Повезане вести

Крстајић о Србији: Нисам прихватио да будем кардиолог, већ селектор, то није нож у леђа Муслину

Крстајић о Србији: Нисам прихватио да будем кардиолог, већ селектор, то није нож у леђа Муслину

Вести онлине 28.02.2021
Бивши селектор Србије и садашњи тренер Бачке Тополе, Младен Крстајић, у разговору за Курир истакао је да је имао доста фудбалског искуства да би преузео “орлове”. – Играч, директор, председник, селектор, сада тренер. То значи… »
Није ме Муслин довео, што да не будем селектор? Крстајић хоће баланс - ''Један из Звезде, други из Партизана!''

Није ме Муслин довео, што да не будем селектор? Крстајић хоће баланс - ''Један из Звезде, други из Партизана!''

Мондо 28.02.2021
Бивши селектор по први пут детаљно причао о селекторској функцији. Бивши селектор по први пут детаљно причао о селекторској функцији. Након функционерске кариејре у Раднику из Бијељине, Младен Крстајић је радио као помоћник… »
Крстајић о лудом босанцу који је узео репрезентацију: Мене су довели Кокеза и покојни Буњевчевић, а не Муслин

Крстајић о лудом босанцу који је узео репрезентацију: Мене су довели Кокеза и покојни Буњевчевић, а не Муслин

Вечерње новости 28.02.2021
ТРЕНЕР фудбалера ТСЦ из Бачке Тополе и бивши селектор Србије Младен Крстајић причао је за ,,Курир“ о свом периоду на клупи ,,орлова“. Многи су осуђивали Крстајића због прихватања посла селектора, иако тренерског искуства нема… »
Крстајић: У репрезентацији један помоћник мора да буде из Звезде, други из Партизана

Крстајић: У репрезентацији један помоћник мора да буде из Звезде, други из Партизана

Моззарт спорт 28.02.2021
Бивши селектор тврди да је у националном тиму наметнут избор стручног штаба. Није се прославио Младен Крстајић у улози селектора Србије. Изненада је добио прилику да води Орлове на Светском првенству 2018. уместо Славољуба… »

Вести дана »