Povezane vesti
OFK bačka ima novog trenera! Evo ko će naslediti Nenada Vanića!
Hot sport 28.02.2021
Ekipa OFK Bačke, koja je trenutno poslednjeplasirana u Superligi Srbije ima novog trenera! Bačka je smenila Nenada Vanića, koji je napustio klupu, a sada je poznato ko će biti njegov naslednik. U pitanju je Milan Kuljić. Kuljić je perspektivan trener… »
Bačka ima novog trenera
Sportske.net 28.02.2021
Ekipa koja je trenutno poslednjeplasirana u dosadašnjem toku Super lige, OFK Bačka, smenila je trenera pre četiri dana kada je Nenad Vanić napustio klupu. Sada je poznato i ko će ga naslediti, biće to Milan Kuljić. Kuljić je perspektivan trener koji je… »
Vesti dana »
Iran gađao raketama američke baze u Kuvajtu i Bahreinu, uništen i „Amazonov” centar
Politika pre 1 minutjoš 20 povezanih
Sunce i oblaci, a olujno nevreme i grad se očekuje u ovim delovima Srbije: Temperatura pada, a evo šta kažu meteorolozi za avgust
Dnevnik pre 41 minutajoš 17 povezanih
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 21 povezana
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih
Asmin bahato odbio da se izvini Stanijinoj mami: Njegova porodica pobesnela, pa uputili važan zahtev
Telegraf pre 3 satajoš 15 povezanih