Povezane vesti

Ranjeni srpski Mladić (22) stabilno: Albanac koji ga je napao nožem osumnjičen za pokušaj ubistva

Kurir 28.02.2021
Zdravstveno stanje srpskog mladića M. M. (26) kojeg je u subotu sa više uboda nožem u predelu glave ranio Albanac A.S.(24) je stabilno. Mladić se prema rečima doktora Zlatana Eleka, direktora bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici, nalazi na… »

Nema mesta Međuetničkim incidentima: Gradonačelnik severne Mitrovice osudio sinoćni napad na srpskog mladića

Večernje novosti 28.02.2021
GRADONAČELNIK opštine Severna Mitrovica Milan Radojević najoštrije osuđuje sinoćni napad na grupu srpskih mladića, koji se oko 22:00 časa desio u blizini srednje tehničke škole "Mihailo Petrović Alas" u Severnoj Mitrovici. Tom prilikom… »

Uhapšen Albanac zbog napada na mladića u severnom delu Kosovske Mitrovice

RTS 28.02.2021
Mladić srpske nacionalnosti M. M. zadobio je povrade glave nanete nožem u napadu Albanca A. S. sinoć u severnom delu Kosovske Mitrovice, saopšteno je iz kosovske policije na severu Kosova i Metohije, a napad je okvalifikovan kao pokušaj ubistva… »

Albanac osumnjičen za napad nožem u Mitrovici tereti se za ubistvo u pokušaju

N1 Info 28.02.2021
Mera 48-časovnog pritvora određena je muškarcu koji je sinoć napao tri osobe nožem u severnom delu Kosovske Mitrovice i pritom jednoj od njih naneo fizičke povrede, javlja Kossev. Do napada je došlo u blizini raskrsnice kod Tehničke škole oko… »

Uhapšen napadač na srpskog mladića u Severnoj Mitrovici

RTV 28.02.2021
KOSOVSKA MITROVICA - Muškarac albanske nacionalnosti A.Š (24) sinoć je oko 22 sata napao srpskog mladića M.M. (26) u blizini Tehničke škole na severu Kosovske Mitrovice i uhapšen je pod sumnjom da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju… »

Gradonačelnik Severne Mitrovice: Nema mesta medjuetničkim incidentima

Novi magazin 28.02.2021
Gradonačelnik opštine Severna Mitrovica Milan Radojević pozvao je gradjane na uzdržanost posle napada na grupu srpskih mladića u blizini srednje tehničke škole "Mihailo Petrović Alas" i poručio da u Severnoj Mitrovici nema mesta medjuetničkim… »

Pokušaj ubistva u kosovskoj Mitrovici: Albanac izbo srpskog mladića pred dvojicom drugova, oni pobegli pa ga prijavili…

Blic 28.02.2021
Muškarac albanske nacionalnosti A.Š (24) sinoć je oko 22 sata napao srpskog mladića M.M. (26) u blizini Tehničke škole na severu Kosovske Mitrovice i uhapšen je pod sumnjom da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju, izjavio je portparol… »

Napadnut srpski mladić u Severnoj Mitrovici, uhapšen Albanac

Dnevnik 28.02.2021
KOSOVSKA MITROVICA: Muškarac albanske nacionalnosti A. Š. (24) sinoć je oko 22 sata napao srpskog mladića M. M. (26) u blizini Tehničke škole na severu Kosovske Mitrovice i uhapšen je pod sumnjom da je pocinio krivicno delo ubistvo u pokušaju… »

Napad na Srbina u kosovskoj Mitrovici: Napadač ga izbo nožem, ubrzo uhapšen

Kurir 28.02.2021
Muškarac albanske nacionalnosti A. Š. (24) sinoć je oko 22 sata napao srpskog mladića M. M. (26) u blizini Tehničke škole na severu Kosovske Mitrovice i uhapšen je pod sumnjom da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju, izjavio je portparol… »

Albanac nožem nasrnuo na Srbina na Kosovu

Nova 28.02.2021
Muškarac albanske nacionalnosti A.Š (24) sinoć je oko 22 sata napao srpskog mladića M.M. (26) u blizini Tehničke škole na severu Kosovske Mitrovice i uhapšen je pod sumnjom da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju, izjavio je portparol… »

Gradonačelnik severne mitrovice osudio sinoćnji napada: Zahtevam od tužilaštva da preduzme sve mere

Kurir 28.02.2021
Gradonačelnik opštine Severna Mitrovica Milan Radojević najoštrije je osudio sinoćni napad na grupu srpskih mladića, koji se oko 22 časa desio u blizini srednje tehničke škole "Mihailo Petrović Alas" u Severnoj Mitrovici. Tom prilikom povređen… »

Pokušaj ubistva Srbina: Izboden srpski mladić u Severnoj Mitrovici, uhapšen Albanac

Večernje novosti 28.02.2021
MUŠKARAC albanske nacionalnosti A.Š (24) sinoć je oko 22 sata napao srpskog mladića M.M. (26) u blizini Tehničke škole na severu Kosovske Mitrovice i uhapšen je pod sumnjom da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju, izjavio je portparol… »

Albanac napao nožem srpske mladiće u Kosovskoj Mitrovici: Jednom naneo povrede po glavi

Telegraf 28.02.2021
Jedan od trojice Srba je primetio osumnjičenog kako im se približava ubrzanim korakom sa podignutom jednom rukom i koji ih je pozivao na obračun. Muškarac albanske nacionalnosti A.Š (24) sinoć je oko 22 sata napao srpskog mladića M.M. (26) u… »

Vesti dana »

Vojna parada u Moskvi: Putin čestitao Dan pobjede

Al Jazeera pre 29 minutajoš 34 povezane

Peking: Ostaci kineske rakete pali u Indijski okean

Slobodna Evropa pre 59 minutajoš 18 povezanih

Danas sunčano, toplo i vetrovito

Novi magazin pre 1 satjoš 12 povezanih