Povezane vesti

Sofija i Luka u Beograd svratili na 48 sati: Sleteli privatnim avionom, a ovo je razlog dolaska!

Mondo 01.03.2021
Oduševiće vas ono što je fudbaler uradio na aerodromu. Oduševiće vas ono što je fudbaler uradio na aerodromu. Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović došli su sa sinom Aleksejem u Beograd i to samo na 48 sati. Oni su došli su sleteli… »

Ovo je razlog njihove posete, manekenka u najužim farmerkama još jednom pokazala savršenu liniju, a ono što je Jović radio…

Alo 01.03.2021
Manekenka i fudbaler su imali slobodan vikend i odlučili su da dođu i vide porodicu, ali i bake i deke da se druže sa unukom. Pored toga, Sofija je celu noć provela na slikanju svoje nove kolekcije. Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović… »

Sofija i Luka u Beograd došli samo na 48 sati: Ovo je razlog njihove posete, a oduševićete se šta je Luka radio na…

Kurir 01.03.2021
Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović došli su sa sinom Aleksejem u Beograd. Razlog ove kratke posete je isključivo da bi se videli sa porodicama i završili poslovne obaveze. Privatnim letom iz Frankfurta, Sofija Milošević i Luka Jović… »

U Beogradu na 48 sati: Paparaco: Sofija i Luka došli u Beograd, otkrivamo razlog posete - a tek kad vidite koliko stvari su…

Blic 01.03.2021
Ekipa “Blica” uslikala je manekenku i fudbalera na aerodromu kako sa sinom Aleksejem stižu u Beograd. Razlog ove kratke posete je isključivo da bi se videli sa porodicama i završili poslovne obaveze. Privatnim letom iz Frankfurta, Sofija… »

Vesti dana »