Повезане вести
Руски хеликоптер у Сирији принудно слетео или пао? Запад тврди црно, Руси кажу бело
Правда 28.02.2021
Министарство одбране Руске Федерације, на основу извештаја западних медија о паду руског хеликоптера у провинцији Хасаке, саопштило је да је хеликоптер Ми-35 извршио принудно слетање током патроле. У изјави министарства… »
Нејасна судбина посаде руског борбеног хеликоптера после принудног слетања у Сирији
Нови магазин 28.02.2021
Руски војни хеликоптер данас је принудно слетео у Сирији "из техничких разлога", саопштило је Министарство одбране Русије. Опозициона Сиријска опсерваторија за људска права, чије је седиште у Лондону, навела је да се хеликоптер… »
Руски војни хеликоптер принудно слетео у Сирији, нејасна судбина посаде
Н1 Инфо 28.02.2021
Руски војни хеликоптер је принудно слетео у Сирији "из техничких разлога", саопштило је Министарство одбране Русије. Опозициона Сиријска опсерваторија за људска права, чије је седиште у Лондону, навела је да се хеликоптер… »
Принудно слетео: Руски хеликоптер Ми-35 у Сирији доживео квар, посада евакуисана
Вечерње новости 28.02.2021
РУСКИ хеликоптер Ми-35 принудно је слетео због техничких проблема током лета изнад сиријске провинције Хасака на северу, саопштиле су државне агенције позивајући се на руско Министасрство одбране. Посада је брзо евакуисана на… »
Руски војни хеликоптер принудно слетео у Сирији
Вести онлине 28.02.2021
Хеликотер Ваздушно-космичких снага Русије Ми-35 извршио је из техничких разлога принудно слетање у Сирију, војници су живи, саопштило је Министарство одбране Русије. “Дана 28. фебруара 2021. током планираног патролног лета изнад… »
Вести дана »

Почиње нови круг наградне игре "Узми рачун и победи": Прво извлачење 20. септембра
Блиц пре 18 минутајош 1 повезана

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Национална гарда Охаја у посети Ратном ваздухопловству и ПВО Војске Србије (фото)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана