Povezane vesti
Brnabić: Uvodjenje ``kovid`` pasoša suprotno svakoj evropskoj vrednosti
Beta video 28.02.2021
BEOGRAD - Upitana za najavu uvodjenja ``kovid`` pasoša u Evropskoj uniji, ocenila je da je to ``suprotno svakoj evropskoj vrednosti``, prvenstveno slobodi kretanja i pravu na izbor. Kazala je da bi uvodjenje takvih dokumenata vodilo diskriminaciji ljudi… »
Brnabić: Potrebno je da damo šansu vakcinama da stvore antitela
Beta video 28.02.2021
BEOGRAD - Govoreći o epidemiološkoj situaciji u zemlji, ocenila je da je stanje u kovid bolnicama teško ali i dodala da je potrebno da svaki gradjanin učini ``još jedan individualni napor`` u cilju zaustavljanja epidemije. ``Potrebno je da damo… »
Brnabić o kovid pasošima: Ja sam za vakcinaciju, ali ljudi imaju pravo izbora
BizLife 28.02.2021
Kazala je da bi uvođenje takvih dokumenata vodilo diskriminaciji ljudi koji iz zdravstvenih ili nekih drugih razloga ne mogu da se vakcinišu protiv koronavirusa. „Ja sam 100 odsto za vakcinaciju, ali ljudi imaju pravo izbora. Nisam očekivala takvu… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane