Povezane vesti
Šta sam to Bogu zgrešio: Bojan iz Leksingtona progovorio o paklu koji je doživeo u detinjstvu: Tata, ja se bojim!
Kurir 01.03.2021
Frontmen "Leksingtona" Bojan Vasković otvorio je dušu o prošlosti, koje se nerado priseća. - Sa devet godina sam morao da napustim rodno Sarajevo. Voleo bih da ga nikad nisam ni napuštao, a i da se nikad nije desio rat. Sećam se, tad sam ocu rekao bio… »
Tata, ja se bojim! Bojan o paklu rata kroz koji je prošao: Sa 9 godina sam morao da napustim rodno Sarajevo!
Mondo 01.03.2021
Prisetio se teških trenutaka. Prisetio se teških trenutaka. Frontmen grupe Leksington, Bojan Vasković otvoreno je govorio o svom odrastanju, prema kojem bi, kako je ranije rekao mogao da se napiše roman. Pevač je ispričao da je sa svega devet i po godina… »
Vesti dana »
Panika u Bahreinu i Kuvajtu! Zavijaju sirene za opasnost: "Na meti smo iranskih raketa i dronova"
Blic pre 35 minutajoš 19 povezanih
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem „Pronađi me“
Ist media pre 15 minutajoš 21 povezana
Vremenska prognoza za Sremsku Mitrovicu: Prijatan petak, a za vikend postepeno toplije
Ozon pre 35 minutajoš 17 povezanih
Kuzmanović: 16.000 kontrolora za izbore je minimum minimuma, predlažem 24.000
N1 Info pre 5 minutajoš 6 povezanih