Povezane vesti

Ogromna cifra: Evo koliko novca Andrea Trinkijeri traži od Partizana i zašto

Blic sport 01.03.2021
(BAT) protiv zbog dela neisplaćenih obaveza iz prethodne sezone, a ujedno potražuje i primanja predviđena ugovorom za aktuelnu sezonu. Zašto se italijanski stručnjak koji od jula prošle godine nije trener crno-belih odlučio na ovakav potez? Kako… »

Trinkijeri tužio KK Partizan, traži 700.000 evra

Dnevnik 01.03.2021
Nekadašnji trener Partizana a sada minhenskog Bajerna, Italijan Andrea Trinkijeri tužio crno-bele aMocart sport saznaje da je za prošlu i ovu sezonu od Partizana zatražio 700.000 evra preko BAT–a (Košarkaški arbitražni tribunal). Trinkijeri je… »

Trinkijeri od Partizana traži 700.000 evra

B92 01.03.2021
Poznato je koliko novca Andrea Trinkijeri zahteva od Partizana. Već smo pisali o tome da je Andrea Trinkijeri tužio KK Partizan i objasnili zbog čega se za taj korak odlučio. Ono što se u tim momentima nije znalo, jeste količina novca koju… »

Trinkijeri traži od partizana 700.000 evra: Novi detalji tužbe Italijana protiv crno-belih!

Mondo 01.03.2021
Stručnjak preko Košarkaškog arbitražnog tribunala (BAT) želi da dobije novac iz treće godine ugovora sa crno-belima. Stručnjak preko Košarkaškog arbitražnog tribunala (BAT) želi da dobije novac iz treće godine ugovora sa crno-belima. Partizan… »

Otkriven razlog zbog kog je Trinkijeri tužio Partizan: Dug za porez aktivirao klauzulu!

Vesti online 01.03.2021
Dan nakon što se u javnosti pojavila vest da je Andrea Trinkijeri tužio Partizan i da potražuje novac i za treću godinu ugovora, stiže i objašnjenje zbog čega se italijanski stručnjak odlučio na ovakav potez! Naime, “Sportski žurnal” javlja… »

Trinkijeri potražuje od Partizana oko 700.000 evra

Mozzart sport 01.03.2021
Italijanski stručnjak tužio crno-bele jer su navodno kasnili sa poreskom uplatom u Italiji. Andrea Trinkijeri podneo je tužbu Košarkaškom arbitražnom tribunalu (BAT) protiv Partizana zbog dela neisplaćenih obaveza iz prethodne sezone, a ujedno… »

Andrea Trinkijeri tužio Partizan

B92 01.03.2021
Italijanski košarkaški stručnjak Andrea Trinkijeri tužio je svoj bivši klub, beogradski Partizan. Kada je Andrea Trinkijeri došao u Partizan nije postojao navijač crno-belih koji nije bio oduševljen potezom svog kluba. Trinkijeri je posle uspešne… »

Partizan Trinkijeriju zbog poreza ipak plaća ceo ugovor

Nova 01.03.2021
Saga Partizan - Andrea Trinkijeri još nije završena, razlog su finansije i obaveze koje nisu izmirene prema italijanskom stručnjaku. Kako prenosi “Sportski žurnal”, Trinkijeri traži isplatu i iz aktuelne sezone, a ne samo za dugovanja iz… »

Andrea Trinkijeri tužio Partizan

Radio 021 01.03.2021
Italijanski košarkaški trener Andrea Trinkijeri tužio je svoj bivši klub, beogradski Partizan. Kada je Andrea Trinkijeri došao u Partizan nije postojao navijač crno-belih koji nije bio oduševljen potezom svog kluba. Trinkijeri je posle uspešne… »

Partizan nije ispoštovao klauzulu u ugovoru: Poznat razlog tužbe Trinkijerija koji sutra dolazi u Beograd!

Hot sport 01.03.2021
Prava bura se podigla među Grobarima nakon tužbe bivšeg trenera. Menadžerska agencija iz Amerike koja zastupa Andreu Trinkijerija, tužila je KK Partizan. Kako se navodi, italijanski stručnjak i najtrofejniji klub u Srbiji imali su posebnu klauzulu u… »

Otkriveno zašto je Trinkijeri tužio Partizan: Jedan detalj iz ugovora sve promenio, crno-beli ga nisu ispoštovali!

Mondo 01.03.2021
I dalje svi pričaju o odluci italijanskog stručnjaka da tuži bivši klub. I dalje svi pričaju o odluci italijanskog stručnjaka da tuži bivši klub. Proteklog vikenda se u medijima pojavila informacija da je Andrea Trinkijeri tužio Partizan zbog… »

Spor Partizana i trenera - Dug za porez aktivirao klauzulu

Sportski žurnal 01.03.2021
Zašto je Partizan dužan da isplati treću godinu ugovora svom nekadašnjem treneru. Tragom vesti koju je prvi objavio Mocartsport – da je Andrea Trinkijeri tužio Partizan, a posebno da uz dugovanja iz prethodne, traži i isplatu i aktuelne sezone… »

Evo zbog čega je Trinkijeri tužio crno-bele: Kada vide kakvu su grešku napravili čelnici Partizana, navijačima iz Humske…

Večernje novosti 01.03.2021
TRAGOM vesti koju je prvi objavio Mocartsport – da je Andrea Trinkijeri tužio Partizan, a posebno da uz dugovanja iz prethodne, traži i isplatu i aktuelne sezone, iako je već nekoliko meseci na drugom radnom mestu – u Bajernu, zahtevala je malo… »

Trinkijeri tužio Partizan: Bivši trener crno-belih traži da mu se isplati cela ova sezona!

Blic sport 28.02.2021
Italijanski trener i razišli su se Ali... tu nije kraj njihove priče. I pored tadašnje želje da nastave saradnju, crno-beli ipak nisu stali na put Trinkijeriju u nameri da napusti klub iz Humske, pa se činilo da je stavljena tačka, ali prema novim… »

Vesti dana »