Повезане вести

Кидам здравље за војводину, нека се не брукају: Лалатовић одговорио управи - "Идем кад ме не желе!"

Кидам здравље за војводину, нека се не брукају: Лалатовић одговорио управи - "Идем кад ме не желе!"

Мондо 01.03.2021
Тренер Војводине пред меч са Партизаном више коментарисао дешавања у клубу. Тренер Војводине пред меч са Партизаном више коментарисао дешавања у клубу. Дуго је била очекивана конференција за медије Ненада Лалатовића, а и пре… »
Лалатовић у шоку: Идем из Војводине ако ме већ не желе

Лалатовић у шоку: Идем из Војводине ако ме већ не желе

Нова 01.03.2021
Ненад Лалатовић револтиран је новим дешавањима у Војводини, где га је критиковао председник Драгољуб Самарџић. Најавио је Самарџић “дисциплинске мере” јер је Лалатовић критиковао суђење, па је јасно да млади стручњак нема… »
Лалатовић: Кидам здравље за овај клуб, нек се не брукају, идем кад ме не желе

Лалатовић: Кидам здравље за овај клуб, нек се не брукају, идем кад ме не желе

Моззарт спорт 01.03.2021
“Могу и сад за пет минута ако хоће... Нека они раде прелазни рок“, рекао је Ненад Лалатовић на конференцији за новинаре уочи дербија са Партизаном. Председник Драгољуб Самарџић је говорио о “родитељским“ саветима за Ненада… »
Први човек Војводине о казни за Лалатовића: ‘Није нам идеја да пречицом дођемо до раскида уговора’

Први човек Војводине о казни за Лалатовића: ‘Није нам идеја да пречицом дођемо до раскида уговора’

Хот спорт 01.03.2021
Председник ФК Војводина, Драгољуб Самарџић, поручио је да не види да је било шта проблематично у томе што је клуб најавио дисциплински поступак против тренера Ненада Лалатовића. Подсетимо, Лалатовић је недавно коментарисао… »
Није нам идеја раскид сарадње

Није нам идеја раскид сарадње

Данас 01.03.2021
Председник ФК Војводина, Драгољуб Самарџић, о дисциплинском поступку против тренера првог тима Ненада Лалатовића Српска фудбалска чаршија током викенда иза нас највише је рашчлањивала и тумачила покретање дисциплинског… »
Варничи у Воши: Нападају Лалатовића, а он питао кад ће плате

Варничи у Воши: Нападају Лалатовића, а он питао кад ће плате

Нова 01.03.2021
Ненад Лалатовић често уме да искочи из шаблона, а челници Војводине замерили су му критиковање судија и покренули дисциплински поступак, али председник клуба Драгољуб Самарџић сада спушта лопту. Управа новосадског клуба… »
"Лалатовић обећа да неће више, а онда ово": Воша кажњава тренера, из клуба одговорили на питање о раскиду уговора!

"Лалатовић обећа да неће више, а онда ово": Воша кажњава тренера, из клуба одговорили на питање о раскиду уговора!

Мондо 01.03.2021
Председник клуба је коментарисао актуелности у Новом Саду. Председник клуба је коментарисао актуелности у Новом Саду. Фудбалери Војводине припремају се за дерби меч 25. кола Суперлиге против Партизана, али у Новом Саду је ових… »
Председник Воше проговорио - хоће ли бити раскида са Лалатовићем?

Председник Воше проговорио - хоће ли бити раскида са Лалатовићем?

Спортске.нет 01.03.2021
Председник ФК Војводина Драгољуб Самарџић не види ништа чудно у томе што је клуб покренуо поступак против тренера Ненада Лалатовића због изјава који је темпераментни стручњак давао у медијима. Лалатовић је познат као неко ко… »
Варнице у љубави Воше и Лале? Раскид уговора није идеја, али правила морају да се поштују

Варнице у љубави Воше и Лале? Раскид уговора није идеја, али правила морају да се поштују

Моззарт спорт 01.03.2021
“Прејаке су речи дисциплиновање и ућуткивање“, каже Драгољуб Самарџић. Када клуб Управу није имао – био је ту Ненад Лалатовић да све ради сам. Да води тренинге и утакмице, прича са запосленима, тражи плате за све. Кад је… »
Пукла љубав између Воше и Лале! Први човек Војводине о Лалатовићевим искакању из система

Пукла љубав између Воше и Лале! Први човек Војводине о Лалатовићевим искакању из система

Вечерње новости 01.03.2021
НЕНАД Лалатовић је био све у Војводини, човек који је после дуго времена и донео трофеј у Нови Сад. А онда диципслински поступак клуба против омиљеног тренера. Да ли је то пукла љубав између Воше и Лале? О томе је причао… »

Вести дана »