Povezane vesti
Kusturica odbio kandidaturu za SANU
Danas 28.02.2021
Reditelj Emir Kusturica odbio je kandidaturu za članstvo u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti (SANU), optuživši pritom predsednika SANU Vladimira Kostića za mešanje u proces izbora novih članova. Kusturica je u otvorenom pismu objavljenom na portalu… »
Kusturica odbio kandidaturu za SANU, optužio Kostića za mešanje u proces
N1 Info 28.02.2021
Reditelj Emir Kusturica odbio je kandidaturu za članstvo u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti, optuživši pritom predsednika SANU Vladimira Kostića za mešanje u proces izbora novih članova. Kusturica je u otvorenom pismu, objavljenom na portalu Iskra… »
Emir Kusturica: Neću u SANU, brišite me sa spiska
Nova 28.02.2021
Reditelj Emir Kusturica odbio je kandidaturu za članstvo u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti i zatražio brisanje sa spiska potencijalnih kandidata za članstvo, optuživši u otvorenom pismu predsednika SANU Vladimira Kostića za mešanje u proces izbora… »
Kusturica odbio kandidaturu u SANU! "Brišite moje ime i prezime sa spiska"
Mondo 28.02.2021
Reditelj je objasnio šta stoji iza ovog odbijanja. Reditelj je objasnio šta stoji iza ovog odbijanja. Poslavljeni filmski reditelj Emir Kusturica odbio je danas da bude kandidat za člana Srpske akademije nauka (SANU). "Teška srca sam doneo odluku da se… »
Kusturica odbio kandidaturu za člana Srpske akademije nauka i umetnosti
Telegraf 28.02.2021
Osim Kusturice, za članstvo u SANU predložen i predsednik Matice srpske Dragan Stanić. Filmski reditelj Emir Kusturica odbio je danas da bude kandidat za člana Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU). - Teška srca sam doneo odluku da se zahvalim… »
Vesti dana »

Određen jednomesečni pritvor Momiroviću, Vesiću i ostalim osumnjičenima u slučaju rekonstrukcije pruge
Insajder pre 21 minutajoš 51 povezana

Punih 13 dana Rade je sa porodicom putovao od Banije do Čačka: Potresna sećanja Srba izgnanih u Oluju još uvek žive, slike ognjišta sa kog su proterani se ne zaboravljaju (FOTO)
RINA pre 41 minutajoš 28 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 23 povezane

Vulkan na Kamčatki se aktivirao posle 600 godina: Sumnja se da je ovo uzrok, zabeležen zastrašujući prizor (Video)
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih