Povezane vesti
Ruski helikopter u Siriji prinudno sleteo ili pao? Zapad tvrdi crno, Rusi kažu belo
Pravda 28.02.2021
Ministarstvo odbrane Ruske Federacije, na osnovu izveštaja zapadnih medija o padu ruskog helikoptera u provinciji Hasake, saopštilo je da je helikopter Mi-35 izvršio prinudno sletanje tokom patrole. U izjavi ministarstva, naglašeno je da je posada… »
Nejasna sudbina posade ruskog borbenog helikoptera posle prinudnog sletanja u Siriji
Novi magazin 28.02.2021
Ruski vojni helikopter danas je prinudno sleteo u Siriji "iz tehničkih razloga", saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije. Opoziciona Sirijska opservatorija za ljudska prava, čije je sedište u Londonu, navela je da se helikopter srušio, prenosi… »
Ruski vojni helikopter prinudno sleteo u Siriji, nejasna sudbina posade
N1 Info 28.02.2021
Ruski vojni helikopter je prinudno sleteo u Siriji "iz tehničkih razloga", saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije. Opoziciona Sirijska opservatorija za ljudska prava, čije je sedište u Londonu, navela je da se helikopter srušio, prenosi AP. Dok je… »
Prinudno sleteo: Ruski helikopter Mi-35 u Siriji doživeo kvar, posada evakuisana
Večernje novosti 28.02.2021
RUSKI helikopter Mi-35 prinudno je sleteo zbog tehničkih problema tokom leta iznad sirijske provincije Hasaka na severu, saopštile su državne agencije pozivajući se na rusko Ministasrstvo odbrane. Posada je brzo evakuisana na aerodrom i nema opasnosti za… »
Ruski vojni helikopter prinudno sleteo u Siriji
Vesti online 28.02.2021
Helikoter Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije Mi-35 izvršio je iz tehničkih razloga prinudno sletanje u Siriju, vojnici su živi, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije. “Dana 28. februara 2021. tokom planiranog patrolnog leta iznad teritorije sirijske… »
Vesti dana »
Nemanja preživeo metke monstruma, danas prvi put posle 3 godine šutnuo loptu: Otvorio memorijalnu utakmicu u Malom Orašju u čast nastradalih prijatelja (video)
Kurir pre 5 satijoš 81 povezana
SAD i iranske snage razmenjuju vatru dok rastu tenzije u Ormuskom moreuzu
Nedeljnik pre 26 minutajoš 54 povezane
Održan 2. sastanak Radne grupe za usklađivanje Mrdićevih zakona sa preporukama Venecijanske komisije
Radio sto plus pre 26 minutajoš 29 povezanih
'Brod smrti': Šta je hantavirus potvrđen na kruzeru u Atlantskom okeanu
BBC News pre 2 satajoš 35 povezanih