Povezane vesti

Istorijski uspeh Srbije u tim sprintu na SP u Obersdorfu

Politika 28.02.2021
OBERSDORF - Srpski tandem Maida Drndić i Anja Ilić u disciplini tim sprint, zauzeo je danas 21. mesto na Svetskom prvenstvu nordijskom skijanju u Obersdorfu. Kako je saopšteno, Drndićeva i Ilićeva zauzele su 21. mesto u Obersdorfu i to je najbolji… »

Istorijski plasman srpskog tandema na Svetskom prvenstvu u nordijskom skijanju!

Blic sport 28.02.2021
Tandem iz Srbije Maida Drndić i Anja Ilić u disciplini tim sprint, zauzeo je danas 21. mesto na Svetskom prvenstvu nordijskom skijanju u Obersdorfu. Kako je saopšteno, Drndićeva i Ilićeva zauzele su 21. mesto u Obersdorfu i to je najbolji plasman… »

Istorijski uspeh Srbije u tim sprintu na SP u Obersdorfu

B92 28.02.2021
Srpski tandem Maida Drndić i Anja Ilić u disciplini tim sprint, zauzeo je 21. mesto na Svetskom prvenstvu nordijskom skijanju u Obersdorfu. Kako je saopšteno, Drndićeva i Ilićeva zauzele su 21. mesto u Obersdorfu i to je najbolji plasman nekog… »

Nezapamćen uspeh: Srpske skijašice 21. na Svetskom prvenstvu

Nova 28.02.2021
Srpske reprezentativke Maida Drndić i Anja Ilić zauzele su 21. mesto u disciplini tim sprint na Svetskom prvenstvu u nordijskom skijanju u Obersdorfu. Drndić i Ilić su u polufinalu zauzele 11. mesto i nisu uspele da se plasiraju u finale, pa su u… »

Istorijski uspeh srpskih skijašica na Svetskom prvenstvu u Obersdorfu

N1 Info 28.02.2021
Srpski duet u disciplini tim sprint, koji čine Maida Drndić i Anja Ilić, zauzeo je 21. mesto u Obersdorfu i to je najbolji plasman nekog srpskog predstavnika ili tima na nekom od velikih takmičenja, saopštio je Skijaški savez Srbije. Kako se navodi… »

Srpske skijašice zauzele 21. mesto u timskom sprintu na Svetskom prvenstvu

Novi magazin 28.02.2021
Srpske reprezentativke Maida Drndić i Anja Ilić zauzele su danas 21. mesto u disciplini tim sprint na Svetskom prvenstvu u nordijskom skijanju u Oberstdorfu. Drndić i Ilić su u polufinalu zauzele 11. mesto i nisu uspele da se plasiraju u finale, pa su… »

Vesti dana »