Povezane vesti
Zaprosio me je, hteo decu, ali znala sam da to nije za ceo život: Rialda otvorila dušu o propalom braku! (video)
Mondo 28.02.2021
Želela je drugačiji stil života. Želela je drugačiji stil života. Pevačica Rialda Karahasanović, učesnica "Zadruge 4", ispričala je Lazaru Čoliću Zoli kako joj je bilo u braku sa bivšim mužem i zbog čega su se razišli. "On je imao neke… »
Hteo je decu i da mi kreira život! Rialda otkrila sve detalje propalog braka, Karahasanovićeva otvorila dušu kao nikada!
Kurir 28.02.2021
Lazar Čolić Zola bio je zainteresovan za život Rialde Karahasanović, te ju je zapitkivao o njenom bivšem suprugu, i njenom životu napolju. Ona je bila raspoložena za priču, te mu je opisala kakav je njen brak bio. - On je imao neke svoje aptetite… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 2. jun: Danas sunčano i toplo vreme, do 33 stepena
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

Selaković: Festival srpske patriotske pesme u Kladovu u čast kompozitora "Tamo daleko"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Ukrajinska akcija koja će biti u udžbenicima istorije": Oglasio se Zelenski nakon napada na Rusiju: Progovorio o specijalnoj operaciji "Mreža"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Samo jedan gol je viđen u dvomeču Napretka i Mladosti u baražu za popunu Super lige Srbije
Danas pre 3 satajoš 1 povezana