Povezane vesti

Kusturica o članstvu u SANU: Brišite me sa spiska! Podržavate soroševsku okupaciju KiM

Vesti online 28.02.2021
Reditelj Emir Kusturica je u autorskom tekstu za portal “Iskra” obrazložio razloge za povlačenje kandidature za članstvo u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti, između ostalog navodeći da ne veruje u dobre namere predsednika SANU Vladimira… »

Kusturica odbio kandidaturu za SANU

Blic 28.02.2021
Poslavljeni filmski reditelj Emir Kusturica odbio je danas da bude kandidat za člana Srpske akademije nauka (SANU). "Teška srca sam donio odluku da se zahvalim Odjeljenju jezika i književnosti SANU na kandidaturi za članstvo u uglednoj ustanovi i da… »

Kusturica odbio kandidaturu za SANU

B92 28.02.2021
Proslavljeni filmski reditelj Emir Kusturica odbio je danas da bude kandidat za člana Srpske akademije nauka (SANU). "Teška srca sam doneo odluku da se zahvalim Odeljenju jezika i književnosti SANU na kandidaturi za članstvo u uglednoj ustanovi i da… »

Kusturica odbio kandidaturu za SANU i poručio: Ne verujem u dobre namere Vladimira Kostića

Radio 021 28.02.2021
Filmski reditelj Emir Kusturica odbio je danas da bude kandidat za člana Srpske akademije nauka (SANU). "Teška srca sam doneo odluku da se zahvalim Odeljenju jezika i književnosti SANU na kandidaturi za članstvo u uglednoj ustanovi i da, evo, ljubazno… »

Kusturica odbio kandidaturu za članstvo u SANU: Ne verujem u dobre namere Vladimira Kostića

Večernje novosti 28.02.2021
EMIR Kusturica odlučio je da odbije kandidaturu za članstvo u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti. Pismo našeg proslavljenog reditelja SANU prenosimo u celosti: “Prvo: Teška srca sam donio odluku da se zahvalim Odjeljenju za književnost Srpske… »

Kusturica odbio kandidaturu za članstvo u SANU: Ne verujem u dobre namere Vladimira Kostića

Pravda 28.02.2021
Emir Kusturica odlučio je da odbije kandidaturu za članstvo u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti. Pismo našeg proslavljenog reditelja SANU prenosimo u celosti. Piše: Emir Kusturica Prvo: Teška srca sam doneo odluku da se zahvalim Odeljenju za… »

Kusturica odbio kandidaturu za SANU

Dnevnik 28.02.2021
BEOGRAD: Poslavljeni filmski reditelj Emir Kusturica odbio je danas da bude kandidat za člana Srpske akademije nauka (SANU). "Teška srca sam donio odluku da se zahvalim Odjeljenju jezika i književnosti SANU na kandidaturi za članstvo u uglednoj… »

Kusturica o članstvu u SANU: Ne verujem u dobre namere Kostića, brišite me sa spiska

Sputnik 28.02.2021
Reditelj Emir Kusturica oglasio se povodom toga što ga je Odeljenje jezika i književnosti Srpske akademije nauka i umetnosti kandidovao za članstvo u toj instituciji, poručivši da ne veruje u dobre namere Vladimira Kostića i da ih moli da njegovo… »

Vesti dana »