
U slučaju smrti gradonačelnika nakon dve godine mandata, gradom upravlja do izbora neko od njegovih zamenika. Gradom Zagrebom će do lokalnih izbora u maju ove godine upravljati Jelena Pavičić Vukičević (46), zamenica gradonačelnika Milana Bandića… »

Od tromba zbog preloma potkolenice do srčanog udara: Bandić dugo imao problema sa zdravljem

Telegraf 28.02.2021
Pre dve godine Bandić je hospitalizovan zbog plućne embolije nastale zbog tromba, a sve nakon trostrukog preloma potkolenice. Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić (66), koji je rano jutros preminuo od posledica srčanog udara, već duže vremena imao je… »

Preminuo gradonačelnik Zagreba Milan Bandić

Radio 021 28.02.2021
Gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić, preminuo je sinoć, u 66. godini. Iz gradske uprave saopšteno je da je umro od posledica srčanog udara. Bandić je rođen 22. novembra 1955. u Grudama. U svojoj biografiji iz 2009. o Zagrebu je govorio kao o snu… »

Preminuo gradonačelnik Zagreba Milan Bandić

Sputnik 28.02.2021
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić iznenada je preminuo u 66. godini od posledica srčanog udara, saopštila je Služba za informiranje Grada Zagreba. Bandiću je pozililo kasno sinoć, Hitna pomoć prevezla ga je u bolnicu „Sveti duh“, gde je… »

Preminuo gradonačelnik Zagreba: Milan Bandić iznenada umro u 66. godini od srčanog udara

Kurir 28.02.2021
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić iznenada je u preminuo rano jutros u 66. godini od posledica srčanog udara. Bandiću je pozlilo kasno sinoć, Hitna pomoć prevezla ga je u bolnicu Sveti duh, gde je preminuo uprkos naporima lekara da ga reanimiraju… »

Zagrebom će upravljati zamenica preminulog Bandića: Jelena Pavičić Vukičević na čelu hrvatske prestonice do izbora

Kurir 28.02.2021
Gradom Zagrebom će do lokalnih izbora u maju ove godine upravljati Jelena Pavičić Vukičević (46), zamenica gradonačelnika Milana Bandića koji je preminuo rano jutros od posledica srčanog udara. Iz Bandićeve Stranke rada i solidarnosti potvrđeno… »

Preminuo Milan Bandić

N1 Info 28.02.2021
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić preminuo je u Zagrebu u 66. godini. Dr. Mladen Bušić, direktor bolnice Sveti Duh, u kojoj je tokom noći preminuo Bandić, za N1 Zagreb je kazao da je gradonačelnik imao srčani udar i da je, nažalost, preminuo. O… »

Iznenada preminuo Milan Bandić

Alo 28.02.2021
Noćas je u 66. godini od srčanog udara preminuo gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. Bandiću je pozlilo u subotu uveče, pa je hitno prevezen u bolnicu Sveti Duh, gde su lekari bezuspešno pokušali da ga reanimiraju i spasu život. „U dubokoj… »

Iznenada preminuo gradonačelnik Zagreba: Od posledica srčanog udara umro Milan Bandić

Večernje novosti 28.02.2021
GRADONAČELNIK Zagreba, Milan Bandić, preminuo je sinoć u 66. godini. Bandiću je pozlilo kasno sinoć, nakon čega ga je Hitna pomoć prevezla u bolnicu, gde je bezuspešno pokušana reanimacija. Vest o njegovoj smrti potvrđena je iz Grada Zagreba - U… »

Do izbora Zagrebom će upravljati zamenica preminulog Bandića

Alo 28.02.2021
Gradom Zagrebom će do lokalnih izbora u maju ove godine upravljati Jelena Pavičić Vukičević (46), zamenica gradonačelnika Milana Bandića koji je preminuo rano jutros od posledica srčanog udara. Iz Bandićeve Stranke rada i solidarnosti potvrđeno… »

Zagrebom će upravljati zamenica preminulog Bandića: Jelena Pavičić Vukičević na čelu hrvatske prestonice do izbora

Večernje novosti 28.02.2021
GRADOM Zagrebom će do lokalnih izbora u maju ove godine upravljati Jelena Pavičić Vukičević (46), zamenica gradonačelnika Milana Bandića koji je preminuo rano jutros od posledica srčanog udara. Iz Bandićeve Stranke rada i solidarnosti potvrđeno… »

Preminuo gradonačelnik Zagreba Milan Bandić

Srbija danas 28.02.2021
Tuga u Zagrebu. Gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić, umro je sinoć u 66. godini. Bandiću je pozlilo kasno sinoć, nakon čega ga je Hitna pomoć prevezla u bolnicu, gde je bezuspešno pokušana reanimacija. Vest o njegovoj smrti potvrđena je iz Grada… »

Ko će upravljati Zagrebom nakon smrti gradonačelnika Bandića?

Telegraf 28.02.2021
Bandić je 2000. godine prvi put izabran za gradonačelnika. Gradom Zagrebom će do lokalnih izbora u maju ove godine upravljati Jelena Pavičić Vukičević (46), zamenica gradonačelnika Milana Bandića koji je preminuo rano jutros od posledica srčanog… »

Kako je Bandić govorio: "Srbi nose istinu u traktorima iz Knina, a Hrvati u vukovarskoj koloni"

Telegraf 28.02.2021
"Niko nas nije silom silio da idemo u zajedničku asocijaciju. To je bila naša volja. Kao što je bila volja i devedesete da se raziđemo. Samo nismo znali da se raziđemo na pravi način. I dogodilo se to što se dogodilo" Gradonačelnik Zagreba Milan… »

Umro gradonačelnik Zagreba Milan Bandić

Blic 28.02.2021
Gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić, umro je sinoć u 66. godini. Bandiću je pozlilo kasno sinoć, nakon čega ga je Hitna pomoć prevezla u bolnicu, gde je bezuspešno pokušana reanimacija. Vest o njegovoj smrti potvrđena je iz Grada Zagreba… »

Umro gradonačelnik Zagreba Milan Bandić! Prebačen na reanimaciju, ali mu nije bilo spasa

Mondo 28.02.2021
U 66. godini preminuo je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, javili su hrvatski mediji. U 66. godini preminuo je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, javili su hrvatski mediji. Bandiću je pozlilo u subotu kasno uveče i Hitna pomoć ga je… »

Preminuo Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba

Nova 28.02.2021
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić preminuo je noćas u bolnici Sveti Duh u Zagrebu, javlja Jutarnji List. Prema prvim informacijama hrvatskih medija, Bandiću je kasno večeras pozlilo, kada ga je Hitna pomoć prevezla u bolnicu Sveti Duh. Tamo su… »

Vesti dana »