Повезане вести
Врањанац грешком примио две различите вакцине, Ђерлек најавио казне за одговорне
Јужне вести 01.03.2021
Врањанац Слађан Антић примио је Фајзерову вакцину, а пре 10 дана на ревакцинацији му је, уместо исте, дата - кинеска вакцина. И све до јуче, иако је о томе писао још 20. фебруара и директорки Здравственог центра у Врању, није… »
Врањанац каже да је грешком примио и "Фајзерову" и кинеску вакцину
РТС 01.03.2021
Слађан Антић из Врања тврди да је примио две различите вакцине. Како је изјавио за РТС, прво је примио "Фајзерову", а затим је ревакцинисан кинеском "Синофарм" вакцином. Слађан Антић каже за РТС да је прву дозу "Фајзерове"… »
Врањанац примио фајзер, а онда грешком кинеску вакцину: Настала је општа збуњеност и почели су да се хватају за главу
Мондо 01.03.2021
Овим поводом је и основана комисија која би требало да испита све околности овог догађаја. Овим поводом је и основана комисија која би требало да испита све околности овог догађаја. Познати врањски музичар Слађан Антић, звани… »
Слађан грешком примио две различите вакцине: "Како кинеска, прво сам примио Фајзерову!?"
Ноизз 01.03.2021
Врањански музичар Слађан Антић, који је грешком примио две различите вакцине против коронавируса, каже да се и сада осећа “чудно, нисам добар, имао сам болове у грудима, несвестицу, шећер ми је скочио на 23, на 25, не осећам се… »
Фајзер, па кинеска! Врањанац примио две дозе различитих вакцина, бесно најваљује тужбе, директорка зц: Отишао је у погрешну…
Блиц 01.03.2021
Врањанац Слађан Антић примио је две дозе различитих произвођача вакцина. Како је изјавио за портал ИнфоВрањске, прво је примио Фајзерову, а затим је ревакцинисан кинеском Синфоарм вакцином. Он је током лета због компликација са… »
Ово су последице глупости! Врањанац примио две различите вакцине, ево које! А прележао је вирус, није требало ниједну!
Правда 01.03.2021
Врањански музичар Слађан Антић, који је грешком примио две различите вакцине против коронавируса, каже да се и сада осећа "чудно, нисам добар, имао сам болове у грудима, несвестицу, шећер ми је скочио на 23, на 25, не осећам се… »
Врањанац који је примио две различите вакцине за Н1: Није ми било добро
Врање невс 01.03.2021
Музичар из Врања Слађан Антић Гера, који је грешком примио две различите вакцине против коронавируса, испричао је за Н1 да се и сада осећа "чудно". - Нисам добар, имао сам болове у грудима, несвестицу, шећер ми је скочио на 23… »
Врањанац који је грешком примио две различите вакцине: Осећам се чудно
Н1 Инфо 01.03.2021
Врањански музичар Слађан Антић, који је грешком примио две различите вакцине против коронавируса, каже да се и сада осећа "чудно, нисам добар, имао сам болове у грудима, несвестицу, шећер ми је скочио на 23, на 25, не осећам се… »
Врањанац вакцинисан Фајзеровом вакцином, а ревакцинисан кинеском
Глас Зајечара 01.03.2021
Врањанац Слађан Антић примио је две дозе различитих произвођача вакцина, објавио је портал ИнфоВрањске. Антић је за тај портал у недељу рекао да је примио прву дозу вакцине Фајзер, а да је грешком вакцинисан другом дозом… »
Врањанац грешком примио две различите вакцине против короне
Спутник 01.03.2021
Врањанац Слађан Антић примио је две дозе различитих произвођача вакцина, објавио је портал ИнфоВрањске. Антић је за тај портал рекао да је примио прву дозу вакцине Фајзер, а да је грешком вакцинисан другом дозом кинеског… »
Врањанац вакцинисан Фајзеровом, а ревакцинисан кинеском. Директорка зц: Отишао у погрешну кабину
Телеграф 01.03.2021
Каже да се осећа лоше и да ће правду потражити на суду. Врањанац Слађан Антић примио је две дозе различитих произвођача вакцина. Како је изјавио за портал ИнфоВрањске, прво је примио Фајзерову, а затим је ревакцинисан кинеском… »
Врањанац вакцинисан Фајзеровом вакцином, а ревакцинисан кинеском
Данас 01.03.2021
Антић је добио терапију, али и даље се не осећа добро Врањанац Слађан Антић примио је две дозе различитих произвођача вакцина, објавио је портал ИнфоВрањске. Антић је за тај портал у недељу рекао да је примио прву дозу… »
Вести дана »

Ово је жена из Богатића која је погинула док је била са сином (3): На њих налетео возач, није се зауставио
Телеграф пре 2 сатајош 4 повезане

Познати ланац пекара након 74 године одлази под стечај Запали у финансијску кризу, а ово је разлог
Курир пре 1 сатјош 1 повезана